Meni obicno kad pise
The item has arrived in the country of destination
znaci da je poslato swiss ili nl postom iz kine, pa da je stigla u maticnu drzavu odakle ce biti proslijedjeno (svajcarsku ili holandiju)
Mislim da mu je u srbiji.
Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Meni obicno kad pise
The item has arrived in the country of destination
znaci da je poslato swiss ili nl postom iz kine, pa da je stigla u maticnu drzavu odakle ce biti proslijedjeno (svajcarsku ili holandiju)
dakle NL Post šalje za CG? E kako me maste ovi Kinezi sa Alija... :-/ Kaže
I am so sorry for this, the car holder is magnets, and magnet can be shipped out by Singapore post, but power bank can't, power bank can only be shipped out by PostNL or UPS now, for other chargers and USB cable, there is no special rules for them yet.
However, PostNL does not offer shipping service to your country(Montenegro), we're really very sorry about this.
(nečitko)
meni je stizalo dosta stvari... zasto ne bi Holandska posta slala u CG?
Jer NL posta u kini (kao i ostale strane) funkcionisu na principu da preuzmu veliki broj posiljki upucenih za EU iz kine, transportuju ih zajedno u svoju zemlju i odatle salju po Evropi... tako je jeftinije nama,a oni vise zarade![]()
sad ću da se obratim Čajnizima sa ovom info! :boxing:
(nečitko)
evo ti jedan moj tracking sa kojim mozes dokazati da NL post radi:
RS412549042NL
U utorak ti je u pg!
vjerovatno ti je posiljalac napisao serbia and montenegro na paketu, cim nije 17track prepoznao dje je paket![]()
Ovo je sa 17track, stoji u zaglavlju Montenegro post ali i ovo Serbia od pocetka... Nedavno se azuriralo sa ovim processing...
![]()
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
sad nesto gledam ove moje tracking brojeve, do sad nisam obracao paznju, nekad ovo arrived to destination znaci da je u maticnoj zemlji poste (ovo sto sam gore napisao),a nekad da je u Srbiji... Mislim da na paketu pisu Serbia&Montenegro, pa da prvo ode u Srbiju... U svakom slucaju, statisticki,makar za mene,svi koji su otisli prvo tamo su krace vrijeme putovali nego paketi koji direktno idu u CG.
Nego, i nebitno, bitno je da je blizu![]()
Realno, ne mogu biti nezadovoljan, 3.03. sam platio, a evo dokle je stiglo...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nl posta uvijek ide preko srbije pa vozom za cg.
Izaberi Serbia kao destination, pa ces da vidis kada napusti BG
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da ne mislis na tax refund, jer ces da radis, dobijas na kraju income tax. Kod njih, njihov sales tax zavisi i od prodavca jer neki naplacuju tax za neke drzave a za druge ne. Ne znam jesam li ti sto pomogao, ali da odgovorim ne mozes dobiti nikakvi refund sto se tice stvari koje kupujes kod nas.![]()
sta ti je u paketu,ako nije tajna?
ova linija u trackingu: Exchange Bureau in Beijing, have been exported to open notes (security return)
se obicno pojavljuje kad se u paketu nalazi nesto sto nije dozvoljeno za transport (tipa baterije i sl)
provjeri sa posiljaocem da mu nisu vracali paket
a sto bi isao i svadjao se sa njima kad ce ti sjutra stici?
ne znam je l se sto mjenjalo kod nas ili USPS-a, ali mi je posiljka ispracena regularno skroz do kraja. Dakle: New York, Austria (Vienna), Crna Gora.. Posiljka formata CJ***********US od USPS-a.
sestra narucila sa SD ali pri registrovanju (prije pola godine) nije upisala adresu stanovanja, samo grad i postanski broj. ne znam ni kako je prosla porudzbina bez toga.
elem, danas im je poslala poruku i navela adresu a ovo su joj odgovorili:
sta se moze desit sad i oce li bit u redu to?Dear xxxxx
Thank you for your email and letting us know.
I can confirm your parcel was on a address query with us as the shipper provided us with address you have entered.
I have entered this in a email for you an sent this to our delivery drivers to see if they can amend this for you.
Please note this is no a guarantee.
I hope this helps you.
Kind regards,
Haydn
Customer Services
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks