https://s9.postimg.cc/rffd7k8xr/cdm.jpg
Bespotreban `pokusaj` novinara CDM-a da bude duhovit na vijest koja nije to ni malo ....
uzece u neki hotel onaj apartman sa djakuzijem, latice i baloni sa helijumom na njih su zajednicke slike sa zlatibora i zlatara, sampanjac i volim te od ruza
f6
https://s9.postimg.cc/rffd7k8xr/cdm.jpg
Bespotreban `pokusaj` novinara CDM-a da bude duhovit na vijest koja nije to ni malo ....
Last edited by Tri_Srca; 08-03-16 at 12:54.
Možda stamparska greška a ne humor
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
r je pored t na tastaturi, vrlo vjerovatno je pogriješio nije ni gledao
She is only here to annoy herself!
e ne znam, ja obicno kad nesto iskucam bilo mail ili tako neka glupost provjerim sta sam napisao, ako bi ko to trebao da radi onda su to novinari jer ipak izbacaju `saopstenja za javnost`, a nije ni minut posla ...
Idea preuzela Rodu
(marketi)
Napredni komentari u obradi![]()
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Agrokor valjda ali to je isto trbalo bi![]()
aj popij casu jaja
Kakve se malverzacije rade sa marketima svako malo, samo da ne bi morali ugovore da daju...
#fakenews
Jes jes Minjo eo sad gledam idea je agrokorova.
Mislim da samo taj Merkator,Roda,Idea kako je god nazvali donekle rade kako treba.Ovo ostalo kao ove Arome,Voli,Lakovic su pranje para klasicno.Uvozna cijena pomorandzi ove zime 36 centi a svi prodaju 18 centi kilo.Potpuno nenormalno a pomorandza nije jedini artikal koji se tako prodaje.Ne vidim drugi razlog za takve gasenje samog sebe bez pranje kesa.
aj popij casu jaja
Ma to je klasicna trgovina i gasenje konkurencije.
Ako gubis kesh na 1/3 na 2/3 zaradjujes.
Podjes pa kupis kilo nerandzi i kesu chipsa i zvake i neki ajs ti... I eto voli je uspio da izbije gubitak na pomorandzi i da zaradi na ostalim artiklima...
One Ring to Rule them all...
Nema sanse Gandalfe.Nije pomorandza jedini proizvod ima ih koliko hoces evo gledaj sa mesom sto se cini.Udji u Merkator u Gintas pa udji u Lakovic ili Voli pa vidji razliku.Merkator nece toliko sebi da uskoci u drob a sigurno moze da izdrzi poslovanje u minus.Ne vidim na koju foru bi mogao Lakovic da istrpi gubitke da bi konkurenciju gasio.Voli i moze jaka je firma ali Lakovic npr sanse nema.Eo bas sad gledam i Franca se zali da ebase majku.
aj popij casu jaja
Pa zato i ebaše majku, da satru konkurenciju...
P.S. Nikad u Voli ušao nijesam i vidio da neko nosi jedan artikal, obično bude full korpa ili kolica... To što izgube na par artikala na akciji, nadoknade višestruko (uz to i operu ponešto sigurno)...
#fakenews
Plaća li Voli radnicima doprinose na puni iznos plate?
Možda je "mit" ali u CG jedino Merkator to radi, baš me interesuje je li to istina
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Znam jednog savjetnika u EBRD,i kad su potpisivali ugovor oko vlasništva u Voli,veli mi on da Voli u sezoni ima dnevni pazar na nivou kompanije 700000 €.
Bemti,peru li ili ne peru,ma$ala.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Beba Dzakovic hahahahhah
Last edited by Rakun; 08-03-16 at 18:59.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Voli prebacio 200 miliona a HDL 100 miliona prihoda godisnje.
A to da prodaju ispod nabavne nisam siguran. Gledao fakture za meso iz EU svinjski but bez kosti 1.7€/kg.
Vjerovatno ima i jeftinije u Rumuniji i Bugarskoj, ovo sto sam ja gledao bila je Spanija.
Za pomorandze stvarno pojma nemam ali 4kg je max koji se moze kupiti.
To je meso kojem na zapadu istekne rok, onda ga prodaju nama po nižoj cijeni, a kod nas je rok trajanja duži nego na zapadu pa sve ide po zakonu
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Upravo tako i pisao sam vec kako se dobavlja meso ali ponovicu jos jednom razlog zbof cega su franca, goranovici i martinovici bogati ljudi.
Zakon EU je da se meso u komorama za smrzavanje moze drzati do 3 mjeseca. Poslije toga se placaju specijalne kompanije koje to meso odvoze i pale i to kosta.
Medjutim svojim vjernim slugama DPS je namjestio zakon gdje se meso mozd drzati do 6 mjeseci. A oni to meso dobijaju za ili ispod 1eur po KG sa svim taksama. Dovoze ga odje, suse ili oradjuju
Prosto kako jeste.
Smrtko 100% je situacija da gube novce na 1/3 situacija.
Evo kako se to ranije radilo po kladionicama :
Manchester je svuda 1.20 favorit kod nas specijal 1.40. Ali ga ne mozes igrati u singlu i dublu. I onda ljudi prvo dodju u nase kladionice da vide kojih je 20tekmi u specijal. Odigraju tiket i nacickaju, ako i pogode ove iz specijala bacice ih nesto drugo jer su stavili 3-10 timova.
Ako i dobiju briga te je, jer je promet ogroman i navukao si ljude...
One Ring to Rule them all...
sto sve mi jedemo nevjerovatno......al eto sve se svodi na onu-trazili ste gledajte....
http://www.cdm.me/ekonomija/gubitnik...-za-19-miliona
Otkako se Kombinat aluminijuma više ne snabdijeva kod Elektroprivrede Crne Gore najveći gubitnik je država, jer je dodatno pogoršan ionako loš izvozno-uvozni balans. Prema trenutnoj proizvodnji, KAP treba da ove godine uveze električnu energiju vrijednu 19 miliona eura. Ukoliko povećaju proizvodnju na planiranih 100 megavata dnevno, vrijednost uvezene struje premašiće 30 miliona eura.
Javila se najmudrija ćela u CG :lolblue:
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks