Pa posto je kod tebe sve od nekakve egzoticne materije(a inace je isti ***** ka i na druga kola),pomislih da nijesu japanci nacinjeli kazaljke od kriptonita,ili mozda nanocijevi?
Sent from China
James Tiberius Kirk
a tako....ja mislio da nijesi sto modifikovo za bolje ubrzanje![]()
Jesam da mi je skoro stalno ledan i bolje mi pumpa.![]()
super je kad ti bolje i stalno pumpa....cijenim to.jos na ladno,brat si,hahaha.
Cudomudovisno pumpanje 5. brzinom sa 1000 rpm.
biznismen i jeste cudomudoviste...glavni baja...
znam.zimi mu treba vjecnost da postigne temp. do 70c radnu nikad ne postigne.
90c
A opet mi zimi trosi kao upaljac 1.2e dizel kad je bio sa 10e oko 130km graCke Ajde odlicno je to.![]()
Sto je fora kod novih kola da sjediste vozaca ne mozes da guras skroz do kraja? Mislio sam da bmw nesto sere sa tim (da ovome iza, prostora ne fali nikad) ali mi bas drug kaze da oce da mijenja Range Rovera (novi, sport) za S Klasu, jer se ne moze da se ispravi fino, tj noge su mu savijene, o$eca da mu je usko. Isti je taj meni osjecaj, kad predjem iz 407 u bmw, sve mislim da nije sjediste do kraja pomjereno pa ocu da pomjerim kad ono trt. 190cm/105kg su moje proporcije tako da nije do mene![]()
da ti drug nije lakovic
neka kupi megana...nema tih problema kao u rendza i tvoga bmw-a![]()
Francuzi su uvjek bili dobri sto se tice prostora. Medjutim, jedno od danasnjih auta / limuzina koja ima prostora u izobilju, bilo napred ili nazad je Skoda Superb.
Nismo se razumjeli, nije prostor problem nego sto fabricki ti ne dozvoljava da pomjeris sjediste onoliko koliko moze. Ja kad pomjerim do kraja, opet dosta prostora ima nazad.
Pa zele da i oni nazad imaju mjesta za noge... Kako god da obrnes u pitanju je prostor....
Ja juce vozio a6 i ista situacija.
Zaa malo se ne iznervirah a isao sam samo do nk i nazad.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Pa nema bas 2.20, ima 2 a i kilazom su blizu![]()
Malo ga je rdja do'vatila
![]()
Kako znate koja je krajnja granica do koje sjediste moze da se pomjeri? Ja jos ne nadjoh auto kojem sjediste moze da se gurne nazad i da dira zadnju klupu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks