Beco je solidan igrac, bolji od Raicevica, a od Mugose da ne pricam
Upalo mi u oko na spisak da je Zverotic u odbrani a ne u vezi.
ako ne sto drugo bar je to napredak.
inace Nikolic dao dva gola na gostovanje Hapoela, oba sa 20 tak metara
evo ih
Last edited by lepetanac; 20-03-16 at 13:47.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Sviđa mi se izjava tumbe da se neće žaliti na izostanke već da će gledati da iskoristi potencijal onog što bude imao u datom trenutku
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
O karijeri nismo ni pričali. Beqo ima karijeru iz bajke kakav je fudbaler.
I da, jedina stvar što mene boli je što ovaj NEfudbaler zauzima mjesto nekom NAŠEM mladom i boljem igraču, pa makar igrao za Mornar (uzeh ih kao primjer, jer su trenutno poslednji na tabeli).
Pa slazemo se cijelo vrijeme.On ima dobru karijeru jer je los spic i jer je vas busio dok je igrao odje.
aj popij casu jaja
Našao si koga ćeš da trolluješ![]()
Ne brini, isto ovo mislim za dosta ovih uvoznih fudbalera, ne samo zato što su uvezeni, nego zato što ne umiju ni da trče a igraju fudbal. Ciao.
Pa za mugosu je doktor profesor, docent ili kako oces a vjetovatno ce bit korisniji i od raicevica.
Sent from huawei
I ja se iskreno nadam, mozes prelistat i vidjet da sam ga medju prvima pominjao ali...
Od kad je propao transfer u napoli nije gola dao i nije vise starter
Sent from huawei
Ne znam je li bolji od RAicevica ali je koristan a na prvog napadaca ce bit jos korisniji.Nemoguce da svim klubovima valja nama ne.Od njega trenutno boljeg nema a ako ga puste na svoju poziciju pokazace.Raicevic je dobar ali tek treba da se pokaze i sa Becom se jos ne moze poredit.
aj popij casu jaja
Pa sa kim bi ti,posto su ti on, joveta i ako ubijede damjanovica spicevi
Sent from huawei
E ja ne znam sto vi ocekujete.Nemamo Benzemu.
aj popij casu jaja
E ako vrbuju sad ovoga Tadica,na svjetsko idemo bez problema![]()
Kako da ga vrbuju, zar nema neka fora da mora da prođe nekoliko godina od kad je zadnji put igrao za jednu A reprezentaciju da bi zaigrao za drugu? Ovaj je bio u reprezentaciji Srbije u oktobru neđe.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
U reprezentaciji je igralo igrača koji po čitavu godinu nisu zapinjali u svojim klubovima tako da Raičevićeva situacija i nije ništa posebno.Uostalom prijateljske služe da se igrači probaju ne ka u vrijeme Brne da ti igraju istih 11 kao u zvaničnim mečevima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks