A dobro... Ja sam svoj prvi telefon od oca naslijedio Ericsson A2628 u nekim poznijim godinama a danas se klinci roditeljima preko Viber-a iz vrtica javljaju... Ako podju u prvi razred bez telefona, puca bruka.
Znaju ne boj se. Gledam gomilu djece stalno kako se igraju po livadama i ispred stambenih zgrada. Nego smo mi po cijeli dan po internetu pa ne vidimo
Obrati malo paznju kad prosetas komsilukom vikendom ujutru kad nisi na poslu. Mada meni je i od malih nogu najdraza zanimacija bila "na zetone" da idem a posle "na sony" itd. Samo su se uredjaji promijenili. Ne boj se za djecu imaju oni vremena za sve.
Last edited by VanjaTheMan; 01-04-16 at 14:37.
A dobro... Ja sam svoj prvi telefon od oca naslijedio Ericsson A2628 u nekim poznijim godinama a danas se klinci roditeljima preko Viber-a iz vrtica javljaju... Ako podju u prvi razred bez telefona, puca bruka.
--------------------------
Do Not Disturb.
Kako se zvala ona igrica đe se Mustafa ( jedan od likova koji mogu da se odaberu) bori protiv Dinosaursa u prvoj stazi
Na to sam baš dosta vremena trošio i na sony 1 spiderman-a
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Sto se tice igrica sa "aparata" tice, kad se $etim bjezanja sa casova u osnovnu da bi se oplela partija "trojice" (king of fighters samo sto je tad NIKO tako zvao nije. Popularno je bilo "trojica")
Pa stoni fudbal, ubaci se zeton i jedan ponese carape od kuce koje se zaglave od rupe od golova pa se "rostilja" po uru na jedan zeton ili dokle nas ne provale :lolblue:
One Ring to Rule them all...
Double Dragon macke male.Street Hoop pa najjaca i najgospodskija od svih PANG!
aj popij casu jaja
Nintendo ' James Bond
goldeneye aaa
Last edited by Krstooo; 01-04-16 at 15:11.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
A Papilon u Pejton aaa? Dje ste papilonci? Ja sam kao dijete isao da gledam "ribe" iz ekonomske i trgovinske tamo.
aj popij casu jaja
Ka juce se sjecam kad mi je stari komsija sa sela napravio "pusku", od drvene letve. Sjekirom je nekako iskidao,i ja presrecan. Ovako je to nekako izgledalo:
![]()
Koje sam ja pare ostavio na zetone na automate u podrum jednog ulaza zgrade Mashe.
Ali kad sam 2000. te godine provalio da postoji emulator na pc (Cain se zvao) i da se mogu skinut Pang,Mustafa i jos par popularnih igara,toliko sam bio srecan,sav svijet je bio moj...
Mi iz ETŠ pare ostavljali u "Rupu", nalazila se pored nekadašnje knjižare Božidar Vuković, preko Morače, u podrumu...
Aj što se trčalo tamo na odmor no se bježalo i sa časova. Pa moj šok kad me jedan dan majka sačeka na vrh stepenica...
Pola-cijelo i jen-dva-tri.
Pade mi danas na pamet pravljenje reljefa Crne Gore u osnovnu, od tijesta.![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Gazili smo se 10-9 i čuvenog "puljanja u guzicu" na kraj
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
To zvuci previse seksualno.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ja sam vise koristio puvalicu od pracke... A municija su bile one bobice sa drveca koje cesto vidim i onda se odma sjetim puvalica koje sam pravio od svega i svacega, najcesce od hemijskih olovki...
Do Not Disturb.
Najbolje puvalice su bile od riblje kosti antene, aluminijske a suplje cijevi, duze od hemijskih, idealno zbog preciznosti
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Ja sam učio u proletersku školu.Od tijesta, pa onda temperama farbali planine braon, rijeke plavom itd.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Kada sam ja učio Crna Gora nije bila dovoljnoo istražena da znamo šta bi pravili
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
A kako sam im j*bavao majku milosnu. Staljingrad im je bio sitan pri meni... Još kad oslobodim đeda (gornji desni ugao) pa zamaše rukama dok protrčava pored mene i panično se zahvaljuje, ao...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks