Ovo je nova CX-9 jel?
Not bad, mada ozbiljnije mi nekako izgleda ovaj audi
Samo što možeš da kupiš dvije mazde, ovu CX-9 i jednu iz 6 serije mjesto njega![]()
Ovo je nova CX-9 jel?
TAKUMI
Da, da..nekako prosto i jednostavno izgleda![]()
Just bring it, ali iskljucivo sa V6 turbo ili V8 atmo sa minimum 400 KS.
TAKUMI
Svidjaju mi se sve ove nove Mazde.
Da sam danas bila sa audijem pjevala bih od nemoci... Mazda je stvarno 'intelektualac' za lepoticu audija...Nazalost kao ljubitelj audija decenijama, moram reci, jer je to istina, mazdi cmoka za ovo...
Nisam ni znala da mazda ima kao porsche cayanne sistem da se ne moze zakljucati ukoliko ostane kljuc u autu. Audi pored velike perfekcije kao full model to nema..
Odusevila me, danas je sa ovim "doktorirala".
Hvala Lepo
Moj stari Suzuki Swift 1.3b 2007g je imao taj sistem. Dok je kljuc unutra ne mozes zakljucati auto sa kljucem (samo centralna). A keyless open/close je otvarao samo tvoja vrata a ne sva (npr. Pridjes suvozacevim vratim i pritisnes dugme na suvozacevim vratima i samo se ona otkljucavaju ili zakljucavaju na 1 klik (2 brza klika su open/close svih vrata).
A Swift polovan kosta koliko rezervni tocak Audija.
Sitnica mozda, ali puno znaci... narocito na automobilima koji se pale na dugme.. Odusevilo me jer znam sta znaci cekati sluzbu pomoci za to...
Alal vjera..
Hvala Lepo
Megane koji se kupuje za 3-4 K ima tu opciju.
Ima i Audi ali je neispravan.
TAKUMI
Sta ima Audi?
Hvala Lepo
slatkis
Hvala Lepo
moj golf to ima sad neko to ne zna da iskoristi.....sto reci...
Gdje je najbolje kupovati djelove za mazdu u pitanju je 2
Ja bih u Efel Travel.
TAKUMI
Rekordna prodaja za japanskog proizvođača
Mazda u Europi povećala prodaju za čak 27%
Mazda je u fiskalnoj 2015.-2016. godini koja je završila 31. ožujka 2016. ostvarila rekordnu prodaju od nešto više od 1,5 milijuna vozila, što je u odnosu na prethodnu godinu povećanje za 10%.Prodaja je porasla u svim regijama svijeta , a u Europi čak za 27% (232.000 vozila). Najviše se prodaju Mazda CX-3 i Mazda 2. U Kini je ostvaren rast prodaje za 10%, u Japanu i Sjevernoj Americi za 3%, u Australiji za 15%, a u zemljama ASEAN-a (Savez država Jugoistočne Azije) za čak 32%.
Mazda3 sa novim 1.5 dizelašem u Evropi
Nova dizel jedinica proizvodi 105 ks (77 kW) pri 4.000 obrtaja i razvija 270 Nm (1.600-2.500 o/min). U Mazdi tvrde da je prosečna potrošnja automobila sa ovim motorom u kombinovanom režimu vožnje 3,9 l/100 km, i da CO2 emisija iznosi 99 g/km.
Novi dizelaš omogućava ubrzanje od 0 do 100 km/h za 11 s i maksimalnu brzinu od 187 km/h.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks