Je li ovo cirkus ili neka glupost kod hrama?
Sent from huawei
Meni rekose iz laboratorije 33 a brzo se dobije.
aj popij casu jaja
Je li ovo cirkus ili neka glupost kod hrama?
Sent from huawei
Cirkus raspali jew
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kako se rjesava problem sa ventilacijom u stanu? Poslednjih mjesec dana se doselio neko pored mene ko stalno kuva uvece i to neka teska jela sa znacajnom kolicinom luka. Problem je sto meni taj miris ulazi u stan, i to kroz onaj filter za paru sto stoji iznad sporeta (ovo je moja procjena, ali mozda grijesim). Neugodan mi je taj miris i nemam pojma kako se to rjesava. Jel ima neki majstor za to?
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Evo i odje da priskocim u pomoc #jertakosmoumogucnosti.
Najvjerovatnije ti ulazi kroz aspirator (taj tvoj filter za paru).
Imas 2 rjesenjakad osjetis miris upalis odmah aspirator kako bi usisavao. Ili ga stalno drzis upaljenog na minimum.
Drugo rjesenje je ukoliko ne koristis aspirator, da u rupu gdje ide crijevo naguras krpe i novine da bi zacepila jer je to odvod od ventilacije.
Postoji i treci problem a to je ukoliko ti toalet nema prozor nego samo ventilacioni otvor, moras drzati svijetlo(ventilator) stalno upaljen kako bi izduvavao a ne uduvavao, jer je moguce da ti i tuda ulazi miris![]()
One Ring to Rule them all...
Gandalfe, covjece, pa ti si pravi multipraktik!
Da, to cudo se zove aspirator, nikako da se sjetim pravog izraza. Vidi se da mnogo ne koristim sporetProbacu da ga upalim, jer iskreno nemam pojma gdje mislis da treba da guram te papire, a i kako znam da budem smotana za te kucne stvari, vjerovatno bih neki dar mar napravila trpajuci novine i krpe.
Toalet mi nema prozor, samo ventilaciju. Da rezimiramo, kada se pojavi miris, ja treba da upalim aspirator i ventilator u kupatilu i to ce sve rijesiti? Nema potrebe za majstorom? Poslednje rjesenje je da naucim ove komsije da se hrane kao ja![]()
Ako je bezsumni aspirator, bez ikakvih problema ga stavi na 1... Trebalo bi da izgleda ovako :
isto tako gledaj da ti je upaljen taj ventilator u toaletu non stop, pa umjesto obicne stavi stednu sijalicu... Ni ventilator ni aspirator ne trose previse struje ( mozda par eura na mjesecnom nivou) tako da bez problema mozes da ih upalis non stop ako ti smeta smrad...
To je sve sto mozes da uradisMajstor ce da ti uzme 50eur za izlazak na teren i da ti kaze ovo sto sam ti ja rekao
![]()
Ustedio si mi vrijeme i novac. Hvala od srca![]()
Ja sam zbog toga zatvorio glavni ventilacijski izlaz u kuhinjskom zidu,jer su ocigledno odvodne cijevi preuske pa se bazd ne moze "popeti" gore do vrha nego se vraca nazad i izlazi kroz tudje aspiratore.Vec vidjeno kad stoka gradi i stedi nekoliko centi na manji profil cijevi nego sto je standard...
Od tada je bazd djelimicno nestao a ugradio sam aspirator sa grafitnim filterima. Poslije toga je ipak malo ulazilo kroz ventilaciju kupatila,medjutim to sam rijesio ventilatorom sa klapnom koja je zatvorena dok se ne ukljuci sami ventilator.
Ipak za svaki slucaj provjeri ventilaciju u spaiz i kupatilo ako imas.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Last edited by Sidewinder; 27-03-16 at 22:09.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Zna li se ovdje kako doc' do 'paznje' Rusa?
Neke konkretne oglase koje listaju, magazine koje citaju i sl.?
Treba da prodam jednu stvarcicu a ne bi joj nikako bilo mjesto ovdje na forumu.
Ne ocekuje odgovor od Ganda, on bjezi od njih ali eto... mozda neko 'radi' sa njima pa zna vise...
--------------------------
Do Not Disturb.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Iz mog iskustva ne smetaCak i da crkne, kvar je zanemarljiv i svako moze zamijeniti dio. Meni je radio 2 godine bez prestanka. Ovo sto sam rekao bezsumni je radi vas.. Nekome smeta da mu melje non stop nekome ne...
A inace nije do profila cijevi problem, nego ne instaliraju na kraju rotorvent koji snagom vjetra izvlaci mirise a kosta bruka malo para, tipa 30-50eur ne sjecam se
![]()
Dzabe ja to ovdje stavljam... Zlatna narukvica je u pitanju... Vrijednost od preko 4k jura, kao topljeno zlato ne vrijedi ni 2k. Ja bi je dao za 3k.
Ako ko misli da moze da se ugradi neka javi na PP.
Ovdje necu vise informacija davat' jer nema potrebe...
Do Not Disturb.
Moze li se doc da se pogleda hahaha
aj popij casu jaja
Zna li ko koliko je clanarina u Maticu?
aj popij casu jaja
Znam da ima na Ali i Amazon da se poruči, ali rekoh da vidim možda neko ima info gdje bih mogao da potražim ovo kod nas, apoteka, radnja sa proteinima, malo bolje snadbivena?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
oces s press + da zovem i trazim?
nothing comes from violence and nothing ever could
Dje ima riba da se uzme svjeza i ociscena? Da je vrhunska i provjerena
Sa ribnjaka sa Mareze je bilo da se uzme u Plantazine diskonte,sad ne znam dobijaju li i dalje a na samom ribnjaku ne znam vrse li prodaju.
Ovo u slucaju sam da ocistis,sto nije tolka kutara.
Montefish u Gintasu po sred Roda Marketa (ustvari sad se zove Idea market).
U Baru sam cuo najjacu varijantu zorom odes u marinu u Rozafu i uzmes svjeze ulovljenu.
Na pjacu ima ribe svjeze uvijek, subotom je najveci izbor, ima tada i morske ribe
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Ovaj cirkus sto se reklamira na DRS, kod Hrama sto je, je li to cemu? Ili je opet ona sprdacina od prije neku godinu kad je gostova na stadion malih sportova, kad su najavljivali zivotinje svakakve i cuda a ono se samo jedan klovn proseta malo po stadionu, 5e bio ulaz :lolblue:
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks