Pribio sam ga tako da su dva FAP-a mogla mimoic onamo, na pola minuta iskocio do GSM House-a nesto![]()
Ma e...
TAKUMI
Pribio sam ga tako da su dva FAP-a mogla mimoic onamo, na pola minuta iskocio do GSM House-a nesto![]()
Puklo djevojci staklo na 5S, ovaj moj radi ka singerica da kucnem ;P
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
znaci papucaris![]()
f6
novi displej + zamjena + gorivo koje se potrosi dok ode zatel, pa na servis, pa sad dok ga vrati sa servisa...taman si mogao 6s kupit i njoj![]()
Hahah Guro peckalice stara![]()
Ne znam sto da kazem, narod ođe nije navika izgleda da djevojke plaćaju svoje troškove, pa si po defaultu finansijer![]()
Jos je morao sigurno da plati pranje nece sa glibavim autom da ide u pjacu.![]()
Vec sam dogovorio sa tihomirom vezano za voksiranje i poliranje cijelog auta, sramota sto mu napravih sa cetkomPosle toga jednom ga vise provuc necu no sam fino s merakom.
Tihomir (Tićo) nadam se da na njega mislis.
Sad tek vidim kakva si ti biljka za kola.
Peres kola na cetke ja sam mislio da to ne postoji u cg i da ne postoje ljudi sto peru kola na cetke..
Vidi se da si mi ti za biciklo i onu korpu iza.qq nmg da vjerujem ojdoh ovoga momenta da operem cisto auto radi uroka.
![]()
Imam parking mjesto privatno ispred zgrade koje je ispod drveta ka' za baksuza. Problem je sto nema DANA kada se ne izasere neka ptica (u najboljem slucaju jedna) direktno na auto. Volim da mi je auto cisto a prat ga necu rucno svaki dan (niti imam vremena) pa da je Veyron. Moracu neku alternativu trazit, u drugom slucaju mi jedino ostaje da upalim neku Husqarnu i išegam to drvo![]()
Last edited by BiTrAtE; 18-03-16 at 15:30.
tice su pare,dobro je to,samo nek seru![]()
Zakaci par cd-a na drvo. Ne vjerujem da auto peres na cetke, na pranje, a odrzavanje i prva pomoc na samousluznu. Jos teget boje![]()
f6
A moram li da ti objasnjavam? Zasto "obično" pranje nisu testirali bez one METLE i bez onih silikonskih zajebancija? Zna svako da su četke najveća smrt za kola, onda testiranje oštećenja samo na haubi... ne mogu da vjerujem da je faking "fifth gear" ovako prelošu reportažu napravio
Totalno zaboravih na diskove, taman cu okacit koji. Perem ga na cetke zato sto kad sam ga uzima sam vidio pod uglom na svjetlost da je odrzavan na iste, svakako je bio zreo za poliranje. $utra cu ga rucno oprat pa cu okacit neku sliku, to se ne vidi bez na bas jaku svjetlost pod uglom, nista sto jedno kvalitetno poliranje nece srediti
Čini mi se da sam na autopartes gledao da je na f10 dosta tanak lak, pa ne prećeruj sa poliranjem, nego ga odradi taj jedan put, voskiraj i pazi![]()
Posle poliranja nece ic na cetku vise to sigurno
Ja ga ljeti parkiram konstantno ispod drveca i imam jelensku ocistim to malo sto ima kao sad kad ima vise plaknem ga jer mi je perionica na tacno 800metara.tako da za sve postoji r'esenje mozda ti nemas jelensku.
Kad ga ispoliras kod tića opet idi na cetke valja se radi uroka.![]()
Ti I jos jedan strucnjak tvog kalibra, unististe svaku temu na automobilizmu.
Težak kao porez coek.
sto cu ne volim izgovore.volim kad dijelim besplatne savjete kad pocnem da naplacujem e onda. :watermelon:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks