Page 565 of 860 FirstFirst ... 65465515555561562563564565566567568569575615665 ... LastLast
Results 14,101 to 14,125 of 21490

Thread: Serije

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    640
    Thanked in
    376 Posts

Quote Originally Posted by MrTwister View Post
    Ja ne znam sto je sa ovim tv mrezama, imaju dobru premisu, zanimljivog lika i onda ga ubace u kolotecinu policijskog procedurala dje on/ona rjesavaju slucajeve svake nedelje.Koga vise zanima da gleda jedne iste stvari koje se ponavljaju samo sa drugacijim likovima? Ovaj Lucifer je mogao u 3 razlicita smjera da krene ali izabrase policijski procedural. Limitless takodje, cini ti se dobra ideja, fina prica da se nadoveze na ono iz filma samo kroz epizode i da time traje duze, ali ne, ajmo jos malo da rjesavamo slucajeve za FBA/CIA/NYPD/DEA i koju vec ne agenciju.Kladim se da imaju svi u SAD imaju neku knjizicu ovih scenarija za rjesavanje tih slucajeva, samo se mijenja iz serije u seriju.

11.22.63 sam pogledao pilot nakon Vinyla i imao sam osjecaj da ce biti bolja serija.Zasad sam u pravu, meni ovaj Vinyl prakticno nit smrdi nit mirise, a ekipa je vrhunska iza njega ocekivao boom a ono nista posebno.Pilot sam jedva izdrzao do kraja, ove druge epizode su nesta bolje al i dalje svaka 2 minuta scene kako Richie unosi u sebe psihoaktivne supstance, Olivia Wilde koja mi se cini nekako nepodobna za onu ulogu i nedovoljno iskoriscena mada je jos uvijek rano.11.22.63 sa druge strane jedva cekam nove epizode.
    To ti je kad vidis ABC/CBS/NBC da stoji iza serije, samo moze procedural bit, treba ispunit tu TV sezonu sa 22-24 epizode, mnogo je... na kraj je kod njih kvantitet > kvalitet. Zato kod ovih ostalih znam da nece bit vise od 10-16 epizoda i da nece krenut nekim procedural putem. Eo sad zamisljam da je BB na neke od ove tri mreze, na kraj bi Volt postao CI kod Henka. :lolblue: Sol bi naravno bio novi Matlock. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Je li moguće da Šerloka neće bit' do 2017?! Čamila mi je baš dugo na hard disk i tek skoro je počeh i odma' spucah sve (i specijale) jer je baš brza i zabavna serija. Sad mi se gleda još...
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daklen 6. sezona Moj Mali Pony FiM počinje 26 marta.

Naknadno dodato!

Haha, oficijelni trailer ala Game of Thrones na My Little Pony Official kanal.

Last edited by funestis; 10-03-16 at 23:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što se gledalo od ovih novijih sezona i serija ...

IASIP - Završi se i ova sezona. Kako se presmijah na finale, obožavam ih. 9.5/10
    Brooklyn Nine Nine - Ne opada kvalitet, genijalni su. - 9/10
    Shameless - Odličan samo su usrali Lip-ovu priču do bola, viđećemo kakvo će finale bit. 8.5/10
    11.22.63 - Nisam knjige čitao ali moram uzet kad se završi serija, baš dobra stvar. 8.5/10
    Man Seeking Woman - taman kad misliš da ne može morbidnije - druga sezona - 8/10
    Mad Dogs - Dobra pričica baš, može se za vikend pogledat 7.5/10
    Limitless - Ima par dobrih epizoda ali nije mi to to. Ideja je odlična ali mi je glavni lik previše djetinjast i puni su nekih preglupih "internet" fora zbog kojih ne mogu ozbiljno da shvatim seriju. 6.5/10

Što se ovih animiranih tiče, moram pomenut odlično finale Gravity Falls-a. Imam osjećaj da sam jedini ja ovđe to ispratio. Likovi, priča, animacija - čista desetka. Tačno se u sred neke zime treba zatvorit par dana u kuću i samo cijepat epizodu za epizodom. Bob's Burgers je više klasika, ova sezona ima genijalnih epizoda. Nije nova ali moram pomenut i Brickleberry - baš morbidnih fora imaju, prava boleština za pred spavanje da se presmije čo'ek.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Ovaj Demian mi se svidja nadovezuje se na originalni film Omen iz 7o-tih godina sa Gregori Pekom.Može se ispratiti i ovo serija o sudjenju OJ Simpsonu dobra glumačka ekipa.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Je li ko ulaga u Revolution, valja li sto?
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Zabavna je za gledanje, ali ne očekuj ozbiljnu glumu...

Probaj Jericho, ako već nijesi gledao, a želiš nešto postapokaliptično...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Meni je cak i Tera dobra, posle prve sezone otkazana jbg a bjese hype nerealni prije nego sto je izasla Jericho se bas mora pogledat, predobra serija. Otkazana na sredinu druge sezone cini mi se, ali prica je prilicno zaokruzena tako da se moze gledat. Preporuka i za Flashforward i ta je isto otkazana posle prve sezone ali je imala potencijala debelog, priča TOP! Sto se Revolution tice meni je zabavna bila sto znam. Pogleda sam obje sezone i nju ukinuse

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Gleda sam Jericho dok su je jos na IN prikazivali i potpuno mi je nejasno sto ne nastavise kad je imala odlicnu pricu, plus neke ozbiljne nominacije.
    Skidoh dvije epizode od Revolutiona pa da vidim na cem ce to da lici..

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Imaš i Falling skies, prve dvije sezone odlične, poslije počinju malo da prećeruju...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    5,881
    Thanks Thanks Received 
    7,608
    Thanked in
    3,046 Posts

Quote Originally Posted by funestis View Post
    Daklen 6. sezona Moj Mali Pony FiM počinje 26 marta.

Naknadno dodato!

Haha, oficijelni trailer ala Game of Thrones na My Little Pony Official kanal.

Nedje sam ranije vidio da falis ovo.. i mislio sam da trolujes.

Sad vidim da ne trolujes i stvarno ne kapiram.

Da ne bude da ne znam sto pricam, silom prilika sam gledao sa mojom cerkom vise epizoda i ne vidim po cemu odskace od ostalih za uzrast od 5-10 godina.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

My Little Pony: Friendship is Magic je odlicna animirana serija. Preporucio bih i My Little Pony: Equestria Girls - Rainbow Rocks, My Little Pony Tales i My Little Pony: Equestria Girls, dok je npr. My Little Pony 'n Friends onako, moze da se pogleda ali nista posebno.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Neka je, dobra je riba definitivno sam ocekivao bolju seriju, ali one scene kad u trecu epizodu prolaze Lesteru kroz glavu su bas vrhunske i podsjecaju na Skorsesea maksimalno. Vidi se da je tu i on.

11.22.63 raznosi, bas mi je krivo sto ce imati samo osam epizoda.

Lucifer mi je neozbiljan, ali mi je zato Better Call Saul vrhunska, sto radi Majk ono nisu istine.

Shameless standardno objasnjava, Mejsi je najbolji glumac na svijetu trenutno.
    Olivia je top riba i do kraja vremena mi nece biti jasno sto je vidjela u onom blavoru Sudekisu ali mi nazalost samo to ostaje.Ona mi nekako ne lezi u toj nekoj ulozi namucene majke dvoje djece dok je nesrecno zaljubljena u budalu koja upada iz jednog u drugi problem i drogira se 24/7.Nema nista zasad da je dovoljno razradjeno oko njenog lika osim onih par flashback elegicnih scena.Volio bih da se i ona malo vise u ovaj glavni storyline ukljuci da ona pokaze zube da se nekako osjeti njeno prisustvo u seriji, zna da glumi samo odje vise sluzi ko neki sideline ukras nego kao jedna od glavnih likova.Scena sa Lesterom o kojoj ti pricas se i meni masu svidjela, dopada mi se sto se i on ukljucuje u sve to polako.

Ovo ostalo smo usaglaseni Mora takodje jedan shoutout za Frenkove cornrows
    Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    To ti je kad vidis ABC/CBS/NBC da stoji iza serije, samo moze procedural bit, treba ispunit tu TV sezonu sa 22-24 epizode, mnogo je... na kraj je kod njih kvantitet > kvalitet. Zato kod ovih ostalih znam da nece bit vise od 10-16 epizoda i da nece krenut nekim procedural putem. Eo sad zamisljam da je BB na neke od ove tri mreze, na kraj bi Volt postao CI kod Henka. :lolblue: Sol bi naravno bio novi Matlock. :mrgreen:
    Ne znam stvarno, mozda sam previse serija pogledao i previse se nagledao jednih te istih scenaria dje su samo likovi promjenjeni, dijaloge neke bi se zakleo da sam cuo makar 3x u 3 razlicite serije.A taman bi se tako nesta desilo, Henk postane handler Waltu dok citav New Mexico od drogasa i kartela ne ociste, onda ga posalju na kraju na Havaje u witness protection program i svi srecni i zadovoljni.

Inace poceo sam da gledam ovaj American Crime Story, prica o sudjenju OJ Simpsonu, solidna glumacka ekipa, na sta lici Travolta sa onolikim botoxom sto je u sebe ko lutak izgleda.Nervira me onaj Schwimer iz Friends al mu je dosta sto mora Kardashiana glumiti.Svakako ovo sto pogledah svidja mi se i zadovoljan sam dosad.Vrijedjelo je cuti par puta "Let the Juice loose", i onda OJ Mayo polomi clanak i zavrsi sezonu u NBA

Americans takodje pocinju sledece nedelje tako jos jedna stvar da se gleda.

Thanks Thanks Given 
    36
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    43 Posts

Da li neko gleda The Night Manager? Britanska mini serija, osam epizoda. Dr Haus negativac, svercer oruzja, Tom Hidlston spijun. Ozbiljna radnja, vrhunski snimljena. Podsjeca na neku James Bond origin pricu samo bez onoliko jurnjave
    Last edited by nsparks; 11-03-16 at 16:49.

Thanks Thanks Given 
    513
    Thanks Thanks Received 
    640
    Thanked in
    376 Posts

To je isto kao 11.22.63 radjeno po romanu od le Carrea odnosno Kinga. Cekam da izadju sve epizode pa onda da uzivam.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Default Serije

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Imaš i Falling skies, prve dvije sezone odlične, poslije počinju malo da prećeruju...
    Nekako me nacera ova zadnja epizoda twd-a sa onim sukobima grupa na ovu tematiku, plus mi jedan prijatelj pomenu Revolution. Prvo cu nju pa od nje zavisi ocu li ovu :-)

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by Manu View Post
    Nekako me nacera ova zadnja epizoda twd-a sa onim sukobima grupa na ovu tematiku, plus mi jedan prijatelj pomenu Revolution. Prvo cu nju pa od nje zavisi ocu li ovu :-)
    Ova druga je dosta ozbiljnija, iako je sa vanzemaljcima...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Poslednja sezona Falling Skies je g**** na kvadrat narocito finale
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eo gledam sad obnovljene neke serije, pogodite koje...
    http://www.prijevodi-online.org/
    mislim da ce pojedine serije da me nadzive, a za arrow prognoziram da je nikad nece ukinut.
    1993-2020

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

How to get away with a murder smece tesko. Odgledah prvu sezonu na 100 jada, ali ova druga je spanska serija.

Thanks Thanks Given 
    9,693
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Poslednja sezona Falling Skies je g**** na kvadrat narocito finale
    Ja sam posle 4. prekinuo, i nju jedva svarih...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Nedje sam ranije vidio da falis ovo.. i mislio sam da trolujes.

Sad vidim da ne trolujes i stvarno ne kapiram.

Da ne bude da ne znam sto pricam, silom prilika sam gledao sa mojom cerkom vise epizoda i ne vidim po cemu odskace od ostalih za uzrast od 5-10 godina.
    Zato što je to jedna odlična serija koja sadrži more zanimljivih situacija i scena koje imaju višestruka značenja ali koje zahtijevaju neko predznanje (nekada jako specijalizirano obrazovanje) dostupno samo starijim gledaocima.

Jedan fenomenalni primjer (na žalost samo za osobe engleskog jezičkog područja jer se u prevodu direktno gubi značenje) se nalazi u pjesmi finalne epizode druge sezone "This day aria" kojeg će razumjeti samo oni koji se bave muzičkom teorijom.

Osim toga ovo je i jedino mjesto gdje se može naći John de Lancie-a da pjeva.

Sve u svemu ovo je vrhunska crtana serija koju preporučujem svakom ali koja na žalost zahtjeva od gledaoca malo više koncentracije zbog "blink and you'll miss it" momenata.

S druge strane ono što mene najviše privlači jeste fenomenalni i masivni worldbuilding koji se može mjeriti sa mnogim sličnim projektima poput D&D, Mass Effect-a, Međuzemlje, Orions Arm, Dine, Njegovih mračna tkanja (Svjet Filipa Pulmana) ili Star Treka i sličnih.

Ovaj svjet je naravno puno ružičastiji od gore pomenutih zbog svoje osnovne namjene ali ništa manje vrjedan i dubok.

I na kraju današnja televizija je krcata nasilnih drama i krvavih sukoba od kojih sam ja lično umoran, najpopularnije serije poput mnogih gore pomenutih su u suštini samo nakupine nasilja sa i bez razloga. Ljudima umornim od takve televizije ova crtana serija je osvježenje.

U svakom slučaju preporučujem,

Man-up and watch

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Funestis je Brony.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,945
    Thanked in
    1,460 Posts

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Funestis je Brony.
    Nikad mi nece biti jasni. I pored svih pokusaja da se opravdaju.

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Bolje i to no španske i turske serije.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Page 565 of 860 FirstFirst ... 65465515555561562563564565566567568569575615665 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)