Potpuno si u pravu. Svaki review potvrdjuje isto, a zamisli tek na tezi rav4 sto se dogadja...
Sent from my iPad using Tapatalk
To je tacno, 0 km sa hibridom, ali sam citao njima, a evo i jedan kratki test:
To su testovi odradjeni u njihovim novinama.
Npr Auris proban 2014 potrosnja u grad 22 km/L a na autoput 13 km/L, sto potvrdjuje moju tvrdnju gore, trose na autoputu vise nego u gradu. A mislim da cak na duze relacije, tipa cijeli dan na autoput, baterija ne bi imala dovoljno snage tako da bi radili iskljucivo na motor (moja pretpostavka).
Last edited by Novica; 25-03-16 at 16:32.
Potpuno si u pravu. Svaki review potvrdjuje isto, a zamisli tek na tezi rav4 sto se dogadja...
f6
Test: Toyota Auris Hybrid Style
Hibridne automobile "bije glas" da su namenjeni isključivo vožnji po gužvi i da na otvorenom putu počinju puno da troše i imaju loše performanse. Kako bismo razbili predrasude, odlučili smo da na Salon automobila u Frankfurtu otputujemo novom Toyotom Auris Hybrid. Ovo je naša avantura.
Vidis fabia je rekao da trosi 3 a ispade 6. Zamisli tek na skoro duplo tezi rav 4. Pratis nizbrdice i uzbrdice, kalkulises hahaha e qq
3.000e skuplji od dizela, godisnje usteda 200e max, znaci za 10 godina ti se isplati. I onda najbitniji dio koji ja navodim od pocetka.
da bi Srbija iole pomagala razvoj ekološke svesti, poput velike većine država u Evropi, cena hibrida bila bi osetno niža od dizelaša. U tom slučaju, praktično ne bi postojao izgovor da ne nabavite ovakav automobil, jer pored najboljih performansi u gami, ubedljivo najmanje troši (zagađuje okolinu) i ima najnižu cenu održavanja.
f6
Kakva reklama za priusaprecenuh se
![]()
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Zajeban auto. Toliko je dobar da mi ne bi smetao ovaj preruzni zadnji kraj.
Vozio sam ga prije 10-15 dana.
TAKUMI
Nece bit, nije dobra rachunica nikako.
Da nijesmo bijeda ka' sto jesmo, a ekoloska drzava, gdje se subvencionise sve green, da ne pricham, svaki iole valjan hibrid ili EV jos bolje, je ne bestbuy, nego jedina stvar koja ovih dana stvarno vrijedi, u moru modernih tehnoloskih igrachaka/sranja.
Sama ideja, da za 20-30k imas voznju, smooth kao u RR od 300k ili bolje, bez vibracija, vez buke.. Je utopija. Poredit dizel, bilo sta SUS, sa elektro pogonom je smijesno, pa chak i ako se zaboravi eko komponenta.
No kod nas, nije (samo) cijena problem, vec prodaj moodonja, cumur zelotima, elektrichni auto! To je veca utopija nego CG stvarna ekoloska oaza.
><
da je srece svi bi se vozili bezsumno,a punjenje bi bilo dzabe.....
Da je srece da, ali...mi smo mi.
Kad sam sad bio u NL i B i td, hibrida koliko hoces, elektro isto. Npr u B elekticna auta idu trakama koje su rezervisane za gradski saobracaj.
TAKUMI
totalno si u pravu,ziva istina,i to je kod njih normalno,znam cesto sam u B.da ne pominjemo zemlje tipa Singapura itd.......
Najbolje je u Nj. voziš 350kmh autobahn om ebeš hibride i bešumnost.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Kada pomenute NL, kako se plaćaa dopuna električnih vozila? Vidom na svaki parking ima pištolj, ljudi dođu napune i odu... Nije valjda free?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Free. I tamo i u USA.
TAKUMI
a tipa troskovi za igradnju tog parking mjesta i centrala? kladim se da drzava i to pomaze proizvodjacu tj uvoznicima makar jednim dijelom.
inace belgija i holandija bas deru sa naknadama na luksuz koje se ticu registracija. ako je rs6 u njemacku 100.000e tamo je 150.000 . ubijaju. ali makar pomazu ev sektor.
zato kod nas i jedno i drugo hahahaha
f6
Fabijina omiljena kombinacija.
Toyota i Golf II
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Start/Stop prenisko, glupa pozicija VOL i TUNE...ostalo je OK.
Mada i instrumentalka bi mogla biti veca.
TAKUMI
Start stop nebitno, ali vol i tune uzas - kad rukujes njima rukom prekrijes ekran. Mada imas komande na volan...
f6
Straight from Manhattan
![]()
Last edited by alleyezonme69; 30-03-16 at 06:58.
I'd rather be driving my car thinking about God than sitting in mosque thinking about my car
Start je bas nisko, a vol koga briga, komande na volanu i cao.
Od kad smo merca kupili samo se na volanu tapka. I klima na dashu.
A instrumentalka je OK cini mi se.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks