a auto iz najave kosta ko svetoga Petra kajgana......
Najjace mi je ovako kad najave neko auto fuliran opremom da ni sam Bog ne bi zna sto vise da doda odje i spolja i unutra. Onda fino odes do salona da ga vidis uzivo i vidis potpuno drugo auto i spolja i unutra.
a auto iz najave kosta ko svetoga Petra kajgana......
Haha, znam ja da ima ovakvih u salon. Kad se $etim kad sam gleda A6 u Roksped, bas ljepotica od kola, boja, felme, oprema, sve. Pitam koji je motor i cijenu, 2.0tdi 60k euraDa se razumijemo, ovom A4 vizuelno bas ne vidim jedne mane. Savrsen.
najljepsi si najljepsi,
od auta slavnih,
ti vozis audi,
u gradu si glavni....
@dub
Ne obratih paznju na ovo poredjenje sa M5. u F10 M5 sam ulazio i vjeruj mi da nisam impresioniran (pogresna rijec, prelijepo mislim izgleda ali nema tu neke prevelike razlike). Da ti ne ulazim sad u poredjenju detalja u odnosu na moj ali se BMW od pamtivijeka drzi klasike dok je taj jaz kod Audija mnogo veci sto se tice kozmetike. Fuliran Audi izgleda kao space shuttle.
Najveca razlika kod f10 je u navigaciji (ako nije profi onda je blah) i u volanu (aaaako nije eM isto blah) ovo ostalo...
Slazem se ja sa tobom u jednu ruku, ali kako je bmw odavno konverzativan audi je isto tako odavno mnogo razlicit zbog nivoa opreme.
Samo, mene nervira prica, "aaaaaa vidi kakav je audi (gledas s-line sa ledovima i cudima)" i podjes u salon i trazis tog audija za 25 hiljada i onda kazes "aaaaa kako ne valja ovo nista" a isto tako opremljen bmw koooosta 40 hiljada...to je standardno vise.
Zato mi je cudno komentarisasnje tog tipa.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Nisam ja konkretno gore mislio na Audi, nego generalno za sva auta. Najvise sam se razocarao u Passata koji je sa i bez R-Line potpuno drugo auto.
Za navigaciju na F10 se slazem, 3 dana sam vagao dal da uzmem crnog sa professional i šiberom ili plavog sa business i bez sibera.Isti motor, isto para, isto presli. Ali kako vidjeh prvo plavog, bjese to ljubav na prvi pogled
![]()
Last edited by BiTrAtE; 18-03-16 at 14:14.
sad si ga zaeba ne moze 0-100 ubacit u poeziju nikako![]()
She is only here to annoy herself!
od nule do stotinu problem nikad nije,
kad biznismen svoju trkacicu brije.
auspuh je mocan-rucnoga je rada,
za njim sada uzdise,udovica mlada.
na tom ubrzanju biznismen je dasa,
u barenju curica-vrhunska je klasa.
nsx ga prati u mocnoj toyoti,
rado bi je prodao neka crknu skoti!
i za njega znaju sve gradske odive,
u toyoti mocan-nema jace sile.
legende su ovo nasega foruma,
kad se gradom voze-sva su srca puna!![]()
ako je sad ne prodam nikad necu![]()
She is only here to annoy herself!
Od trzista do trzista se razlikuje oprema, naravno da ce u zemljama veceg standarda dobar dio preme biti standard dok recimo u drzavama kao nasa auto ce biti golo da bi cijena bila niza, a to sto kod nas nema zdrave konkurencije i dileri formiraju cijenu po svome je druga prica. Opreme imas u izobilju samo pozeli ali i cijena vrtoglavo raste. Ja kad sam gledao nekoliko A6 koji su kupljeni kod nas u CG, bili su suvi sa opremom, neki nije imao BC, neki nije imao zvucnike u zadnja vrata, nijedan nije imao navigaciju, ali svi su imali xenon farove jer to je sklop naseg mentaliteta, bitan je izgled vani.
od mene ima reput, samo da dopusti.....![]()
injection majstor-vrhunske je klase,
kad auto crkne,on ga uvjek spase!
poznat je daleko,i do ravnog mora,
takvoga drugara nema Crna Gora!
a nimfa je lomioc njeznih zenskih srca,
svako njezno srce,u tom ritmu kuca.![]()
James Tiberius Kirk
Ljudi mozete li mi preporucit nekog majstora da valja u podgorici po mogucnosti, ocu mali servis da odradim a i cuje mi se neki zvuk kad smotam puni pa da vidi sto je to. Zahvaljujem unaprijed![]()
Kriminal...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sto je ovo, auspuh pun vode?
TAKUMI
ma poljska u adresi govori sve..poslije skodilaka treba ovo znat vozit...dobro je da ne prska balega iz auspuha....
Samo da "cuknem" f5 na temu...
![]()
Neka ga ne mari....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks