A dje, pogresno si me razumio. Udaram na trazenje mana kada je fizicki izgled u pitanju. Cesto karikiranje prilikom komentara i ono izuzetno odvratno(meni bar) parcanje djevojaka. Tipa ''od dupeta gore sijeci'' ''jedna sisa dobra, druga losa'' ''malo veca vilica'' itd..
Ovo je sve jedna dobra zajebancija, ali evo da budem ozbiljan. To su stvari koje ja nikako ne volim. Smijesne su mi cesto, bilo da dolaze od zena ili muskaraca. Posebno podrugljive zajebancije na racun necijeg izgleda. Sad ces pomislit da je to stres..hahhaa neko me u djetinstvu zajebavao. Nije, naprotiv..uvijek sam imao uspjeha kod suprotnog pola. Nisam bio izbirljiv kada su u pitanju zajebancije, ali sam izuzetno izbirljiv kada je u pitanju neko sa kim provodim vrijeme.
Imam drugaciji stav o svemu tome, o zenama i zenskom tijelu. Nikada ga ne komentarisem na slican nacin. Mozes pomisliti kako sam neiskren, ali drzim se nekih pravila.. Iskomentarisacu kad je zena glupa, kad je nemoralna itd...ali nikada necu iskomentarisati njene fizicke nedostatke. Opet ne zamjeram tebi, a ni drugima to sto pronalazite mane djevojkama koje mogu da pokupe 99% muskaraca..ali .... Ja ni u drustvu bliskom ne dajem te komentare, kao ni ono ...koga-kako u kojoj pozi i dje sam ''nategao''.. Mislim da to ne prilici muskarcu, no opet to je samo moje misljenje. Ne znaci da sam u pravu.
Sto se tice izgleda cure. Obicno necija zenstvenost, njeznost, sarm itd..se rijetko moze vidjeti na slici. Djevojke koje su ovdje okacene izgledaju odlicno, osim jedne one sto ima biceps koliko i moj. To su neki ekstremi.. Fitnes izgled djevojke je meni jako dopadljiv i kako rekoh nedje prije, postujem trud zena u teretani.
Opet ukusi su razliciti

Bookmarks