i pobjegao.
f6
^ uhh brate da je bio neko unutra pastetu u crijeva bi izvlacili iz skoljke -_-
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Trebate stati samo 10 minuta ispred Bazara u Bloku 5 i gledati kako se ljudi parkiraju i ostavljaju kola. Parking mjesta uopste nisu mala. Ne shvatam ljude kojima je problem da ''isprave'' kada parkiraju. Neki stvarno i ne umiju, mada ne znam kako dobise vozacke,a neki su ''face''...naravno oni mogusvuda da parkiraju.
Neka sto se parkiraju ukrivo ( makar da su u njihiov parking prostor ) vec zauzmu dva mjesta i lagano..nije njihov posao.
Posebna kategorija mi je za one koji zauzimaju mjesto koje je namijenjeno invalidima ( Sto je rekao jedan lik: ''Svi mi imamo invaliditet, samo se nekima vidi , a nekima ne'' ).
Ja bih tako rado oduzimao vozacke i ponistavao iste. Pa ajde ponovo uci da vozis i parkiras. Mislim da bi se onda mogo vise trudili. Bas me nerviraju ovi ljudi...Ako im jedan dan necu svima kola razlupat...miran nisam....
Bio je jedan celavi lik, govorio je Ja sam invalid u glavu.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kod Okova na Stari, i juce i danas.
TAKUMI
Samo 120? Tjah...
nothing comes from violence and nothing ever could
Izvinjavam se, al mislim da bi zakasnile u skolu na 160, ovako nista....
nothing comes from violence and nothing ever could
Bizmismen sanpijon
But if you never try, you'll never know..
Budva: Ženu udario automobil, zadobila teške povrede
B.A. je transportovana u Opštu bolnicu u Kotoru
Budvanka B.A (52) zadobila je teške tjelesne povrede kada je na nju, dok je prelazila glavni gradski bulevar kod zgrade Opštine naletjelo vozilo za čijim volanom je bio B.E. iz Ulcinja.
Kako je Vijestima nezvanično rečeno, žena je prelazila na pješačkom prelazu kada ju je udario automobil.
B.A. je transportovana u Opštu bolnicu u Kotoru.
biznismenu,smekeru bez mane,
gledas braco,mnogo ti sa strane!
jesi l prije bulevarom proso,
da bi dragoj ti sto brze doso.
podgoricke gledaju te cure,
dok sa posla niz ulicu zure....
pitaju se,koji je to dasa?
sto auto vozi s pola gasa....
Ono je kriminal ko nije zagradio onaj prolaz kod Okova na Stari, a nasem narodu je muka da odu jos sto metara da se obrnu kod Volija, dje je DOZVOLJENO. Skoro svaki dan tu pane makar cukanje.
Mozda i pjesacke prefarbat'... Just sayin'.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Ista stvar i na semafor kad se ide od Okova lijeva traka za pravo a kreteni skreću lijevo ili polukružno. Uvjek trubim na te tri lokacije.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
E sto je ono majko mila, stres svaki put kad tuda prodjem. Samo kad bi policija stala 5,6 dana i kaznjavala bukvalno svakog ko se tu okrene em sto bi se budzet popravio em sto bi se narod od gologa straha obesparljivanja naucio pravilima.
Da se ja pitam tu bi mi jedna patrola dežurala svaki dan i na krivi most onamo lijevo pud Delte.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Ne baranim vozaca, ali kada se ide iz pravca Kotora ka Baru (sto je bila putanja) taj pjesacki je tesko uocljiv, skoro pa nikako koliko je izbljedio, onda, kvalitet habajuceg sloja je katastrofalan. U svakom slucaju citav bulevar je ... da se ne izrazavam, uostalom i vidi se po udesima koliko je bezbjedan.
Danas, na putu PG-CT, ispred mene slece djevojka sa Tojotom Jaris u provaliju jedno 10-15 metara. Ziva izadje iz auta.
nesto mi se cini da onamo nije zabranjeno polukruzno okretanje... mnim, cim je dozvoljeno da se od tehnomarketa (pokojnog) skrene lijevo ka semaforu, a nema znaka da kaze drugacije, polukruzno je dozvoljeno...
meni su veca nepoznanica oni sto iz okova odu lijevo da skrate put sebi
Plavom bojom obilježeno je kuda se po zakonu ne smije, to što kreteni voze tuda je druga priča.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks