Ja ne znam sta se vise polemise oko Diaza i Conora,100 puta da rade mec nikad Conor nece pobijediti...
Conor je vrhunski borac ali za svoju kategoriju
Ispegla ga je diaz ka zavjesu.
istrajan budi.
Ja ne znam sta se vise polemise oko Diaza i Conora,100 puta da rade mec nikad Conor nece pobijediti...
Conor je vrhunski borac ali za svoju kategoriju
Adobro nije ga puno udara po glavi ali ga jw nekako osramotio time sto ga je dobio i na nogama i u parteru.
istrajan budi.
Eto osramoti se Conor sto izgubi, sta se radi.![]()
Nego valjalo bi da Cormier 'osramoti' malo Jonesa.
Jones nije dugo radio borbu. Zajebano je sto ima odmah ogroman izazov u vidu DC-a. Ali isto mislim da su sanse DC-a minimalne. Krenuce odmah da se rva sa njim DC to je 100%, vidjecemo na sta ce to izaci.
Mislim da Jones nema sanse da moze da nokautira DC-a,nema taj power punch,dok DC ima...
Ne mogu da tvrdim da ce DC da pobijedi ali ce sigurno biti mnogo bolji nego u prethodnom mecu...
Sanse su 50:50
Ono ***** odvratno od Dane je na Jonesovu stranu, kako god da okrenes. Mislim da ce DC da bude bolji, odje je vise kod njega psihicki problem.
Nije bas Jonesu bilo svejedno kad je DC rekao da ce ako treba umrijeti u ringu samo da ga pobijedi...
Ovaj put mi djeluje mnogo bolje pripremljen psihicki
Meni bas losije djeluje. Pogadja ga sto mu zvizde, a Jonsa podrzavaju. Ali sam je kriv za to..
To sto zvizde DC-ju i podrzavaju Jonesa je samo odraz amerikanaca. Podrzavaju svo ponasanje i krsenje zakona i sve nedozvoljene stvari koje je Jones radio.
DC uvijek ulazi u neka prepucavanja kao zenica neka sa njim, to mu je minus.
Daleko od istine, Dana uopste ne simpatise Jonesa..Jos mu je kivan za ono otkazivanje UFC 151, kada Jones nije htio da se bori zato sto je Sonnen upao kao zamjena povrijedjenom Hendersonu..Plus tu jos neke stvari kao ova stvar kad se Jonesu oduzeo belt,dje je u intervju JBJ rekao da je Lorenzo masu bolji "coek" od Dane i da je ovaj samo businessman..
Ono sto najvise DC-a ebe jeste to sto u svojoj glavi zna da nije overall bolji borac od Jonesa..Zna da bilo koju taktiku da pripremi nece igrati na slabu kariku Jonesa jer je nije pronasao u prvom mecu..Tada je izgubio debelo u onom segmentu dje je tvrdio da je bolji od Jonesa, a to je takedowns i ground game..
Jones mu je i dalje zlatna koka. Zato i mislim da ga simpatise. Jones nije dugo bio u oktagon, ko zna sto se moze desiti, a i ne treba potcjenjivati DC-ja. Prvi put je vidio sta ne moze, sad je dovoljno motivisan da odbrani pojas i da dokaze zasto ga ustvari nosi. Sad su mu najbolje godine za to.
I meni Cormier djeluje kao da ga previse pogadja sva ova prica, i kao da mu nije svejedno opet uci u ring sa Jonesom. Ali vjerujem da ima snage i kvaliteta da moze da ga dobije.
moze ga dobit dc, iako to nebih volio... jer je dc ***** od momka.
istrajan budi.
Eto je Cormier ckapi, Conor je osramocen, nemojte se zajebavat.
Nama tu ckapi,ovo ono.Ko god udje u ring,taj ima hrabrosti.Conor je izgubio,isamarao ga je Diaz.Aldo od udarca pao...To je MMA.
Ja nisam reka da je ckađi vec vnugo.
istrajan budi.
istrajan budi.
Jones je zlatna koka zato sto je vec medju najboljim mma borcima svih vremena, po onome vidjenom, a sto ce tek da bude.Hocu reci, privlaci narod da ga gleda onim sto radi u kavezu, a ne nekom pricom i prozivanjem van njega...Ne simpatise ga Dana nimalo ali kao biznismen za ocekivati je da iskoristi ovoga da bi sto vise para napravio kompaniji..Necemo se pretvarat kao da to nije slucaj u vecini sportova danas, dje se marketinski potencijal sportiste iskoriscava zarad sticanja profita
Ne znam koliko moze DC kad je u pitanju Jones ali ono sto smo vidjeli u prvom mecu jeste da ni u jednoj sekundi borbe Cormier nije predstavljao prijetnju..Za ovu predstojecu borbu relativno prica istu pricu, kako ce da pogine u oktagon samo da ga savlada,bla,bla,bla..
Last edited by miha; 13-03-16 at 00:22.
Ja na osnovu prve borbe ne vidim nacin da DC moze da dobije borbu. Apsolutno ni u jednoj stvari ne vidim prednost na strani bicka.
Prvi put sam se uzda u cistu sirovu snagu i dzudo. Ali on nije mogao drzati Jonsa uz kavez, cim sam to vidio znao sam da mec ne moze dobiti.
Jedino, ali jedino sto moze da se desi...to je jedan udarac DCa ili da na Jonsa ostavi trag ovo odsustvo.
Ovo je card za ufc 200 po wikipediji, jel ovo neka šala, nejasni su mi mečevi - Rafaeld Dos Anjos vs Frankie Edgar i Max Holloway vs Renan Barao?
Fight Card Weight class Method Round Time Notes Featherweight Conor McGregor (c) vs. Jose Aldo [a] Lightweight Rafael Dos Anjos (c) vs. Frankie Edgar [b] Lightweight Nate Diaz vs. Eddie Alvarez Heavyweight Cain Velasquez vs. Josh Barnett Light Heavyweight Alexander Gustafsson vs. Ryan Bader Featherweight Max Holloway vs. Renan Barão Middleweight Tim Kennedy vs. Gegard Mousasi Women's Strawweight Paige VanZant vs. Randa Markos Lightweight Artem Lobov vs. Mehdi Baghdad
istrajan budi.
Ma kakvi, nije ovo tacno. Lupetanje bezvezno.
McGregor Vs Edgar
GSp Vs Diaz
Spider Vs Kennedy
Aldo Vs Holloway
to su neka nagadjanja za sad,nista jos zvanicno
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks