Page 137 of 655 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... LastLast
Results 3,401 to 3,425 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Jes u Fmp Divu Telekom Zvezdu stranci dolaze da igraju za kilo kikirikija i zato sto su emotivno vezani za nju i za Covica.To je ta poznata ljubav prema crveno beloj boji koja je sve one silne amere opcinila pa oni nece da im uzmu vise novca nego onako cisto ih simbolicno placaju.Prsli Skorcijanidis vam je uzeo 70 hiljada za dva mjeseca a trebao je 325000 hiljada da uzme za godinu sve se nema kad drzava daje sakom i kapom.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vidjeh nasu statistiku za 3 poena... Nevjerovatno da nisu odigrali 5 akcija za 2 poena... Onoliko forsirabje suta za 3 nisam vidjeo nidje... Luka sto se mene tice izio si ***** dva puta i dosta ti je....
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A zali boze fino su poceli. Spustali lopte za Marica fino rjesavali njihova udvajanja, tu su i napravili razliku. I onda izbacanje Marica koji je u odbrani odradio na pocetak super posao i ubacanje Subotica koji ispada na svaki pik en rol, ostavljanje bekova na sut za 3 i tu ih raspucasmo. Da se igralo kao sto su poceli poen za poen, dobili bi, al drugo poluvrijeme potpuno nejasno. Kad su ih vec napunili licnim greskama umjesto na ulaze da se ide, totalna kurcobolja. Nisu jednostavno taj karakter imali da zele finale, i to je jedino falilo. Ne moze se rec za ekipu koja je dala najvise poena iz asistencija u ligi da je losa. Izgledali su stvarno tokom sezone da je to to, da momci oce, al najmanje kad sam se nadao su pali.

Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Tema je Buducnost da ne kvarimo post ali evo sah mat za kraj.

Tarens Kinzi dosao iz Trabzona i on prima u Czv grdne pare jel' hahahahahahahahahahahah sa 22god
    Kvinsi Miler dosao sa koledza iz asdadhaslfs tima koji su ga vozali posle 20dana sto bi se reklo od jednog do drugog i prima grdne pare hahaahhahahahahaha
    Majk Cirbes dosao iz bamberga i prima grde pare hahahahahaahhahahah sa 23god.

E zamislite koliko je propalitet kod nas kad penzioneri u buducnost primaju vise para od ovih gore navedenih igraca.

Dako se podmladi buducnost pa krene od 0 nikad nije kasno..Penzioneri napolje..

Thanks Thanks Given 
    9,437
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Brate ti mislis da je trabzon bez para a? kinzi je uzimao masala tamo a ovamo makar 5 hiljada vise. No ne mogu sa tobom. Vjerujem da je covic uramljen makar u hodnik ako nije iznad tv-a. No eto ostade mi pobjeda buducnosti prsle nad zvijezdom koja nikad do vucica reaspektabilan tim nije imala od 52 razlike u moracu za lijepa sjecanja.

Aj sad da batalimo vise to

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Moram jednu stvar da napisem, neveyano ya meceve protiv Mege. Masu ljudi je pljuvalo Ivanovica kako veze nema, isti ti ljudi sada moralisu kako je pusten da bi igrali neki stranci. Siguran sam da je ostao ovdje da je dobio 40 minuta opet se ne bi opustio kao sto je gore, jer bi ovdje bio pritisak, ne samo od trenera, uprave vec od iste ove sredine koja sad moralise i pljuva upravu, pljvali bi njega. Trebalo je da podje gdinu ranije i to je jedina greska, a ne nikako to da je trebalo da ostane. Isti slucaj i sa Carapicem, bjezi odmah sad i vrati se kao gotov igrac kad uzmes dovoljno novca, ljudi ovdje ne postuju nista jer jednu noc si heroj drugu bi te razapeli.
    Takodje trebalo bi malo se ostaviti price buducnost treba ovo treba ono. Ljudi koji su na celu kluba zele rezultat, nijedan igrac nije garant da ce taj rezultat doci, ali prica da treba igrati sa mladima i tako igrati ne stoji u istoj recenici sa velikim rezultatima, mi nemamo ni za jednu petorku da pokupimo mladih koji bi u ovakvoj aba ligi bili po sredini, a ne da napadamo titule. Isti ti sto kazu da trena mlada pustiti nijesu dosli ni na jednu utakmicu domace lige da vide te mlade, preprosle godine u polufinalu plej ofa je bilo 58 navijaca, licno sam brojao. E posjeta bi bila tolika i da je buducnost na nivou MZT. Gospodo mi ne volimo kosarku buducnost (cast izuzecima) mi volimo pobjednike! Primjer je zrk buducnost, 2012. puna hala sve gori, 2013 podmladjivanje, porazi u ligi sampiona i dodje 1000 ljudi...

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

inace valja napomenuti na pocetak sezone igor je davao kolko tolkiko prilike mladjima da igraju.
    a kad je luka dosao odmah su mu dovedene 2 igraca. centar i jenkins. a kod igora su igrali mladji igraci.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jovovica ne volim ali tvrdim da bi cojek prosao ovu Megu.On "los" je bolji od ovoga nesretnika.
    aj popij casu jaja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    ...Siguran sam da je ostao ovdje da je dobio 40 minuta opet se ne bi opustio kao sto je gore, jer bi ovdje bio pritisak, ne samo od trenera, uprave vec od iste ove sredine koja sad moralise i pljuva upravu, pljvali bi njega...

...prica da treba igrati sa mladima i tako igrati ne stoji u istoj recenici sa velikim rezultatima, mi nemamo ni za jednu petorku da pokupimo mladih koji bi u ovakvoj aba ligi bili po sredini, a ne da napadamo titule. Isti ti sto kazu da trena mlada pustiti nijesu dosli ni na jednu utakmicu domace lige da vide te mlade, preprosle godine u polufinalu plej ofa je bilo 58 navijaca, licno sam brojao. E posjeta bi bila tolika i da je buducnost na nivou MZT. Gospodo mi ne volimo kosarku buducnost (cast izuzecima) mi volimo pobjednike!...
    Pa,postoji li bilo koji klub (osim Mege) u kojem se od igrača ništa ne očekuje? Sad se svi, kao, pale na Megu, a kad su prošle sezone bili 7.,a pretprošle 9.-10., sumnjam da bi se iko mijenjao s njima.

Ovo drugo je velika istina - ljudi bi i 17-godišnjake na terenu i da je klub konkurentan, evo ako podmlade ekipu za sledeću god pa malo zaređaju sa porazima (što je normalno kod mladih ekipa) vidio bi kako bi splasnuo entuzijazam kod ovih što najviše viču ''Daj mlade, pa neka ispadamo ako treba..''. Nije nikakva sramota ''navijati za pobjednike'' ,ljudi se lakše vezuju za njih, svi klubovi rastu tako što prave nekakve uspjehe.. Nego ljudi ovđe, kad se razočaraju, idu iz krajnosti u krajnost.
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

pa to ti pricam, ovo za zrk buducnost ti je jasan pokazatelj. u razmaku od pola godine i promjene ideje kluba publika se izgubila. u toj sezoni su zablistale milena majda cvija...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    1,033
    Thanked in
    752 Posts

Aj neka je sa srećom.

Thanks Thanks Given 
    9,437
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Armani milano, skauting igraca sa koledza i nbdl lige. To ocu a ne misko i samo misko i preplacivanje staraca. Kako nam je usukao capina kukavce:-)

Sent from huawei

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Mega ove sezone po prvi put igra odbranu. I kada sam ih vidio 4, 5 meceva rekao sam da ce oni biti u plejof.
    Nije isti pristup njima bio proslih sezona kao sto je ove. A imali su bolju ekipu prosle, a i pretprosle saz.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Mega ove sezone po prvi put igra odbranu. I kada sam ih vidio 4, 5 meceva rekao sam da ce oni biti u plejof.
    Nije isti pristup njima bio proslih sezona kao sto je ove. A imali su bolju ekipu prosle, a i pretprosle saz.
    Liga je bila jača I prošle I pretprošle god. Ove sezone nisi imao ni Partizan ni Olimpiju kao konkurentne ekipe..

Mega je maximalno iskoristila situaciju, respekt za to...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Armani milano, skauting igraca sa koledza i nbdl lige. To ocu a ne misko i samo misko i preplacivanje staraca. Kako nam je usukao capina kukavce:-)

Sent from huawei
    Neces ti to vidjeti odje, dok god Misko vedri i oblaci ekipama odavde i jer niko nema svoj skauting(Cedevita je nesta pocela od proslog ljeta) i jednostavno ne daju im se pare istim da im nadju igrace koje oni traze.Ne moze se nesta nametnuti tek tako preko noci.Ja mogu sad recimo da preporucim neke igrace upravi Buducnosti, iz NCAA ili dleague, al dzaba kad ih nece niko kontaktirati niti ce oni imati neku zelju da dodju tek tako u nepoznato bez ako nisu bas ocajni.Ne zato sto ti ne vjeruju nego zato sto imaju neku svoju racunicu preko drugih ljudi, cine usluge Misku i drugim menadzerima.

Znas zasto u Italiju dolaze masovno ovi igraci sa koledza koji ne budu draftovani i ne prodju zadnji cut u NBA ili tokom ljetnje lige? Zato sto kad je radjena ekspanzija skautinga u NBA ekipama, zvanicnici italijanskih klubova su dobili poslove u tim NBA fransizama kao vodeci skauti za Evropu.Takvi ljudi se nakupe kontakta sa drugim americkim agentima i igracima i na taj nacin je lakse igracima koji idu u Evropu kad nekog znas i kad imas covjeka koji ce ti naci klub tamo dje ces dobiti prostor da igras i da se nametnes.Zato sto italijani i italijanski klubovi imaju svoje ljude tamo po NCAA utakmicama, ljetnjoj ligi, draft combineu i jednostavno naprave kontakte sa njima.

Vecina ovih ABA klubova funkcionise po principu "a treba mi neki plej, - zovi Miska vidi sta ima na lageru".
    Last edited by MrTwister; 20-03-16 at 20:16.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

na rtcg od 20:15 cg sport intervju sa bokanom.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Kako do kraja nedelje ima pola ekipe da poceraju, nadam se na celu sa Lucianom.Ionako imaju previse stranaca za CG ligu a tamo ih i Djaletic moze voditi.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Vidio sam Jaramaza na aerodromu danas otputovao je nedje...

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Po prici oko ljudi iz kluba ne pise se na dobro buducnosti od cetvrtka
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gleda li ko taj Bokanov intervju, priča li što pametno...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Meni je Bokan odje zvucao kao kome je svega dosta i najradije bi pustio nekom drugom da vodi Buducnost.Zvuci kao da ga je neko izdronovao pa mu se smucilo vise sve.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

J*** ga pukle se pare a rezultata nema, nek Bokan ispostavi racun predsjedniku saveza i njegovom kumari sa basketa
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Meni je Bokan odje zvucao kao kome je svega dosta i najradije bi pustio nekom drugom da vodi Buducnost.Zvuci kao da ga je neko izdronovao pa mu se smucilo vise sve.
    I ja sam isto shvatio kao da ce zavrsit sa vodjenjem kluba..iskreno se nadam da nece bit tako,jer ako se podje,ugasili smo ga..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Gledam uporedo i Bokana i Miska sto prica "U obrucu".Misko standardno prica svoju pricu kako je veliki uspjeh Mege, kako nece igrati u Evropi, da se na ovo ispadanje Buducnosti ne treba gledati fatalisticki, jer je Buducnost drugaciji klub od Mege, koji ne moze da priusti da Nikolic mjesec dana sutira lose i da se trpe te greske mladih igraca jer imaju pritisak rezultata od navijaca i cg javnosti.Kaze da se ni jedan ni drugi ne bi odigrali ovakve sezone da su bili u Buducnost iz tih razloga.

Page 137 of 655 FirstFirst ... 3787127133134135136137138139140141147187237637 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)