Nisam bas siguran da su mislili na Sv. Nikola ostrvo, al ajd'
Eeeeeee, nijesu Havaji tako daleko... kilometar od Budve![]()
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
Nisam bas siguran da su mislili na Sv. Nikola ostrvo, al ajd'
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ada nijesi valjda ozbiljan da sam i ja mislio?!
Neka ga ne mari...
Neka ga ne mari....
ja baš razmišljam zamisli na ovaj ovakav pokolj od vremena da nam udari i zemljotres....dje ćeš bježat kukala ti majka![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Da zadrma kao '79![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne bih da sam sluto slutavi, ali nije ga odavno bilo.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nema veze sa zemljotresom u izvornom obliku, ali zanima me ima li neko od vas da živi u City Kvartu, na visočijim spratovima? I ako ima, osjećate li upravo sa vremena na vrijeme podrhtavanja tla? Isto je bilo i prije tačno 2 dana... Ima li neko aktivno gradilište okolo, đe eventualno nešto miniraju itd? Hvala![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
To su ti armaturne vibracije... Niko ne kontrolise kvalitet gradnje a nove zgrade u Pg prave se sa pijeskom koji ima dosta silikata i da bi ustedjeli usipaju previse vode u beton.
To beton cini supljikavim i rezonantnim tako da kad neko zalupi vrata na prvom spratu ti osjecas armaturne vibracije na 7mom.
Isto tako zidovi i spratne ploce su tanje od svakog standarda bar za 20%... Itd itd
Podjes recimo u stare zgrade kod male pjace ili u blok... Tome nema smrti. Stojace dok ga atomska ne razbuca.
Dok ce malo jaci zemljotres prosuti sve novije zgrade u PG.
Pogotovo novogradnju preko puta 5udovica na obali morace.
Mozgovi su napravili zgrade sa 7-10 spratova na krecnjackim spiljama. A drugi mozgovi kupili...
Malo jaci potres sve u Moracu
Last edited by Gandalf_White; 01-04-16 at 13:02.
One Ring to Rule them all...
Dobro, razumijem to, upoznat sam donekle sa (ne)kvalitetom gradnje novih zgrada... Međutim, ovdje je slučaj da su baš jaka podrhtavanja, bukvalno kao zemljotres 3-4 merkalijeve skale, najsličnije miniranju negdje u susjedstvu... Pa me zanima osjeća li to još neko, ili je to samo nešto do ove zgrade konekretno... A ako je, onda joj nema spasa![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
za par god vas neće bit hahahah
nothing comes from violence and nothing ever could
U voduuuuu
Gledam zgradu na pocetak Zagorica, kod vezirovog mosta, zadnji kraj zgrade, nije udaljen vise od pola metra od brda. A zgrada, sa sest spratova je nikla, za tri mjeseca. Stavljena pod betonski krov. i neko mi kaze da to kvalitet. Ne daj boze da zadrma kao '79 (znaju ovi panjati forumski o cemu pricam) Ne bi ostalo nista od podgorice, lise ovih zgrada sto su napravljene prije 40 godina
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne slutite obraza vi![]()
A ne slutimo, no evo 37 godina prodje, ni jedan da drmne onako, da nesto malo otrese![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
odma bi tu uvalila EU pare... Pa bi nosili kao kad ono puce u NK u Vir skladiste naoruzanja![]()
Pravili su ljudi kuce 50km udaljeni od eksplozije
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...tres-u-ulcinju
Evo si doslutio![]()
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Niko ništa z onaj zemljotres prekjuče? Aooo oguglali ste potpuno, ispod 4 stepena ne reagujete![]()
Ja ne znam je li mi jedan zemljotres promaka, cini mi se i ispod 2 rihtera bi o$etio
Sent from my SM-G930F
Nista ovaj, bio je oko 2 stepena. Cuo, ne osjetio.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
2.9 stepeni i ne da je ljuljnuo nego je baš ljuljnuo, ali je bio jako kratak, čini me se dvije sekunde
Ja ga cuh, ali kao dva udarca, nije zaljuljao
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks