Enaa mašingnIli kad se primaknes litici pa mu sline iz nosa ispadaju
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Muzika ovog introa je svima poznata.
Nego sjeca li se ko konzole za igranje "Terminator". Kakav je to jad bio..
Zuti kertridzi,pa puvaj u njih da dobije kontakt o jadu radi. Adapter se pregrije do usijanja nakon pola sata igre,dzojstici su se kvarili,pa su brljavili...
Pistolj za patkice i dvoboj sa kaubojima...ooooo,jada crnoga....
Ne može to tako da prođe....
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ao...
I legendarni Tenkovi. Imali smo džoistik koji je miješao komande gore-dolje-lijevo-desno (nije podnosio dobro udarce sve mu jbm), ali to se moglo donekle kontrolisati tako što bi se precizno pritiskala dugmad. I đelje se multiplejer i stignemo do xy nivoa, kad oćeš k*rac, paf paf, ptičurina strada... Okrećem se drugu i u sekundi razmišljam: da li da polomim džoistik, segu, njega, tv, sve ili da odem do Budve, popijem kafu i pravac Italija... Ljutito mijenjamo džoistike i startuje se nova. A koje, nisu se tenkovi još ni respawnovali, okrenuh se i izbuših pticu. 'Brate, ovo samo...'
Last edited by A_R; 01-04-16 at 21:36.
Neces vjerovati, ali jeste. Zaboravio si da je JNA imala i zene vojnike? Ili si toliko mlad da se ne sjecas?
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Goozica nije, ali zna
nothing comes from violence and nothing ever could
Bio je predmet u srednjim skolama "predvojnicka obuka". Moja majka ima sliku dje su svi postrojeni u full uniformi.
Moja generacija nije služila vojsku, već su je ukinuli bili ja mislim kad sam bio u drugi srednje
E štete velike
Last edited by dr strangelove; 01-04-16 at 21:57.
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Vise je koristi imala ta godina dana vojske nego Talesova teorema koja se ucila u cetvrti gimazije.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A sad sa dif-a u vojsku cg
Vojska CG....kako to nekako greote zvuci
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
A ne vjerujem...toliko muke oko trigonometrije i na fakultet nista? Dje ide ovo skolstvo![]()
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
sinus,cosinus,tagens,sigma,faktorijel i integrale...
Neko se ocajnicki pravio pametan kad je sastavljao gradivo za ucenje i nametnuo sve ovo da se uci.
Nije problem bilo naucit, no greota sto se nikad upotrijebit u praksi nece,tako da taj sto se htio napravit pametan,sto se mene tice,zapravo samo napravio kontra efekat sebi.
Ja Gameboy (pocket) i dan danas imam i ispravan je.
To je danas antikvitet,jebote!
Sjecam se dobro dana kad mi je stigao,kao nagrada za postignut uspjeh u skoli na kraju godine.
Imalo me je srce okinut od uzbudjenja...
Iako se moze na ebay nac za 20-30 eura,ja ovaj moj ziv ne bih prodao,nema para.
Hahaha da da ali za ime svakako guglah
inace Drezik omiljeni lik ili kako me prosvijetlise dosta skoro Jugosloven Bogdan Dražić jbt.
aj popij casu jaja
Kad sto jos kod igrica...
Kakvo je ovdje gazenje bilo... Unistavanje prstiju.. Ne toliko koliko na atletiku na PS1 ali isto dosta...
Last edited by Fidel Castro; 02-04-16 at 01:26.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja jos imam 2 komada
Jos mi je ziv i sintisajzer koji imam od pete godine, na njemu pjesma whama wake me up before you go go.
2 toki vokija ko zna dje su, al se sjecam da smo slusali policiju sa njima jednom.
I tako.
Last edited by goozica; 02-04-16 at 01:26.
Ja sam skoro naisao na jedan ali je bio bukvalno prepolovljen na pola pa sam se oprostio sa njim...
Ipak mislim da sam prije ovoga igrao slican (isto sivi) ali gdje je bio iskljucivo tetris. Ovaj sa razno-raznim igricama kao arkanoid, pucanje aviona, zmijice i sl. je dosao tek poslije...
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks