I ti si našao đe ćeš Cezar salatu da jedeš...![]()
Naručio sam Cezar salatu, nešto preko 500g dođe - 5,50e. Da ne prećeram 400g zelene salate su mi stavili, nezačinjene, kao travu da jedem, 100g piletine (par zalogaja) i nekolika paradajza. Definitivno najgora koju sam jeo. Mogao sam se masakrirat za te pare na milion drugih mjesta![]()
I ti si našao đe ćeš Cezar salatu da jedeš...![]()
#fakenews
Preporučila mi je jedna cura. Kakav kiks
Preporuči mi i ti, ali nemoj da opet kiksam :-P
Ja bolju cezar salatu nijesam jeo od one u Venom.
I to vazda pola porcije porucujem.
Zdravi covjek ne moze sam da pojede cijelu porciju,ja to tvrdim!
Mr Gastro- čekao sam tortilju 25 minuta ako ne i više (koja je usput bzv), drugi put da ne bih toliko čekao naručim pancerotu telefonom, dođem po hranu i kuvar mi ladno kaze da nije ni stavio da se sprema, tako da što se mene tiče nikad više.
Pinch harmonics
A znaci vec su poceli da fuserisu sa uslugom cim se mrvics guzve napravi
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Slazem se za velicinu porcije, ali nadam se da se salis na racun ''cezar salate'' iz Venoma. To je buckuris salata koja nema veze sa cezar, udrobljeno sve zajedno (najvise tost hleba) i povezano majonezom. :dejection: zao mi je sto sam izbrisala sliku...al evo neko je drugi stavio komentar na donesi.
http://www.donesi.com/images/review/mne/34/2034.jpg
@Lackie U Podgorici nema Cezar salate za preporuku, najblize originalnoj prave u HRC, ostalo su improvizacije i recepti na nas nacin koji nemaju veze. Isti slucaj sa pastom karbonara, mi smo izmislili da se u nju stavlja pola litra pavlake za kuvanje, inace niko je tako ne pravi![]()
Najjaca odje po meni cezar salata je bila u Operu na trg Vektre, gazio sam se od nje tamo.
Dje je dobro da se ode da jede 7-8 ljudi u PG? Posle diplomskog bih poveo par drugova na kakav rucak ap eto da vidim dje. Za sad su mi u glavu Bandici i Salas. Ako znate kakvo bolje mjesto javljajte
Maruska ti je ok.
Meni je maruska bzvz nesto... corba bzvz, tj nas troje smo jeli onaj rucak za cetvoro, bacene pare
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mama Huanita novi meksicki, bzvz...Cijene su nenormalne, bas bas skupo a hrana nema veze sa meksickom, 3 jela sam probao nista ljuto nije a naglaseno je da bude bas pikantno
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Za 6oro. Po 25e
f6
Ni meni se maruska ne sviđa, prije bih u bandice posao, mislim da je i tamo 20 eura za 4 osobe ako ne grijesim
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
E vala ako se u bandice nisi mogao najest onda imas 2 pantljicare
vala nisam mogo,au pecenjaru mi je veca porcija a i ukusnije ako cemo o tom pricat da ne doticemo da mi je hrana struka vec 25 godina.ne pricam napamet...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks