Raicevicu pet minuta dovoljno da pokaze da moze!
Ovaj Rodić je najveća vrana iz napada. Ušao sam u glavu Tumbakovića, ovako on razmišlja kad je on u pitanju. "Momak igra za Malme, igra LŠ, ne igra sad dobro ali proradiće". Oće kurrac moj Tumba, boli ga kita za reprezentaciju, tu je samo da se proda bolje, čuva se povrede bolje no Nejmar.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Raicevicu pet minuta dovoljno da pokaze da moze!
Raičeviću se vidi da ima karakter, petlju da se bavi ovim poslom. Evo ga igrač da pravi društvo naprijed Bećiraju i Jovetiću. Aj sa srećom.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zasto je Bakic bio na krilo a Grbic na klupu necemo saznati.
aj popij casu jaja
Beciraj je odigrao potpuno solidno, vidi se da je izuzetno opasan sad kad igra na svojoj poziciji konacno. Imali smo odlicnih napada u drugom poluvremenu. Jos kad budu Basa i Savic da se odbrana unormali, mozemo se nadati. Mada oprezno jer grcka nije reper...
Zato sto je neko Brni reka tako, Pardon Tulumbi.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ovaj će ka i Brna na kraju mandata shvatiti da je Vlado najbolji
Beciraj jedini da valja.
Srpska reprezentacija
Podgorica Podgoricanima!
Onaj Scekic s onom bradom ka kakvi ISIL-ovac.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobro je.
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Bolji smo bili od njih.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ne moze se donosit sud o Tulumbi na osnovu jednog meca ali ali ali.Stefan Mugosa trenutno ne zasluzuje poziv za A tim.Tomasevic ga nikad nije ni zasluzio jer su njegove partije tragicne.Esteban je bio takodje tragedija mada neka bude da nije uigrana odbrana.
Jos uvijek ne vjerujem da je Bakic igrao na krilo. Momak moze dosta dobro da odigra na svoju poziciju ali ovaj izmislja.
Djidjo je po meni najbolji u ovaj tim a i Scekic kad se oslobodio odigrao je solidno.
Ako se bude Tumbine tika take igralo sa iole ozbiljnijim reprezentacijama od ovih sunja kukala nam majka.
aj popij casu jaja
Ja ne znam cime se ljudi zamlacuju odje. Jedini igrac koji ista valja odje je Vukcevic,ostalo sve Telekom CFL ili Jelen super liga
Mi cemo polako ali sigurno postat melem za sve reprezentacije iz regiona, da vidamo svima rane i liječimo im depresiju.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
bilo je malih veličanstvenosti kao onaj gol tomaševića a sve ostalo stalo na juriš i bježmo nazad
sad će da se uigravaju na prijateljskim i kvalifikacionim i svaki put sa pola novih
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nisam gledao utakmicu pa ne mogu nista da pricam,al vidjeh da se svudje pise o tome sto je Beciraj kapiten..stvarno ne vidim sto je tu problem?mislim da se na cojeka treba gledat potpuno jednako kao i na sve ostale,ako vec igra za nasu reprezentaciju,bez obzira na to sto je Albanac.
Grčka vs Crna Gora - 1 poluvrijeme (prijateljska 2016)
Mene samo interesuje,posle ovih procitanih postova ,ima li ko da vam valja i odgovara ?
Onaj Scekic... Ko je lik????
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Koliko mu je stojala cijena prije debija?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks