Pa desni tockovi mu koce jace od lijevih.
TAKUMI
ajde recimo da je tako,pa valjda bi osjetio nekad kako mu se auto ponasa kad koci
Ne vuce auto na bilo koju stranu kad koci
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Vozi nedje, pusti volan i koci naglo. Ako ti ne bude vukao desno onda sam ja budala.
TAKUMI
To je to. Budala sam.
E da, narucih 4 GY Eff gr perf.
Last edited by Fabia_Elegance!; 23-03-16 at 22:57.
TAKUMI
mora da ima vise desnih krivina do posla. probaj sa regulisanjem pritiska u gumama prije polaska svako jutro. ;P
f6
moze ovo bit ako se ne sprdate, svaki dan CT-BD-CT, radovi su na skoro 10km, odio dolje ili nazad opet sa desne strane ima masu sodera
sto se tice krivina, trebalo bi valjda lijevih vise da je, ali to je nebitno jer se vracem istim putem pa te lijeve budu desne, bez ako cemo bas u detalje da ulazimo pa da se gleda idem li brze pud dolje nego nazad pa dje se vise potrosi
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
To je ta guma.
TAKUMI
5. Aprila se montiraju.
TAKUMI
Imam extra cijene za dobru gumu Sportiva Performance ( continentalova guma) Njemacke proizvodnje, model za 2016. Freske, shara kao na continental, meka,nije bucna, drzi odlicno suvo/mokro i ne trosi se prebrzo.
205/55/16- 57,5e
225/45/17- 67,5e
245/45/17- 82,5e
Montaza i balansiranje gratis kod Banja.
Ovako izgleda :
Sent from my SM-A700FD using Tapatalk
Dobre cijene sparco cg...
Meni gume traju po 5 godina..na zadnje točkove po 7-8...ljeti ljetnje, zimi zimske.
Sve zavisi od stila vožnje, ne razumijem kako ljudi ove lamine od 500-1000-1500e mogu da bucaju toliko da u svakoj krivini izvlače maksimum iz tog auta...npr idu 85kmh u krivinu koja bi ih na 90kmh izbacila sa puta..(ova krivina izbaca)
Ajde da voze nekog S-a, M-a i slično pa svake godine nove gume.
Ja sam ih narucio u Simant. Stizu i petog aprila i isti dan ce biti montirane. Dot? Februar.
TAKUMI
195/65/15 oce li bit i znas li cijene?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks