ako dobijemo valjda ce i 3. da prenose...
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
Jel prva otkupila samo ovu utakmicu?
Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока
ako dobijemo valjda ce i 3. da prenose...
Послато са SM-G130HN уз помоћ Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Sto ce Buducnost glasat u nedelju na sjednici Aba lige ako kojim slucajem izgubi u subotu ? EL ili Fiba ?![]()
http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-...a-foto/9v4kle9
izgleda fiba svakako. Meni ovo izgleda da se zvijezda dogovorila za EL?
Pa nema to puno veze. Savezi uvijek podrzavaju FIBA, a klubovi sami biraju sta hoce.
Očekujem dominaciju Marića sjutra... sve pare na njega sjutra veče.
Love, peace and respect.
bokan je obecavao vile i dvorove ko prati kosarku znao je da od toga nema nista.
pa neka buducnost igra onda kup rozaja i tuzi.
Evo je i skoMi najavio da ce biti nocas u Mitrovici minimum 3 NBA GMa (Lakers,Rockets i Jazz) i desetak skauta, da gledaju Megu i Buducnost.Za slucaj da nekome padne na pamet da dovodi u pitanje konkurentnost utakmice.
Buducnost mora da udje jako u taj mec, da presira odmah Ivanovica i da ga umori na prenosu lopte. Da odbranu posveti Zagorcu..jer je momak stvoren za velike meceve.
Vjerujem da mogu da dobiju ovo ali nece biti lako, posebno jer postoji pritisak...nema popravnog.
Prije ce biti da dolaze skauti Cikaga da gledaju Tadiju, imaju inace draft prava za njega
Nije zbog Luciana vec zbog naracije koja se ocekuje nakon ove utakmice.Ja sam se vec pomirio da on ostaje minimum jos jednu sezonu ako bude htio.Kako god okrenes reflektuje se negativno na Buducnost.Dobije li Mega, svi ima da zaborave odlicnu sezonu koju je Buducnost odigrala i da se omalovazava i ekipa i to prvo mjesto i pobjede protiv CZ I Cedevite, taj choke u plejofu je trademark nekih igraca u rosteru pa i nije neocekivano ako se desi.Bice Zagorac novi Kevin Durant, Ivanovic Chris Paul, Luwawu Kawhi Leonard, zivio MiskoBog i Mega Vizura zbog ekipe koja je dopadljiva jer u njoj igraju mladi i talentovani igraci.Dobije li Buducnost, bice pustio ih Misko/Mega, namjestili Milo/Veskobar, pokrale ih sudije i slicne price od tipova poput ovih sto troluju po ovom topicu u zadnje vrijeme.
Je li ovo istina? sto imaju od te dvije pobjede?
Prvo mjesto ko osvoji aba ligu / ovo je sou sto se ovdje pise pasce u vodu odlicna sezona i pobjede protiv czv i cedevite.
Izgleda da su ti skauti dosli da gledaju kuka/dragicevica i ostale sto ce u penziju brzo...
taj klub penzionera volis vise da pratis i da gledas nego da jedes.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Ti nemas sto da ih trazis lepi, jer moj tim se popisao svakom na glavu tokom cijele sezone. Jedna utakmica to ne moze da pokvari. I prije czv su timovi igrali EL pa se nisu izvlacili na raspored. Sve ekipe koje su clanovi EL su i vodece u svojim sampionatima, tako daa ti je dzabe. Nego eo je Buducnost jos malo spremi se da pratis, posto su ti bas komplekse nabili sa prskanjem po faci svih ovih godina
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Prelosa igra,subotic katastrofalan.Opet nista ne mozemo protiv presinga.Ubismo sa trojkama a skokovi ocajni
Podgorica Podgoricanima!
Lagano smo mogli da se odlijepimo da ovi umiju sutirati
Podgorica Podgoricanima!
Dobija se ovo..odlicno je kad se poredi sa onim iz proslog meca.
Ne moze se dobiti kad ne skocis za loptu nijednom i sutnes 600 trojki
Podgorica Podgoricanima!
Kako se raspadosmo u dvije utakmice.Subotic 3 air balla
Podgorica Podgoricanima!
Bolji smo 1000 puta no prosli put. Samo da ih sprijecimo da sutiraju trojke... subotic katastrofa...radi mene nebi ulazio u drugo poluvrijeme
Šteta, na +10 je izgledalo da ih imamo, ovako sad sve iz početka.
Joseph solidan, s obzirom da je presjedio pola sezene i da ga je ovaj zaboravio na klupi.
I niko nije u stanju da pravi gluposti u serijama ka' Sead.
Shit has hit the fan !
S + 10 razlike na -4. Fantasticno!
Jel moguce da mice Marica svaki put kad uvati zalet, nevjerovatno. Sead lelek...
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Subotic je nesta i mrcio tokom regularne sezone, u plejofu ja se ne sjecam jedne stvari dobre da je uradio.Sa druge strane Seada svjesno ostavljaju da sutira, nego srecom 2 je trojke pogodio dosad pa se i ne osjeca to ali svakako ako nam od njega i Subotica bude nesta zavisilo tesko da cemo se dobro provesti.
Dzaba ovo kad mega djeluje sa pola ekipe masu bolje no mi
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks