Posle krivog mosta /rozajsko naselje kako raznose sa kaznama zbog skrecanja lijevo od 2do5 nisam znao sto bi.
Posle krivog mosta /rozajsko naselje kako raznose sa kaznama zbog skrecanja lijevo od 2do5 nisam znao sto bi.
U ranu zoru 2 patrole kasnije po jedna..
Samo ne znam kako ide onamo ne smijes lijevo prema delti i kad dolazis iz pravca bolnice ne smijes desno i to je to?
Last edited by .:.; 25-03-16 at 17:40.
Ćemovsko će fino ozidat i kompromitovat borove
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Haha blok na slici ima tu jos neobiljezenih mjesta, ogroman parking kod doma zdravlja, 5 velikih parkinga od pumpe do semafora kod toloske izmedju i ispred zgrada. Taman 500
poliranje haube danas-Fabia..
jutros![]()
Zato ne mogu ove slike u nekoj vecoj rezolucijiii aaaa!
But if you never try, you'll never know..
dosta i ovo za uzitak:redface:
Samo za Biznismena 1500 rpm (5 brzina) 1,4 HDI 55kw kroz Sozinu. Imam i snimak samo da vidim kako sa telefona ubacit na net da ne rečete da je izbačen iz brzine za slikanje.
![]()
Ajde izbaci dokaz kako prima gas počevši sa ovim obrtajimai ja mislim da je slika fake.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Biće snimak ubrzanje od 50km/h do 100km/h sa saltanjem do 2000rmp. Samo da vidim đe se može upload odradit da ne pravim nalog.
Nek mu da neko gmail nalog 😅😆
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sto za mene?
Ja vozim tako kroz grad / 3.1l lagane voznje a ne otvorene.
Ako ti ides petom 100 na sat na 1500 giri sa 1.4 HDI, ali da mi dokazes da ne laze kazaljka, sibni mi ziro racun i imas od mene 1500 eura.
Last edited by Fabia_Elegance!; 28-03-16 at 09:49.
TAKUMI
Može ovo, izbacio u ler i sacekao da padne na 1500rpm i onda slikao...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Biznismene, s obzirom da tebi auto sporo dostize radnu temperaturu - rekao si treba mu 20 minuta da dostigne 70c - znaci da ti stalno imas povecanu potrosnju goriva.
Dakle, popravi to (termostat vjerovatno) i auto ce ti mnogo brze dostizati radnu temperaturu i samim tim ce ti potrosnja pasti sa 3.1 L/100km gradske na oko 1.5 L/100km (moja pretpostavka).
zz
Last edited by .:.; 26-03-16 at 20:28.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks