Sad mi i na mnoge sajtove pokazuje da konekcija nije privatna i ne dozoljava pristup istim.
Ovako ekipa. Prilikom spajanja na net kablom (takva je konekcija bila - ethernet), bilo je jedno pitanje tipa: ' if you want to find PCs, devices, and content on the network, and automatically connect to devices like printers and TVs'. Greskom kliknuh na 'da' i sada mi se kada udjem u 'this pc' pojavljuju neke ikonice u network locations. (U prilogu je sc). Kako to da ukinem, da ne bi mogli drugi koji su na mrezi da imaju pristup mojim podacima? U pitanju je Windows 8.1, ugasio sam kako odje kaze http://windows.microsoft.com/en-ie/windows-8/turn-sharing-on-or-off, ali i dalje su ikonice tu? Nemam pojma o ovim pitanjima, sto se vidi i iz posta, pa se obracam vama.
![]()
Sad mi i na mnoge sajtove pokazuje da konekcija nije privatna i ne dozoljava pristup istim.
@Karbon da konekcija nije privatna moze biti da vrijeme nije podeseno,virus ili da verzija nije zadnja. Vidim da imas chrome,probaj otkucas https:// ispred adrese, pogledaj i je li zadnja verzija... mozda jos neko ima neki tip. Sto se tice povezivanja na lan i potvrde da za tv i slicno, ove network lokacije od kojih je i jedna tvoja, su drugi kompjuteri na mrezi, sherovani fajlovi...
sent from sluzbeni rucak
Mogu li maci te serovane fajlove, i kako da vidim serujem li ja koje na mrezi?
Treba mi ova knjiga: http://www.alantealante.net/upload/download.php?id=022U0UB Kako bjese fora sa ovim "offerima" znam da sam prije preko VPN-a to sredjivao ali sada nesto ne prolazi. Nadje mi on ponude kad udjem kroz proxy u USA npr ali greske neke izbaca. Ako neko ima drugo resenje tj neki drugi link bio bih zahvalan, moze na pm![]()
Last edited by BiTrAtE; 05-03-16 at 20:49.
Ja nikad nisam uspio da zavrsim neki 'offer' ma koliko se trudio i koji VPN koristio... Vazda je bilo iskljucivo gubljenje vremena koje sam kasnije usmjeravao na trazenje drugog izvora (drugi link) pa sam bolje prolazio...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Moze li mi neko pomoc da ne otvaram novi thread.. Dakle, apdejtovo sam javu na ubuntu, i desava mi se da mi prijavljuje gresku na sve 'stare' projekte, i na nove. Java je uredno instalirana, Oracle JDK i JRE 8, podesena sistemska varijabla, medjutim prijavljuje greske i nista nece da kompajlira. Vratio sam se na stariju verziju, isti problem.
![]()
946.eq
Isprva pomislih da je mIRC...
Udaljicu se...
Uradi reinstalaciju.
Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk
Uradis je bez formatiranja HD.
Hireen's boot skines , narezes, podignes sistem, skines podatke i reinstalacija, ili ako imay cd od tog operativnog pa pokreni repair
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Last edited by cradoje; 24-03-16 at 12:37.
Mail sa 3 atačmenta na mnogo mailova. Kako ih poslati da budu isporučeni, ali ne kao spam?Mišljenja sam, nikako?
Jedino što mi pada na pamet je da napravim folder na cloudu gdje cu uploadovat ta tri fajla. Posle taj šerovan link pošaljem na te adrese mada će i tad bit kritično da gmail to pusti a da ga ne vidi kao spam? Jel imao ko sli;nog iskustva možda?
skoro sam zamijenio hard disk na lap topu...
medjutim, primijetio sam da mnogo sporije radi nego ranije... npr ne mogu da otvorim dva videa u isto vrijeme, cak i ako samo jedan otvorim isti sjecka ako je otvoren bilo koji program...
a ako samo zaklopim lap top a ne ugasim ga, kad ga ponovo otvorim treba mu cijela vjecnost da se pokrene...
je l iproblem u hd ili...?
Jel ti taj HDD sto si stavio nov ili polovan?
Da nijesi stavio neki umiruci na 5400rpm ili neki sa malo cash memorije?
Brzina HDD-a je jako bitna stavka. Dzaba ti gomila rama i najbrzi procesor ako ti je spor HDD.
Ovi novi SSD hard diskovi kazu da su bolnica,treba to da razmotris.
Meni je to sledeca investicija.
Skini ovaj zip standard edition rasakuj na desktop, izmjeri i javi rezultate
http://crystalmark.info/software/Cry...k/index-e.html
Kako da namjestiim da mi se zvuk ne cuje i u slusalicama i preko zvucnika kad prikljucim slusalice nego samo preko njih .Zvucna je realtek i windows je 10 ?Izludjeh vise....
carpe diem!!!
U sto ukopcavas slusalice? U laptop, zvucnike, u karticu odzad kucista?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
kuciste, naprijed ima jack
carpe diem!!!
u podešavanja od zvučne kartice, dakle u onaj program, ima opcija da čekiraš (dečekiraš) da se ne čuju zvučnici u isto vrijeme kad i slušalice.
Poslato sa Huawei P8 lite
Probao sam to ali dalje nece ako mislis na "mute rear sound when front jack ...
carpe diem!!!
da, to
Poslato sa Huawei P8 lite
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks