čim funkcioneri i njihova djeca lete njima ne sjekirajte se![]()
čim funkcioneri i njihova djeca lete njima ne sjekirajte se![]()
She is only here to annoy herself!
Do Soluna sam se vozio sa njim. U toku leta nema šanse da se moze progovorit, moras se nadvikivat bas sa osobom pored tebe da bi ste se razumjeli, ali je slag na tortu tek kada slijece. Kako je lagan, par puta mu treba da takne pistu prvo da bi sletio konacno, skakuce ka na crtane filmoveAli zbog propelera on nema problema sa bezvazdusnim prostorom, nema onog pregadnog propadanja i premrznog osjecaja u stomaku
![]()
To je ATR 72-200 dok je ATR 72-500 druga prica, licno sam se uvjerio .
72-200 kad ide iz PG prema BG stalno se klajmuje, i onda tamo negdje iznad Valjeva krece spustanje. Znaci nikad nije ravan.
I bucan, i trese...ma uzas.
TAKUMI
Kipar: Oslobođeni svi putnici iz otetog aviona, osim članova posade i četiri stranca
Komentari (0) A A A
Egipatski putnički avion kompanije "Idžipter" otet je nakon što je poletio iz Aleksandrije, javlja BBC. Sletio je na Larnaku na Kipru. Počeli su pregovori sa otmičarima.
9.27 Oslobođeni svi putnici osim članova posade i četiri stranca
Oslobođeni su svi putnici osim članova posate i četiri stranca, javlja BBC.
9:19 Počeli pregovori
Počeli su pregovori sa otmičarima na aerodromu u Larnaki, saopštila je kompanija "Idžipter" na svom nalogu na Twitteru.
9:13 Oslobođeno 20 putnika
Otmičari su oslobodili 20 putnika, među njima žene i djecu, piše britanski "Telegraf".
9.09 Kompanija potvrdila da je avion otet
9.02 Otmičar opasan eksplozivom
Skaj Njuz prenosi da je otmičar opasan eksplozivom i da prijeti da će ubiti sve putnike.
8:55 Ovo je putanja aviona
8:53 Bomba u avionu?
Kiparski zvaničnici navode da je moguće da se u avioni nalazi bomba.
8:51 Stigle spasilačke ekipe
Na aerodrom u Larnaku stigle su spasilačke ekipe i prije nego što je avion sletio. Kiparski mediji navode da je na aerodromu otvoren krizni centar kojim rukovodi antiteroristička jedinica.
8:40 Sletio u Larnaku na Kipru
Svjetski mediji prenose da je avion nakon otmice sletio u Larnaku na Kipru.
Avion je letio na liniji Aleksandrija-Kairo.
U avionu je 80 putnika, prenosi "Skaj njuz". Pojedini mediji navode cifru od 55 putnika.
U otmici je kako prenosi Skaj Njuz učestvovao jedan naoružani čovjek.
Last edited by radza-madza; 29-03-16 at 08:46. Reason: update
Kakva kontrola. Pa treba ih ugasit.
TAKUMI
Sad sam htio to da kazem, zna se u kakvom vremenju zivimo, vremenu bagre opasane dinamitom, i lik lagano prodje sve kontrole i udje u avion? ODMA bi ih ugasio, ODMAH.
nije ovaj bio na kontrolu...
Nego đe je bio?
11:28 Prema podacima BBC Ibrahim Samaha, koji je osumnjičen za otmicu aviona je oslobođen i on nije otmičar. On je izašao iz letjelice i rekao kako je on jedan od putnika, prenosi BBC.
LOL
Last edited by Lackie; 29-03-16 at 10:38.
10 verzija price. Svako prica neku svoju.
--------------------------
Do Not Disturb.
evo selfie sa otmicarom xD
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Kakva sprdnja od otmičara.
TAKUMI
bas sprdnja,ovo je komicar a ne otmicar....
Jeste li vidjeli danas kako su Embaeri i Fokeri nisko prelijetali? Sigurno su opet testirali.
Kako je lijep osjećaj viđet ih kako prelijeću zgrade onako nisko
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledao sam. Mislim da su testirali neke nove uredjaje tamo.
Jeben pogled naravno, ali oni GE motori na Embaere su uzasno bucni i nemaju ona low rumbling zvuk koji proizvodi RR motor na Fokkera.
TAKUMI
fokker se opet pokvario u srijedu ujutro kad sam putovao pa su dovukli embraera
She is only here to annoy herself!
To se toliko cesto desava da sam poceo i da ne komentarisem to, kao da je normalno. A definitivno nije.
Do Not Disturb.
Sve je dobro dok se u letu ne pokvari
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa bilo je govana i u letu, ali ne pricaju. Odrzavanje je nula. Nece oni dugo.
TAKUMI
Avion Montenegro Airlinesa prizemljen nakon sudara sa pticom
http://www.vijesti.me/vijesti/avion-...-pticom-884327
Cekaj sekund, kakva je to ptica koja leti na 2500 metara, i avionu koji ide oko 350 na sat polomi staklo? Pali li ova prica uopste?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks