Uzeh ja pare lijepo ,nikad lakse
Podgorica Podgoricanima!
Koliki je bio hendikep?
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Evo se povrijedi Kava, dva mjeseca Mega bez njega!
Miskov grijeh ispastaaa
1908.
![]()
![]()
Ali podatak, od 12 igrača, 9 iz Podgorice, a i preostala 3 iz CG, sada iz Podgorice nema niko
Last edited by chucknorris; 03-03-16 at 08:55.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Odličan članak.
Postoji li digitalna verzija Dnevnih novina? Ja samo pronalazim naslovne.
In vino veritas
dje je i sta radi sasa ivanovic danas
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ja vjerujem u oktagon nedje po svijetu
1908.
Bokan veli ako uzmemo Abu igramo Evroligu. Ma dajte ZvEzdu aka fmp zeleznik da se igramoooooo
Послато са GT-I8190 уз помоћ Тапатока
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sasa Ivanovic drzi hemijsku cistionicu blizu stare radio stanice u centru.
Cak i vrlo korektne cijene.
Lijepo što su se sjetili ove utakmice... 60 p u prvom, 66 u drugom pol. !
Inače, tad se igralo 2x20 min, nije bilo četvrtina... a Partizan je trenirao pokojni Ranko Žeravica, koji baš i nije vjerovao da u košarci postoji odbrana :-)
Shit has hit the fan !
Megi je i Jaramaz polomio nogu, bez tri veoma bitna igraca ulaze u duel sa Buducnoscu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Kaba, jaramaz i?
Zna li ko oćemo li mi sezonci dobit te karte za plej of
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Oće se megi sa tim povredama, na početku sezone i onaj zagorac slomi ruku.
Kad smo već kod povreda, džozef će bit veliko pojačanje
Zvezda Buducnost finale.. Bice zanimljivo![]()
mojne otpisivat vitamine![]()
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
[QUOTE=glup_ka_t0cak;4347080]Kaba, jaramaz i?
Zna li ko oćemo li mi sezonci dobit te karte za plej of
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ za
za kupljene sezonske dobija se dzabe PO, za prijatelje kluba neznam
Statistički uvod u završnicu ABA lige: Analiza Play-off ekipa
http://www.balkanbasket.com/regionalna-kosarka/15981/
Budućnost
Najstarija ekipa lige s prosječnom starosti petorke od 28,81 godine. Igraju najučinkovitiju obranu lige, primaju samo 93,14 poena na sto posjeda. Budućnost je jedina ekipa svoje protivnike uspijeva limitirati na manje od 40% šuta iz igre. Pored obrane imaju i drugi najučinkovitiji napad lige, postižu 106,68 poena iz sto posjeda, samo Zvezda ima bolji napad. Budućnost jako puno poena postiže iz šuta za tri čak 33,47% poena je iz trice, samo Zadar postiže nešto više. Unatoč velikom broju pokušaja imaju zavidan postotak od 33,28%, drugi u ligi iza Zvezde.Budućnost ima jako dobro organiziran napad kojeg predvode prvi asistent lige Omar Cook(6,68 asistencija u prosjeku) i najbolji strijelac lige Tadija Dragičević (16,35 poena po utakmici). Postižu 66,42% poena iz asistencije, najviše u ligi. Podaci koji dodatno ukazuju na učinkovitost napada je najmanji broj promašaja po utakmici (31,12) i najveći eFG% (53,70).Prednost – Vrlo učinkovita obrana, najbolja u ligi. Zanimljivo da su vrlo učinkoviti i zbog činjenice da rade najmanji broj prekršaja po utakmici (20,48) i samim time protivnici protiv njih izvode tek 17,12 slobodnih bacanja, u oba slučaja najbolje u ligi. Vrlo organizirani napadi koji vode do puno otvorenih šutova.Nedostatak – Skraćena rotacija koja može biti problematična protiv ekipa koje igraju visokim tempom (Mega, Zvezda). Osam igrača uglavnom dijele minute, od kojih najviše u prosjeku igra Omar Cook (33,04 min). Veliki oslonac na šut za tri poena, što uslijed lošijeg šuterskog dana može biti pogubno.
Ne bih rekao da budućnost ima kratku rotaciju, ima 10 igrača koji su uključeni u igri. U jednom trenutku su samo sedmorica igrala, ali to sada nije slučaj.
Po meni je mana budućnosti dosta slabija forma tadije dragičević, koji kao da se iscijedio, kao i suada šehovića koji ima manje uticaja na igru ekipe
Kakva je glupost ovaj plej of.
Čitave godine se opučaš, budeš prvi i neko ko je četvrti koga si peglao i više utakmica izgubio dobije te u plej of i sve ti propada.
Najdebilnije nešto.
Mnogo bolje od fajnl 4-a. Polufinale se igra na dvije dobijene a finale na 3, dok je fajnl 4 bila po jedna utakmica đe je svako svakog mogao da izbaci.
@Jokaš, ne znam koliko pratiš košarku, ali svaka liga, od NBA do crnogorske super lige ima "nokaut fazu" nakon regularnog toka prvenstva.
Bojim se kratke klupe Budućnosti - kad uđu Jaramaz, Sead, Rikić i ostali.
Sent from my D6603 using Tapatalk
In vino veritas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks