Ili u Grmeč
Poslato dimnim signalima
Kod Centrokopa, Bosch radnja na ćošak, znaš li dje je? E tu se obrati
Ili u Grmeč
Poslato dimnim signalima
067514135
068007135
069193296
067044333
Probaj na neki od ovih, dvije osobe su u pitanju
Послато са 6043D уз помоћ Тапатока
Ovo je monter, skroz OK. 4 godine samo pozitivno iskustvo sa njim.
068876351
Poslato dimnim signalima
E pa ovo ti nije tačno! Baš suprotno od toga, Total mi je gasio čim ne platim, a na Extra TV nisu ni poslije dva mjeseca ne plaćanja računa. Čak je treći mjesec započet bio...
A da ne pričam o tome, koliko sam problema imao sa uplatama računa, koje nisu knjižene uopšte. Pa maltretiranje sa slanjem uplatnica na viber, slikaj ovo slikaj ono... PIH!!!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Meni isto nisu gasili po tri mjeseca iako nisam uplaćivao.
E vala sa ovim zakljucavanjem RTS-a bas idu na ku*ac, da se ne moze ni film pogledati ....
Neka ga ugase i ostave samo SAT verziju. Nema svrhe ovako.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ima li koji HD kanal u osnovnom paketu?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Ima SK1 HD.
Ima li kakvih najava da nam se ubace odlicni filmski kanali Cinestar premiere 1 i 2 ?
Citam,neki tip valjda i telekoma srbijanskog da su (arena sport)otkupili prava za premier ligu na 3godine za 21,5meleona
Ne vidim zasto to nebi objavili na sva zvona ako je tacno i zvanicno, nema tu sta da se krije.
Ako dignu na 6.5 do 7 mb/s HD kanale bice to odlicno, mada je i sad slika na SK HD kanalima sasvim ok, ali da moze bolje, moze.
Kako neslužbeno saznajemo, od ponedjeljka 4.4.2016. Total TV će jedan ili više svojih transpondera prebaciti iz dvb-s(mpeg-2 u dvb-s2(mpeg-4) čime bi se trebalo osloboditi mjesta na transponderima ali također i povećati kvaliteta kanala (bitrate) s time da bi se povećao i kapacitet za nove sd mpeg-4 kanale. Total TV ima u planu da sve svoje transpondere prebaci iz iz starog mpeg-2 u novi mpeg-4 do kraja šestog mjeseca 2016. Također saznajemo da na transponderima koji će služiti samo samo za emitiranje HD kanala, na tim transponderima emitirat će 8 hd kanala sa statičkim multipleksom, što u konačnici znači da možemo očekivati bolji bitrate i bolju i kvalitetniju sliku na Sport Klub HDkanalima i na svim drugim HD kanalima,umjesto sadašnjih 4,5mb/s mogli bi očekivati oko 6,5 do 7mb/s,možda i više.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
juce su me iskljucili zbog navodno neplacenih racuna...
posto sam sacuvao racune (uplatnice) od citave 2015 godine i jos ova dva od 2016 (sve placeno),jos sam i preplatio jer sam se u decembru 2014 prijavio za total tv kucu dok je bila akcija tri mjeseca besplatno (ja platio punu cijenu svaki mjesec,zaboravio bio da je akcija),inace uslov da se prijavim za total tv kucu je bio da imam izmirenu 2014 godinu,sto sam i uradio i oni sve ovo vide kroz sistem plus sve uplatnice koje sam im donio ...
pored svega toga oni meni kazu da moram da uplatim nekih 29 eura da bi me ukljucili,za koje niko ne zna odakle su...
dlaka me dijelila da ne izlomim i njih i sav inventar,stoka lopovska !!!
To su go.na bezobrazna i gladna. Masu puta tako zaebavaju ljude sa navodno neplaćenim računima.
Moj drug je jedva, posle 2 mjeseca od zahtjeva za raskid i nekorišćenih 2 mjeseca usluga, izmislili mu da ima dug.
Jedva raskinuo.
Poslato sa Huawei P8 lite
Last edited by radja; 18-03-16 at 07:40.
Prijavi agenciji i inspekciji
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Novi parametri emitiranja u dvb-s2 mpeg-4 biti će:
10972 V 27500 3/5 prvi transponder
11011 V 27500 3/5 drugi transponder
11221 H 30000 3/5 treci transponder
11231 V 30000 3/5 četvrti transponder
11345 H 30000 3/5 peti transponder već emitira u hd
11471 H 30000 3/4 šesti transponder
11554 H 30000 3/4 sedmi transponder
11646 V 27700 5/6 osmi transponder već emitira u hd
sve u dvb-s2 8psk
PINK transponder do danjeg ostaje u mpeg-22 a biće kao sada i programi FILMBOX sa svoje frekvencije (mtel bugarski i antik sat) i programi sa TEAM-SAT frekvencije a sa digitalba ostaje i dalje national geographic channel, promjene već kreću idući mjesec točnije 4.4.2016. u ponedjeljak.
Total TV će napustiti frekvencije 11324 V i 11387 H
Pošto je sad jasno da total tv neće za sad dirati pinkovu frekvenciju, transponder na kojem emitiraju pinkovi kanali, to je ukupno 11 transpondera (uključujući i pink), bez pink transpondera to je 10 transpondera, 2 transpondera će napustiti (više neće zakupiti tj plaćati), dakle to je 8 transpondera, u konačnici na 5 transpondera emitirati će 150 sd mpeg-4 kanala (uključujući i nove sd kanale), sad se računica mjenja i samo 3 transpondera koristit će se samo i isključivo za emitiranje hd kanala s time da će na jednom hd transponderu biti 8 hd kanala koji će emitirati u statičkom multipleksu, što u konačnici znači da neće biti 32 HD kanala već samo 24 HD kanala, pošto već postoji 14 hd kanala (sk1 hd, sk2 hd, sk3 hd, sk hd, n1 hd, viasat nature hd, fox hd, fox life hd, fox movies hd, animal planet hd, discovery showcase hd, sk 1 crna gora hd, hbo hd i hbo comedy hd - ne računajući national geographic hd koji će i dalje se preuzimati s digitalbove frekvencije i ne računajući eurosport 1 hd i eurosport 2 hd koji emitiraju preko hotbirda i za koje treba monoblock), znači bit će mjesta u HD za samo 10 kanala, novi najizvjesniji kandidati za hd kanale su:
1. RTS HD
2. FOX CRIME HD
3. HBO 3 HD
4. NOVA.rs HD
5. CINEMAX HD
6. CINEMAX 2 HD
7. 24 KITCHEN HD
8. HISTORY HD
9. HUSTLER HD
10. TRAVEL HD
Pazite izjavu od ovih iz BiH, ostalih operatera:
Pa oni i njima daju pod istim uslovima, to jest da Sport klub ne bude u posebnom paketu, već da bude u osnovnom i naravno za iste pare, dakle da korisnici ne plaćaju dodatno za Sort klub, što je i svakom normalom korisniku od dobiti.U cilju adekvatnog informisanja javnosti BH Telecom, HT Eronet i Asocijacija kablovskih operatera (AKOP) u ime svojih članica, objavljuju zajedničko saopštenje za javnost...
...Ponuda je koncipirana na način da je prihvatljiva samo Telemachu i ostalim članicama ove grupacije i to iz jednostavnog razloga što novac u konačnici završava kod istog vlasnika.
Lažete, nego vi hoćete i tražite da ide u dodatni paket i samim tim da još više para uzmete od korisnika.Telemach i dalje u svom obraćanju opravdava nerealno visoku cijenu kanala i time daje podršku povećanju cijene usluge za krajnje korisnike.
Čuj im priče? Kako želimo mi operatori? Hahaha. Lopovi. A i sami korisnici bi najradije, naravno, da ne plaćaju dodatno, kad već može i Telemach da ne traži dodatne pare za SK, što ne bi i.kod vas tako bilo? Aki ne, vama koji ste gladni, nikad dosta.Koristimo ovu priliku da pozovemo nadležne institucije da obezbijede poštivanje donosenih rješenja protiv United Media odnosno Sport Kluba sa čim bi konačno Sport Klub bio omogućen svim korisnicima kako to želimo mi operatori, a i sami korisnici, stoji u saopštenju kojeg potpisuju BH Telecom d.d. Sarajevo, AKOP BI i HT Eronet.
Last edited by radja; 19-03-16 at 09:43.
HBO Comedy zamijenjen sa HBO 2..
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Oće li se moć' pogledat nekad nešto a da ne zamrače? Ili da mičem ova g****
You'll Never Smoke Alone..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks