Bio sam se naostrio da gledam Delpa i Fedexa ali trt..Otkazao Roger zbog stomacnig virusa..
ОТ
Овдје није ријеч о Новаку већ нечем много већем од појединачног мишљења/става о неком питању.
Овдје се напросто ради о чувеном "фридом оф спич".
Или,биће прије, непостојању истог.
крај ОТ-а
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Bio sam se naostrio da gledam Delpa i Fedexa ali trt..Otkazao Roger zbog stomacnig virusa..
Ovim povlacenjem Rodzera, Delpo je usao u top 300eto jedna pozitivna stvar.
zaebae se coek
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Odpadose Fedex, Vavrinka, Nadal..
Dzumhur se borio ko lav![]()
“Videla sam da je Novak o tome ponovo govorio ovde, malo je povukao neke stvari koje je rekao i tako je smirio sve. Mislim da je on pametan momak i da je u pitanju bio nesporazum – to kažem jer mislim da on nije želeo da bude agresivan prema ženskom tenisu. U suprotnom bih bila vrlo iznenađena“, kazala je Korne.
"Malo je POVUKAO..."
Inace, je li sto Nadal komentarisao? Puca Rafi patka za ove stvari.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Nenormalni su uslovi, a ima tu malo i kalkulacija.. Novaka moze skupo da kosta ova titula ako je oodbrani, iscijedice ga totalno. Igraci su posle drugog gema bukvalno gola voda, a niko veze nema. Gledamo mucenje, a ne tenis..
Bas bas teski uslovi, vidi se da su svi iscrpljeni do maksimuma.
Ali onaj zadnji udarac za pobjedu drop shot Novakov na ivicu od mreze - I like it![]()
upeca ga za kraj![]()
Evo i Dimitrov dobi super nervoznog Mareya![]()
Steta za Mareja najavljivao je da moze sve da osvoji a on mucenik finala nece gledat...
Nece dugo proci evo ga ovaj Dominik u prvu petorku
Dominik odlican publika ciganska.
aj popij casu jaja
Dobar ovaj malac! Idemo Nole!
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Dominik je pokazao da ovogodisnji dobri rezultati nisu slucajni. Iako je bilo 2:0 odavno neko nije namucio Noleta ovako.
Jako me podsjetio igrom Dominik na finale RG i onu jaku i fenomenalnu igru Vavrinke..
Odlican mec![]()
Ovaj mali svojom igrom nagovjestava da ce biti uzasan problem na sljaci. Stil mu je fantastican za spore podloge, bice belaja..
Ipak, Novakovo iskustvo je cudo, ali i sreca je bila na strani sampiona, da se ne lazemo. Mali je kiksao 14 od ukupno 15 brejk lopti! To je cista katastrofa, a cisto sumnjam da ce mu se to ponoviti u njihovim narednim okrsajima. Sad upravo krece sezona sljake i tu bi trebalo da ga vidimo u punom sjaju. Bas me zanima...
Eto ga ima tu interesantnih meceva :
Nisikori - Monfils
Milos - Kirgios
Kei i Milos favoriti ali moze tu biti svasta, pogotovo kad su u pitanju Monils i Kirgios
Gofin me iznenadio kako je lako opuva Simona, igra covjek odlicno, ovo mu je drugo uzastopno pulufinale Mastersa.
Nadam se da ona povreda ledja Novaka nije previse ozbiljna, mucenje na svoj servis me brine
Kod zena polufinale:
Azarenka-Kerber
Kuznjecova-Bacinski
Uzivancija![]()
Koji mec igraju Monfils i Nisikori, 4 mec lopte propustio Monfils.
5;5 u trecem setu![]()
Monfils kao i obično.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Kao da igraju dva zombija, ono su nehumani uslovi nije ni cudo sto ima toljiko predaja meca u Majamiju.
Miami fuc.ing heat.
Samo kad vidim koliko im je sijenka dugacka, stuzi mi se...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Odgledah snimak Nisikori - Kirgijos, Japanac je odlicno odigro.
Idemoooooooo pisi istoriju!! Najveci sa ovih prostora veliki Nole.
aj popij casu jaja
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks