Sad vidim... U svakom slucaju je ova moja kineska bila bolja prvih par mjeseci, nakon toga ista kao originalna sto opet nije lose...
Sad vidim... U svakom slucaju je ova moja kineska bila bolja prvih par mjeseci, nakon toga ista kao originalna sto opet nije lose...
--------------------------
Do Not Disturb.
Doduše ako ćemo pravo i brand name Samsung je Made in China
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Kakve to veze ima?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
\\OFL•GIC
Postoji li opcija da se ugasi video call? znate sta mi se desava,zavrsim obican razgovor,prekinem poziv normalno spustim tel i tel sam pozove istog tog korisnika na video call i naravno telenor mi obracuna video poziv 0,11€. telefon je grand prime,softver 5.1.1? svaka pomoc dobro dosla
\\OFL•GIC
Resetuj telefon. Ako se ponovi ponesi ga u servis.
Kako sinhronizovati chrome na dva telefona sa razlicitim google nalozima?
Skoro sam uzeo drugi tel, registrovao ga sa drugim google nalogom (naslijedio je stari telefon sa poslovnim kontaktima, uplodovao kontakte na google i sinhronizovao, a dodao i google nalog sa privatnog telefona tako da sad imam sve kontakte na oba telefona, to je ok rijeseno), ali sad bih i chrome da sinhronizujem da bih imao bookmarks i passwords na novom telefonu sve. U chrome vidi taj stari google nalog, ali ne vidim opciju da sinhronizujem sve sa njega na novom telefonu.
Da li mogu sa telefona to da uradim, ili moram sa kompjutera ipak, ako moze uopste.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jel' bila neka tema za razne navigacije ili samo ona za iGo? Nesto sam istripovao da je bilo ali eto.. ne nadjoh je pa ovdje na brzinu da ispitam...
Po preporuci mnogih skinuh HERE mape (nakon koriscenja iGo par godina)... Sad sam je koristio za nekih 1,000+ kilometara po CG, SRB i KSV. Daleko od toga da su lose ali ja nisam odusevljen.
Konkretno mi je uvijek birao najkraci put (po kilometrima) iako bi taj put bio mnoooogo gori od alternative. Pored toga ima masu sitnica koje mi smetaju poput "sada, iskljucite se" kad sam u kruznom toku ili "drzite se desno" iako nema veze s' mozgom kao i poreporuka da se skrene iako skretanja nema vec je blaga krivina.
iGo mi nikad nije pravio takve probleme i glasovno mi je izgledao mnogo bolji, tj. podnosljiviji.
Ima li neka treca opcija ili da se vratim na iGo? Kontam da je (meni) jedina prednost sto zauzima znatno manje memorije na telefonu, sto brze radi (od samog pokretanja aplikacije preko drugih stvari) i sto je UI znatno jednostavniji pa cak i ljepsi. Isto tako dodavanje mapa i manipulacija istim je znatno laksa i brza na HERE nego na iGo ali kad stavim sve na vagu... iGo mi dosta nedostaje.
Misljenja? Dodatna iskustva sa ova 2 sistema ili nekim trecim?
ZaFaljujem.
Do Not Disturb.
Ja koristim Here...
Evo za iGo
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=124051
Poslato sa elegantne pisaće mašine Galaxy S7
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Kad bi bila Nokia Drive za Android to bi savrseno bilo.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Meni se sve više sviđa Maps.me, a koristio sam paralelno sa gmaps i here.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
To resetovanje ne važi za pozive, nego samo za softver telefona.
Treba u podešavanja da nađeš pozivi pa tu govorna pošta i tu da je isključiš.
Poslato sa Huawei P8 lite
Last edited by radja; 20-03-16 at 17:35.
Imam problem sa Dropbox-om, Pushbullet-om i ostalim slicnim servisima... Dok upload-ujem, ekran mora da bude upaljen. Cim se ugasi, upload se prekida.
Ovo se prije nije desavalo a nisam nikakav softver azurirao a kontam da nema do cega drugog da bude.
Izgleda ce morat' novo flash-ovanje da padne..
Nego me informativno zanima... jel' ko jos imao (ili ima) ovakav problem?
Do Not Disturb.
Do Not Disturb.
Као што сам и мислио Doze је највећа глупост што је Гугл урадио за батерију. Пратим колико је уштеђено батерије тј колико је Doze радио и то је толико небитно и занемарљиво. А на сва звона су најављивали. Пи. Глупост.
Умјесто да раде на оптимизацији док користиш тел они направе решење да ти штеди док стоји угашен хахаха кад буквално за 10 сати ни 1% не потроши.
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Da nije ka' lopata, na ovaj mi ne bi smetao doze uopste tj. ne bih o tome razmisljao
![]()
Ма знам но велим колику су представу направили, одмах сам знао са је глупост а ето и доказало се
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
No, no. Rekoh, nisam nista sofverski cackao po njemu...
Sa dropbox-om sam i prije imao slican problem. Nekako se samo 'rjesilo'. Sad sa njim opet i sa Pushbullet-om, sa kojim ranije nisam imao problem.
Moguce je da sam azurirao pomenute aplikacije ali imam osjecaj da nije do njih nego to telefona (softvera). Ili eventualno nekoj vezi izmedju istih.
Blah, sad drzim ekran upaljen tokom upload-ova sto bas smara ali eto, izgleda ce bit' neko flash-ovanje uskoro iako sam se nadao da izbjegnem to...
Do Not Disturb.
Probaj da ugasis battery saver skroz ako nisi vec probao.
A fleshovanje ne moras ako imas cyanogen, na about, software updates mozes sam skinuti update, pa onda sa recovery-a samo wipe cache ili eventualno wipe data ako nesto ne radi kako treba.
Ma kakvi... Ja sam na neki Exodus vec godinu+ dana.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks