A meni baš zanimljivo vidjeti nekog kako "driftuje" kroz kružni, prednja vuča, ručna..
Još kad ga popriječi po sred kružnog, pa mora u rikverc malo da bi nastavio da ide..
A meni baš zanimljivo vidjeti nekog kako "driftuje" kroz kružni, prednja vuča, ručna..
Još kad ga popriječi po sred kružnog, pa mora u rikverc malo da bi nastavio da ide..
A što je najgore policajaca ima na svaki ćošak. I zaustavljaju na svaki ćošak a u saobraćaju je sve gore i gore.
Kroz Bar ne možeš proći a da te ne zaustave barem dvije patrole.
Juče je patrola bila na drugi kružni kod šumica a poslije 200m opet patrola kod hotela "princes" i jedna i druga su me zaustavile.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Ja se bojim kroz PG, degenerika ludih koliko hoces. Jurnjave od semafora do semafora, kroz crveno, voznja u branik...
TAKUMI
prije dva sata ja u kladionicu da udjem kod sat kule (LOB)
kad ceka baja pored kladionicu macku iz kafane
ulazi ona a on puni gas te 20 metara sa golfom plavim cetvorkom i malo se nasadi pri spustanju pa opet puni
bilo me sramota kao ocevidca tog nemilog dogadjaja
Po meni, nije samo stvar u patrolama tj. policiji. SUD.
Aj da vidimo koji bi junak od njih uradio preticanje preko pune, 70-80 kroz grad ili drift preko kruznog kad bi popili kaznu od par hiljada € ili odgovarajuci zatvor....
Sto su Svicari i ostali takvi kakvi jesu u saobracaju? Rodjeni sa takvim navikama....?! Malo morgen.
A mi svi mislimo da su oni kulturni, pa bili bi i mi još bolji kad bi nas kvalitetno drali po dzepu.
Mislim na Evropljane ove kulturice.
Sve su fino počeli, sa onim bodovima i sa kaznama itd.
Eto npr moj otac bi odavno ispucao bodove jer se nikad ne veže jer "nema naviku" a kaznu od 30eu plati i piči dalje, e da ima bodove kao što je planirano pa da su mu ih oduzimali na svaki prekršaj, sad bi stopirao...
A od bodova nema ništa, niko ih i ne spomnje više.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
Renoli imaju glupe kocnice. Ili ne koci ili blokira tockove. Sredine nema. Tako je i sa Citracima.
TAKUMI
kako volim ovu presvetu zajednicu forumasa koji svi voze po pravilima ogranicenjima i ima savrseno ispravna auta, andjeli moji...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
vozio je brzo......
Vozio je malo brže nego što smjje, a auto mu je koma
Jel to Peža 607?
TAKUMI
uzet mu vozacku na minimum 5 godina,pa da vidimo kad ce opet sjednut pijan za volan
A sto je ovo druze!
Zaletio se malo...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
zaletio se ovaj ne malo nego malo vise...
Ovdje je kriv fiat stilo, sta ce tu parkiran samo smeta pijanim vozacima![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Taj stilo i ostala auta su ga spasila. da nije njih bilo zakucao bi se u zgradu, a zrada bas i ne amortizuje udare.
bas je dobro zveknuo. vidi kako je samo odbacio ovo auto - kao da je od papira.
da nije bilo stila ne bi zive glave iznio....
Odro bi ga od batina
nije duja,cini mi se da je ford fiesta
Sedeli smo u lokalu kada se začuo jak prasak. Bilo je oko 4.40 sati ujutru. Na ulici scena kao u hororu. Kada smo prišli vozaču, glava mu je bila krvava, ali je bio živ. Prvo što je pitao jeste ko ga je udario - izjavila je za "TV Mag" Marija Čučuković, radnica lokala čije su kamere snimile incident.
Haha,top!!
Last edited by Randy Orton; 06-03-16 at 19:21.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks