Neka je ziv i zdrav Gando junior.
Tuzno je kad se uporedi tamo porodjaj i odje.Zaisto se necu iz CG zenit.
Da, sa zadovoljstvom!
Ne, ne želim, moja sloboda nema cijenu!
Da, ali samo ako se steknu uslovi!
Nijesam razmišljao o tome, ali možda jednog dana...
Ne zasad... ali ko zna, možda promijenim mišljenje....
Ne pada mi na pamet, djeca su dosadna!
Želim jer se to očekuje od mene!
Ne razmišljam o tome uopšte!
Bih i želim, ali kako?! Kriza, muka...
Nijedna opcija mi ne odgovara....
![]()
Naravno, samo pomislih kad vec sebi dadoste za pravo da tvrdite .. Sto bih Vas fino propitala o materiji... Ali, nazalost, ovo je forum pa ne ide kao ispitivanje kredibiliteta - "oci u oci"
Hvala Lepo
Neka je ziv i zdrav Gando junior.
Tuzno je kad se uporedi tamo porodjaj i odje.Zaisto se necu iz CG zenit.
aj popij casu jaja
Davno su mi prosle godine kad bih sebi dozvolio da me neko "propituje o materiji", ali sa zadovoljstvom bih razmijeno iskustva sa Vama kad je ova tema u pitanju - "oci u oci"
Pa kad budete u prilici, slobodno se javite
Odosmo previse OT
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Eeee ja citav zivot sa boljima od sebe, pa sam uvijek sa namjerom na "propitivanju" iz mog zadovoljstva i zbog licnog napretka u update-ovanju znanja.Nauka ide naprijed mnooogo brzo i nikad samozadovoljstva u postignutom..
Hvala Lepo
HNM, napravi joj sina krolja kokoina.
Imamo dokazano najgori zdravstveni sistem u Evropi. Koliko je jaka rijec dokazano govori i cinjenica da to cak i ljudi na zasijedanju skupstine priznaju. I onda se nadje neko odje da prica kako nije sve tako crno u KBC. Tesko "nama" s' "vama".
Ajde, bolan... nashe babe su se na polju poradjale (moje nisu, ali statistika veli tako).. i djeca bila zdrava i prava.. no su i ove zhene danas svilene.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ono što je meni fascinantno kod naših bolesnika, porodilja, trudnica
Što rijetko ko diže glas protiv korumpiranih doktora, babica, sestara, protiv uslova u bolnici, no svako bježi glavom bez obzira (što je i razumljivo, kome je milo biti u bolnici) pljuje ih doma i u međusobnim razgovorima, a glavno obrazloženje ćutnje im je 'NEJ DA SE ZAMJERIM, JA ĆU PONOVO TAMO KAD TAD'...
Sell the Vatican, Feed the World!
Dizu dizu glas. Eno ocevi zarazenih beba spavali pred bolnicom. U emisiji Robin Hud dolazilo je vise roditelja da se zali (Pa ih ona Crnogorac jos izvrijedja da su sami krivi za meningitis kod beba), NVO Krug zivota, Udruzenje roditelji i akcija Uvedimo porodiliste u 21. vijek.
Ima nekih pomaka, to porodiliste je konacno renovirano, naravno daleko je od Australije, ali po pitanju higijene i ponasanja pojedinog osoblja jos smo daleko od 21. vijeka.
Ima i onaj telefon zastitnika pacijenata, ima i knjiga zalbi, ali to vjerovatno sve zavrsava u smecu.
A za ovo: "Ne smijem se zalit jer cu opet morat kod njih" je opravdano jer na zalost nemamo bas nekog izbora, a i sistem nije pokazao da stiti 'tuzibabe'. Uglavnom se po njima slomi.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ovo je najača argumentacija ikad, logično je da su đeca koja prežive bila zdrava i prava nego koliko ih nije bilo te sreće.
A kakvo je sadašnje stanje pokazuje dio zvaničnog dokumenta:
Perinatalna, neonatalna i postneonatalna smrtnost odojčadi u Evropi u 1999. godini i Crnoj Gori u 2001. i 2002. godini
Izvor podataka: Health for all Database, WHO, Copenhagen i
Institut za zdravlje R Crne Gore (podaci za Crnu Goru)
Stope smrtnosti odojčadi Perinatalna neonatalna postneonatalna Evropa 5,42 3,88 2,29 Evropska unija 3,10 3,06 1,64 Crna Gora (2001) 13,51 11,2 4,52 Crna Gora (2002) 10,2 8,2 2,8
Ironija, dEco.. ironija.
Josh me niste nauchili.. e pa..
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Mi postujemo darvinizam. Sto se grbo rodi vrijeme (zdravstveni sistem) ne ispravi.
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
..., da ili ne? SVAŠTA STVARNO!
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
A to je sve kako naucis dijete, da mu ne popustas za svaku zelju, posle tri puta ce nauciti.
Tu es mon héro!
Djeci je posa da ne slusaju. Ostalo je odnos roditelja prema vaspitanju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks