E ja se nadam da cu u ove dva dana izjest chimichongu u me gustu kad vec djuzla nece da me poslusa..
Cezar njami njami
nothing comes from violence and nothing ever could
E ja se nadam da cu u ove dva dana izjest chimichongu u me gustu kad vec djuzla nece da me poslusa..
Nisi se falio koliko vidjeh![]()
Sinoć bilo otvaranje svečano mislim da radi danas.
aj popij casu jaja
Doma sam izio najjace sad.Cevapi iz mesare Ljuljkovic iz Bastona socni bez ikakvih dodataka prste da polizes.Odlicno meso generalno malo jace su cijene stvarno ali se osjeti kvalitet.
aj popij casu jaja
Brate samo tamo meso treba uzimat zna cojek sto placa.
aj popij casu jaja
AKo pricamo o sirovim, iz Plane preko puta Hrama, nema vala preko. A moze i kod Taja u Zagoric :P Mada da se ogradim da nisam proba jos te iz Bastona, probacu ;p
Sirovi i bolji su no Planini![]()
aj popij casu jaja
Preporuka za centar: Caffe Benz i Pub for sale (jedno pored drugog su) ista je kuhinja..obavezno probati Benz sendvic (sa piletinom i pomfritom) 3e i burgere(2kom porcija) isto 3e....slobodno mogu i dvoje da podijele ako nisu pregladni
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Top su im i palacinke i pizze, cijene su isto nesto bedža
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Goodfellas se raspada. A i cijene su previsoke. Prekrižan što se mene tiče.
Sent from my iPhone using Tapatalk
U kojem smislu se raspada?
Kineski fast food je trop. Podigli cijene za 20% a kvalitet hrane smanjili sa 80%. Totalna katastrofa, nikad vise.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Potpis i pečat za hranu u Kensington. Štapići piletine sa susamom, dođe ih baš fino, baš ukusni. Porcija uključuje i pečene krompire, izrezane fino kao i porciju sa sosom. Onda doručak Kensington, dodju dvije kobaje, nekoliko parčeta pančete, tri jaja i dobar komad feta sira. Preukusno i oblino, posebno bih istakao jaja, moguće i da su domaća čak. Doručak je 3.5e a ova piletina sa susamom 3.8e. Prva liga, eto me $utra opet. Koliko puta sam tuda prolazio a nikad ne svratih.
Đe je to?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ispod trim staze. Na one semafore ides lijevo (desno su ruske kule)...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks