Nema Brabusa, ima GLC, A i C.
Oce i Mercedes popare sa motorima da im daje..
Ti znas da ja svakog poznajem mislim svako zna mene.I Ja prije 2/3 noci setnje prolazio pored ljetopisa caskao malo sa radnicima mislim strazarima.
i primijetio sam neka zestoka kola u salon ali sam se tako bio zapricao da sam posle zab da ih pogledam.
Brabus je bio sad koji model pojma nemam.
Nema Brabusa, ima GLC, A i C.
TAKUMI
Ovaj je imao nekakve spojlere i neke lude branike i kriskom oka sam vidjeo na tablice da pise brabus.
mozda te je kriska pomorandze prevarila, samo je okvir bio brabus?
Ovaj je ima nekakav specificni branik i pise 2 sa 2 brabus u to sam ubijedjen 99.9%
Tacno cu sjutra svratit cim se probudim.Bice da je GLC posto fabija kaze da tamo ima taj model.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Mercedes klub Montenegro vas poziva na prvi zvanicni skup Mercedes-Benz koji ce se odrzati 10. aprila u Baru.
Okupljanje ce poceti u 10:00h na parkingu Naseg diskonta u Podgorici odakle cemo se uputiti ka Baru. Skup ce poceti u 12:00 h u marini.
Cilj okupljanja je upoznavanje clanova i regulisanja daljih aktivnosti.
Pozivamo vas da dodjete u sto vecem broju kako bi dali svoj doprinos i predstavili ponos vase garaze.
Vidimo se na skupu!
Mail: [email protected]
Tel: 069/155-914
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Dolazi li Ljalja i ostali majstori?
TAKUMI
ha ha ha...nemogu ni ja doci....![]()
a mogo bi
i uzmeš fino šlepu
biče teških slučajeva
TAKUMI
Doći ćeš i ti hejteru stari. Samo ću reći onom na ulaz u marinu ako vidi nešto japansko da ne pušta unutra...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Doci ce on Ml-om
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Danas ganjam GLC250d, 59000 plaćen.
Ne znam odakle da pocnem...
TAKUMI
Sa falinkama?
Glc e zamisli to.
f6
Bruka. 59000 eura, ima keyless go ali nema keyless entry, ne postoji cak ni kao opcija.
Komplet maska je oblozena, SKAJOM. Takodje i nasloni. Volan je neka druga prica, odlicna koza i lezi odlicno ali, nema drva.
Instrumentabla je potpuno nejasna. Linije npr. 25 30 35 su potpuno iste a brojeva nema. Plastike se cuju i kad je auto stopirano.
Motor je najlosiji dio auta, zajedno sa mjenjacem. Turbo rupa? Krater. Jama. 2 pune sekunde kunemtise...
Kocnice su masivne, i hvataju odlicno ali pedala nema hoda izmedju 0 i 100% sile.
Mjesta ima masu, sjedista su OK. Naravno, nema el. podesavanje naprijed nazad nego rucno. Takodje volan nema el. pomjeranje.
Auto izgleda mocno ali je ruzan.
![]()
TAKUMI
Meni je taj auto prelijep. I bez greske. Vozio sam e class 2013 e250 cdi 4matic auto ide top.
A evo ovaj tatin ide vrh, 220cdi 170, a ne taj 2200 od 205hp.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Prvo ovom autu nedostaje snage, vozio sam ga iznad Risna put NK, nema snage i tacka. Mjenjac je glup, ostavimo sa strane to sto mu treba vjecnost da usalta, problem je sto npr. vozis 4. brzinom 50 na sat, i hoces da pretices auto lagano, pritisnes gas - nista. Pritisnes gas jos malo, krenu vibracije, pritisnes gas do kraja, prvo ide punjenje, onda krenu obrtaji, onda vidi da ne moze cetvrtom, pa usalta trecu pa onda drugu i tek onda krene...
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks