A ne vjerujem
A ne vjerujem
The more things change, the more they stay the same.
I starost je mladost...
![]()
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Nedostaje mi. Kako je bilo lijepo, bezbrižno i srećno..
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
^Драж је била у мијењању:
а) тапкањем
б) шуљањем низ скале.
Послао мени Мишо слике са својом млађом сестром на ливади између наших зграда...од прије 20 година...Ајој. <3
nesto mi marta pade na pamet.
marti je jedna noga kraca bila, krivala je. a i dok je pricala, jedno oko joj se zatvaralo. kod marte na trafici sam svaki dan nesto kupovala. davala mi je cd-ove da slusam pa vratim. dzordz majkl i boni em. naizmjenicno.
nema vise trafike. odavno. bilo ih je tu 3,4 i piljara kojom su mi prijetili: ako ne ucis, radices kod boza.
20+ godina kasnije, mislim da cu prvom posjetom da ih podsjetim da skola nema veze sa tim.
sad vec dobar suncani dan, prepelice malene sarene.
Last edited by goozica; 16-03-16 at 09:40.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kad mi rece vise srece drugi put a ja ocu da uzdim fabriku. Ali ove zvake i roki bombone. To je seks bio kunem vi se.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Zvakace Oto Moto i Turbo. Od slicica se cudo cinjeno. Pomama.
Petarde "kraljice" ,Minerve, Pirat.
U vrtic svi smo balili kad donesu makarone,a za uzinu 'leba i kremica.Kad donesu 'leba i margarina ili palante u mlijeku... utrobice!
Kavabon
Nindza kornjace. Cvoruge po glavi i svudj po meni od nuncaka koje su mi se morale pravit od metle da bih bio ka Mikelandjelo.
Nike sa providnim djonom i Reebok sa "saćem" ispod djona i Puma Disk (sa mehanizmom umjesto vezica). Ko ih je ima u to vrijeme,bio je yebac najveci.
Lotto patike. Kozne Lotto patike su bile medju najkvalitetnijim patikama. Nedoder!
Agroledovi sladoledi po ulica u friziderima sa onim trodjelnim poklopcima.
Pistolji sa crvenim metkicima.Bio je popularna serija Tropska Vrelina sa Nikom Sloterom. Nema ko nije ima taj plasticni pistolj.
Bazen u SC Moraca.Preskakanje ograde,naravno.
Ringispil u SC Moraca.
Vasari u SC Moraca.
Sladoled u hotel Crna Gora.
Igre bez granica na RAI.
Nesto poput igrada bez granica na francuskoj televiziji u nekom zamku,sa nekim patuljcima.
Klikeri. Troperci,sestoperci,zmijasi,porculanci,providni,dz ombasi,minjoni,naftasi. Hejteri bi pljunuli u rupu da ne bi moglo da se igra.
Isarani trotoari sa stazama za "jen' dva tri" sa auticima.
Mala pjaca, pjaca na Tuski put, pjaca na mjesto Gintasa.
Last edited by DJuzla; 25-03-16 at 08:28.
A sladoled u hotelu Ljubović?
Mislim da je u pitanju sladoled iz iste kuhinje.
Staklena litarska koka kola, sa aluminijumskim cepom,koji se bez jada nije moga otvorit.
I naravno tadasnja koka kola,kad je pijes,pa ti shikne na nos,a ne ka ovaj sherbet danas.
Prvi put da cujem da se neko sjeca ovih patika. Ja sam ih dobila iz inostranstva i to su mi bile omiljene patike, ali nazalost samo par dana nakon nosenja istih, ispao im je poklopac jednog diska (disk je sluzio umjesto vezice i mehanizam se nije ostetio, samo nije vise bilo lijepo na oko vidjeti bez poklopca). Sjecam se i sada koliko mi je bilo krivo sto nema tog poklopca. Eh, perfekcionista od malih nogu, zeznuta stvar
![]()
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Jedna iz serijala operskih reklama za makserice iz 1993....
I naljlepše duboke patike svih vremena, u epizodi Seviljski Barkli.
Sjeca li se, ko je iz Podgorice, karting trka kroz Blok 5?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks