Ne radi se o tome kako može izgledati ko i šta uzima, i jesu li stetni steroidi. Nego neki ljudi kao ti imaju trip "muahahah ja sam najpametnija zdravina". I brkaš lončiće. I ukusi su različiti, ni meni se ne sviđa izgled nego ono što stoji iza njega kod Kai Greena i likova poput njega, a na to ti pljuješ iz neznanja i prepričavanja priča iz teretane i sl.
Opet kažem, lupaš, poistovjećuješ steroide i protein, hormone i makronutrijente...Od kojih se proteinski proizvodi čak i kod nas koriste u medicini, tj doktori ti ih pripisuju za brži oporavak od operacija, opekotina i sl..
Znači veze nemaš šta pričaš, imaš neke mrve znanja i došao si da kritikuješ ovo il ono, i da daješ savjete na ovom topiku, a ne znaš 20% stvari.
Inače bez ljutnje, ovo će ti svako sa ovog topika reć nakon što bacaš ove izvale svako malo.
Ovdje se dođe da se nauči, diskutuje, pita. I ako zaista voliš BB i sl, istražuješ po internetu, slušaš seminare, čitaš knjige, pratiš likove na youtube, pa probaš i stvoriš neko svoje mišljenje, a ne prepričavaš priče likova iz teretane kojima je glavna zanimacija, jel ovaj il onaj prirodan i sl.
Tako sam i ja došao na ovaj topik, i većina momaka. I uvijek sam pitao kad mi nije bilo nešto jasno, bez obzira što sam malo bolje građen, što odavno treniram i bavim se sportom, pitao i za osnovne stvari npr kreatin i sl jer ga do prije god ipo nisam ni probao, ne stidim se ničega. Pitao za neke programe itd, jer sam većinom napolje trenirao. Onda se izbace slike. Pa ispadne da si bolje građen od onoga ko te savjetuje i ima možda malo više znanja za određe stvari, pa onda kaže da si ti koji treniraš 10 god duže nego on genetski nadaren

Bookmarks