Page 305 of 402 FirstFirst ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... LastLast
Results 7,601 to 7,625 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Default Bodybuilding

Dobro to je to znaci moze dojtch, piju i ostali.

Pivo cu batalit isto a pijem ga mozda jednom nedeljno u prosjeku 4-5 komada.

Ali to moram zbog stomaka batalit.

Za sad to je to.

Hvala

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Turska kafa ne pravi nikakav problem,niti je stetna.Dojc,espreso i tome slicno ne pijem pa ne znam.
    Sto se alkohola tice,to mi je jedinooo prestavljalo najveci problem tokom definicije,i vazda ce prestavljat,pih.
    Poenta je da pice,dva,tri moze nekako proc,ali ako umijes da se zadrzis na tome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rookie View Post
    Dobro to je to znaci moze dojtch, piju i ostali.

Pivo cu batalit isto a pijem ga mozda jednom nedeljno u prosjeku 4-5 komada.

Ali to moram zbog stomaka batalit.

Za sad to je to.

Hvala
    neces ti to batalit tek tako...
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To je to, uglavnom znam sta mi je cinjeti. Hvala braco.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post

Sad će ovo zvučati seratorski il arogantno, al moje su bome bile veoma lijepe cure, neki od vas su me i gledali sa njima... Fabia potvrdi!
    A ovdje ih viđet nećete.
    Stalno udaraš na probirljivost, svako od nas može da bira, do neke granice, ili ti svaka krpa nađe zakrpu...Ako ti ne možeš tvoja stvar. Ima izuzetaka, al to mu je što mu je. Mada za cure je izgled uglavnom 50%, 50% neke druge stvari ih privuku... Nego odoh u off
    A dje, pogresno si me razumio. Udaram na trazenje mana kada je fizicki izgled u pitanju. Cesto karikiranje prilikom komentara i ono izuzetno odvratno(meni bar) parcanje djevojaka. Tipa ''od dupeta gore sijeci'' ''jedna sisa dobra, druga losa'' ''malo veca vilica'' itd..
    Ovo je sve jedna dobra zajebancija, ali evo da budem ozbiljan. To su stvari koje ja nikako ne volim. Smijesne su mi cesto, bilo da dolaze od zena ili muskaraca. Posebno podrugljive zajebancije na racun necijeg izgleda. Sad ces pomislit da je to stres..hahhaa neko me u djetinstvu zajebavao. Nije, naprotiv..uvijek sam imao uspjeha kod suprotnog pola. Nisam bio izbirljiv kada su u pitanju zajebancije, ali sam izuzetno izbirljiv kada je u pitanju neko sa kim provodim vrijeme.
    Imam drugaciji stav o svemu tome, o zenama i zenskom tijelu. Nikada ga ne komentarisem na slican nacin. Mozes pomisliti kako sam neiskren, ali drzim se nekih pravila.. Iskomentarisacu kad je zena glupa, kad je nemoralna itd...ali nikada necu iskomentarisati njene fizicke nedostatke. Opet ne zamjeram tebi, a ni drugima to sto pronalazite mane djevojkama koje mogu da pokupe 99% muskaraca..ali .... Ja ni u drustvu bliskom ne dajem te komentare, kao ni ono ...koga-kako u kojoj pozi i dje sam ''nategao''.. Mislim da to ne prilici muskarcu, no opet to je samo moje misljenje. Ne znaci da sam u pravu.

Sto se tice izgleda cure. Obicno necija zenstvenost, njeznost, sarm itd..se rijetko moze vidjeti na slici. Djevojke koje su ovdje okacene izgledaju odlicno, osim jedne one sto ima biceps koliko i moj. To su neki ekstremi.. Fitnes izgled djevojke je meni jako dopadljiv i kako rekoh nedje prije, postujem trud zena u teretani.
    Opet ukusi su razliciti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@samson
    ti si gospodin.

@Loverclocker
    brate, ako je tebi neko ispra mozak da su suplementi zdravi, ne moras ti nama ispirat mozak.
    Last edited by 1ucid; 06-03-16 at 19:50.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Жена ми диже на лег прес више н'о 80 посто теретане, гурнула је 115 кила два пута :Д

ИИИИИИИИИИИИИП ВИ ШТО ВАС БОЛЕ КОЉЕНА ТОБОШ УУУУИИИИИИИИИИП :surprise::surprise::watermelon:
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Moze li neka preporuka za preparat za skidanje sala. Dijetu sam poceo, kardio radim takodje

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

zeleni čaj nakon doručka ili ručka, ili prije zaboravih šta je bolje
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    @samson
    ti si gospodin.

@Loverclocker
    brate, ako je tebi neko ispra mozak da su suplementi zdravi, ne moras ti nama ispirat mozak.
    bahahahah

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post
    Жена ми диже на лег прес више н'о 80 посто теретане, гурнула је 115 кила два пута :Д

ИИИИИИИИИИИИИП ВИ ШТО ВАС БОЛЕ КОЉЕНА ТОБОШ УУУУИИИИИИИИИИП :surprise::surprise::watermelon:
    A vidi joj se po faci da nema zejebancije... haha ludaku

Quote Originally Posted by samson View Post
    A dje, pogresno si me razumio. Udaram na trazenje mana kada je fizicki izgled u pitanju. Cesto karikiranje prilikom komentara i ono izuzetno odvratno(meni bar) parcanje djevojaka. Tipa ''od dupeta gore sijeci'' ''jedna sisa dobra, druga losa'' ''malo veca vilica'' itd..
    Ovo je sve jedna dobra zajebancija, ali evo da budem ozbiljan. To su stvari koje ja nikako ne volim. Smijesne su mi cesto, bilo da dolaze od zena ili muskaraca. Posebno podrugljive zajebancije na racun necijeg izgleda. Sad ces pomislit da je to stres..hahhaa neko me u djetinstvu zajebavao. Nije, naprotiv..uvijek sam imao uspjeha kod suprotnog pola. Nisam bio izbirljiv kada su u pitanju zajebancije, ali sam izuzetno izbirljiv kada je u pitanju neko sa kim provodim vrijeme.
    Imam drugaciji stav o svemu tome, o zenama i zenskom tijelu. Nikada ga ne komentarisem na slican nacin. Mozes pomisliti kako sam neiskren, ali drzim se nekih pravila.. Iskomentarisacu kad je zena glupa, kad je nemoralna itd...ali nikada necu iskomentarisati njene fizicke nedostatke. Opet ne zamjeram tebi, a ni drugima to sto pronalazite mane djevojkama koje mogu da pokupe 99% muskaraca..ali .... Ja ni u drustvu bliskom ne dajem te komentare, kao ni ono ...koga-kako u kojoj pozi i dje sam ''nategao''.. Mislim da to ne prilici muskarcu, no opet to je samo moje misljenje. Ne znaci da sam u pravu.

Sto se tice izgleda cure. Obicno necija zenstvenost, njeznost, sarm itd..se rijetko moze vidjeti na slici. Djevojke koje su ovdje okacene izgledaju odlicno, osim jedne one sto ima biceps koliko i moj. To su neki ekstremi.. Fitnes izgled djevojke je meni jako dopadljiv i kako rekoh nedje prije, postujem trud zena u teretani.
    Opet ukusi su razliciti
    Slažemo se za to. Ja nikad ne pričam ni u užem ni u širem društvu. I baš mi je ružno bilo kad mi priđe cura iz teretane prije neki dan, i komentariše momka sa kojim često zajedno radi vježbe, ono, sve najgore... Al ovdje smo krenuli od gluteusa pa završismo na idealu ljepote. U tom smislu, građe i sl, svi mi manje više analiziramo i sebe i druge. I muške i ženske. I žene to rade. Naravno da se to ne priča, makar se nadam da kod većine ima mnogo kvalitetnijih tema. Al da ljudi to vide, vide i kod svojih drugova, i cure kod svojih najboljih drugarica.
    A ovdje se nismo našli da budemo korektni, uljudni i slatkorječivi, nego da pričamo o nečijoj građi i da je ocjenjujemo, da se bodrimo, pričamo o rezultatima itd itd.

Ovo drugo, ok, ne može na slike naravno. Za djevojke na slike sam dao mišljenje već.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,440
    Thanked in
    4,578 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    I baš mi je ružno bilo kad mi priđe cura iz teretane prije neki dan, i komentariše momka sa kojim često zajedno radi vježbe, ono, sve najgore...
    to joj je fora tebi da se približi... e pa...
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije no je alapača po svemu sudeći, za to joj pauza u setove služi, vidio sam par puta da voli tako da baljezga i sa drugima...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,440
    Thanked in
    4,578 Posts

pa možda ne umije drugačije da privuče pažnju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ocajna je u svakom slucaju.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije ti ovo mjesto za troll... a žena samom pojavom u teretanu privlači pažnju.

@lucid, ma seljanka...lagano, ima toga svudje..
    Last edited by Loverclocker; 07-03-16 at 13:09.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,440
    Thanked in
    4,578 Posts

a po svemu sudeći, kad progovori, odbija.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by OldMan View Post
    Moze li neka preporuka za preparat za skidanje sala. Dijetu sam poceo, kardio radim takodje
    Nijedna dijeta nije dobra. Izracunaj bazalni metabolizam http://www.vjezbaj.com/kalkulatori/bazalni-metabolizam/ spusti unos kalorija za 400-500 i treniraj. Posle 10tak dana strogog pracenja unosa kalorija dopuni svoj organizam i pojedi vise nego inace, pa nastavi istim tempom.
    Hrani se zdravo! Podijeli to sto jedes na najmanje 5 obroka. Pij mnogo vode, na 25kg svoje tezine 1l. Pij vodu prije obroka, ne poslije obroka bar nekih sat vremena. Kada osjetis glad, ako osjetis, popij casu-dvije vode.
    Nemas preparate za mrsavljenje. Ali imas neke stvarcice koje ubrzavaju metabolizam. Zeleni caj(prije obroka) je jedan od njih, grajp je isto tako dobar(ima i grejpfrut dijeta), cimet.. Izbjegavaj slatko strogo. Ja sam veliki ljubitelj slatkog Ali vec dug period slatkise zamijenim vocnim jogurtom kojeg sam napravim. Imas zaledjenog voca..imas svezeg voca..pa izmiksaj.

Izgladnjivanje i dijete su lose za organizam. Oslabice ti energija, lose ces da se osjecas, a kilazu koju izgubis obicno brzo vratis. Promijeni nacin zivota i ishrane, to je jedino sto te dugorocno vodi do cilja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ja sam konacno zaokruzio 10 gpodina nekih testova i dovoljno mi je 600 kalorija na dan za odrzavanje
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja da moram da pazimm sta dje i kako jedem i koliko kalorija unosim dnevno popizdio bi sa mozgom
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,789
    Thanked in
    1,599 Posts

treba da si zestoko dokon da bi to radio brate moj. prati kaze ishranu godinu, ne pije i svaki dan tacno ima 2 sata da trenira od 6.00 do 8.00. zamisli godinu dana na kalup. ides li na rodjendan, zurku, proslavu, opjanis li se kad u grad, imas li drustva nekog da te zovne da iskocite, zapijes li se kad preko dana, imas li ikad neku obavezu da ne mozes stic tacno na taj tvoj trening u 6.00, izjebes li nesto za vikend pa da moras preskocit trening. muka je to fratelo. dokon narod pa traze zanimaciju. i zbog cega? da mi pokaze ljetos 4dana trbusne na kamenovo
    f6

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    treba da si zestoko dokon da bi to radio brate moj. prati kaze ishranu godinu, ne pije i svaki dan tacno ima 2 sata da trenira od 6.00 do 8.00. zamisli godinu dana na kalup. ides li na rodjendan, zurku, proslavu, opjanis li se kad u grad, imas li drustva nekog da te zovne da iskocite, zapijes li se kad preko dana, imas li ikad neku obavezu da ne mozes stic tacno na taj tvoj trening u 6.00, izjebes li nesto za vikend pa da moras preskocit trening. muka je to fratelo. dokon narod pa traze zanimaciju. i zbog cega? da mi pokaze ljetos 4dana trbusne na kamenovo
    Jes svi smo mi avetinje i dokoni smo hahahah eee ne znam sta da vam kazem I jeste, svi treniramo zbog 4 dana na more. To brojanje kalorija je izuzetno opterecenje, sve gledas momke sa digitronom i nose po jedan spisak na kojima pisu namirnice i kalorije na 100 g. Logika vam nije ni za *****, sto bi se ono reklo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stvarno oni koji vjezbaju da bi na more pokazivali trbusne to je lose.. ne velim da ih nema, ali ja licno treniram prvenstveno zbog toga sto mi prija i dobro se osecam dok treniram, nekako zdravije...
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    stvarno oni koji vjezbaju da bi na more pokazivali trbusne to je lose.. ne velim da ih nema, ali ja licno treniram prvenstveno zbog toga sto mi prija i dobro se osecam dok treniram, nekako zdravije...
    Isti razlog, ali ne mogu sada pratit oću li pojesti piletine 200 grama , rize 300 danas ribu sjutra .....
    Kao prvo
    Ne mogu ženi objasnit da ne pravi torte i kolače svaki treći dan
    Još mi kaže ne moraš ti jesti. A ne no cu gledat ili bjezat u sobu kad jedu.
    Kao drugo
    Posao mi je takav da imam sve tri smjene i ne mogu usaglasiti ni redovan obrok a ne koliko kalorija ima u njemu.
    Smanjio sam slatko na minimum ( ne kradem djeci vise krem batajnice), hleb i onako ne jedem mnogo. Parče dnevno, rijetko se drži da u dan bude vise.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,789
    Thanked in
    1,599 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Jes svi smo mi avetinje i dokoni smo hahahah eee ne znam sta da vam kazem I jeste, svi treniramo zbog 4 dana na more. To brojanje kalorija je izuzetno opterecenje, sve gledas momke sa digitronom i nose po jedan spisak na kojima pisu namirnice i kalorije na 100 g. Logika vam nije ni za *****, sto bi se ono reklo
    evo ja se iskreno divim ljudima koji sad znaju za pola godine unaprijed da će on da ruča u 4 onda da to slegne do 5.30, i da onda moze da uzme pumpac, da ce trening da traje od 6 do 7.30, itd itd. svaka cast iskreno. i to 6 puta nedeljno a dobro u nedelju ima lufta da se najede koliko moze ali ipak do 6.00 posle toga nikako
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brate, ocigledno se ne razumijes, mislim ni ja to ne radim tako precizno ali za metobolizam je najbolje kad ga naviknes tacno kad se jede, kad se spava i kad se trenira, tako je u principu najbolje i ljudi koji to tako rade imaju to na umu, mada to naravno nije lako izves i prilagodit se tome.
    istrajan budi.

Page 305 of 402 FirstFirst ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)