Ima nas svakakvih.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Nije bolest nego infekcija ociju, ne masti ostale nolo fanove
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ima nas svakakvih.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Trolovanje. Gorenje naroda. Kome bilo milo zbog infekcije, oca mu jbm.
Evo 5 godina je zdrav kao boca sto je dosta rijetko u vrhunskom sportu.Neka ostane na ovome Bog da ga veseli![]()
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Sta je ovo, je*a vas Djokovic da vas je*a. Pogotovo cardozo-a.
Ima li još ko da igra tenis na ovaj svijet?
Vole ga ljudi,ne znam sto ti smeta to. Voli ti koga oces i neka ljubav cveta.
Sto rece crni Slavko Perovic onomad LJUBAV LJUDI!
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
ovaj zimonjić definitivno treba da pokupi prnje i napusti reprezentaciju neka ga drugi teniseri zamijene.No1e treba da odustane od dubl-a sa njim u RIO !!!
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
O Marija zasto??![]()
a jbg nije znala
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...nav_id=1104913
Jednom je dosla na mec sa belim oko nosa.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Narode, neko je izbaca davno, barem mi se tako cini, a mozda ima i sad novije izdanje, ali ima li ko onu listu koliko se sprovodi tih testiranja u tenis u odnosu na druge sportove?![]()
Legende
![]()
Delpo izgubi od Berdiha ali se vidi da covjek ima igru, steta zbog povreda da ih nije bilo bio bi u samom vrhu. Nadam se da ce sad moci nastaviti sa igrom bez povreda.
Nekako prezivise Nole i Rafa
Evo ga i Marej hoda po tankoj zici![]()
Last edited by Limun; 14-03-16 at 22:43.
Otprdje Marej...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mislim da ce Djokovic ako uspije da udje u polufinale ovog turnira u ponedeljak imati vise bodova nego drugi i treci teniseri svijeta.
Drugim rijecima Marej i Federer zajedno imace manje od Novaka atp poena .
E to ce se zvati dominacija![]()
Au poslije Mareja ispade i Vavrinka. A malo je falilo i Novaku i Rafi..
Posle sto godina odgledah teniski meč, i to Zverev-Nadal. Mali ga opuči u prvi i nekako ga uze. U drugi je ladno momak popustio i ostavio posa' za 3. I u treci ga ubi i u jednom trenutku vodi 5-3, 40-30, ali ima volej i puca sa 3 metra po sred mreze. Posle toga ne vjerujem da je uzeo 3 poena, jednostavno ga ubilo totalno u pojam. Šteta stvarno, ali počeće tek da gazi.
A Rafa nek je samo zdarvo, svaki poen je slavio i skakao ka dijete i slavlje na kraj. Razumijem da mu ne ide uzadnje 2-3 godine i da je teška situacija, ali sve mi je to izgledalo jadno i smiješno nekako s obzirom da je igrao protiv djeteta od 18 godina.
Rafa je jos jednom pokazao kakav je borac, bio je u poziciji gdje gubi mec ali onda pokazao zasto je veliki sampion. Mada ono sinoc je poklonjena pobjeda jer je Zverev imao sve ali je promasio zicer na mec lopti i raspao se... Zverev za onu visinu koju ima me odusevio kretanjem, precizno i jako udara i fh i bh, servira odlicno.
Siguran sam da je Zverev buduci sampion.
Naravno da bih slavio, ali je u nekim trenucima I vise no sto je trebao. On je sampion I zao mi je sto je na ovo spao I ja bih volio da se vrati I da igra ka u najboljim danima, jer realno pratim tenis 10 godina I zadnje 2-3 nisu toliko zanimljive jer je Djokovic izgubio konkurenciju, iako igra najbolji tenis.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ja sam tek sinoc primijetio tog klinca, do sada nisam obracao paznju na njega. Jos mi ovaj mec obara tiket. Igram ga na manje od 22'5 gema i kada sam vidio kako igra, mislio sam da je neka komedija. Bas je dobar
Što je pričao Rafa sa sudijom poslije što se onaj mali žalio na spidercam u prvi set?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks