Sjutra je to.
Sjutra je to.
Last edited by samson; 04-03-16 at 23:53.
Evo vam vaga ako cete da gledate...
http://drakulastream.tv/boxing/ufc-196-weigh-in-mcgregor-vs-diaz-from-las-vegas-drs3ebe0g
Tezi Mcgregor 2kg![]()
Last edited by samson; 05-03-16 at 00:43.
Cimnuo ga je Diaz dobro,malo je streknuo Conor![]()
Odgledah ovaj pres... Smijesno u sta ufc pretvorio. Svi pokusavaju da budi Konor. Da sto bolje opljUnu po protivniku...i to toliko vjestacki izgleda.
Podgorica Podgoricanima!
McFlinch :mrgreen:
U koliko je meč?
nece mcgregor proc neokrznut, to sigurno.
istrajan budi.
Conor je presao sa 65kg na 77kg za tako kratko vrijeme, znaci dvije kategorije iznad svoje. Na zvanicnom vaganju nije 2kg tezi od Diaza, nego pola kg laksi, ali razlika ce se povecati jer Diaz ima mnogo vise prostora da se napuni do meca. Da Conor ima mooda, ima i to kao malo koji borac, ne prelazi se tek tako u dvije kategorije iznad i to protiv nimalo loseg borca. Jesu odje svi borci fanatici, da nisu ne bi bili tu dje jesu. Ali Conor ima jebeni mindset i volim ga gledati. Jedva cekam da vidim mec, ocekujem da ce biti strasan i Conor do pobjede.
Biju se u 170, a Mac sheta sa 168 , dok je Nate, vjerovatno, skinuo koje kilo i bice tezi $utra vece.
Mozda sam ja pogresno cuo, ali po sjecanju Diaz 161, a Konor 168? To je razlike preko 2.5kg u korist Konora na mjerenju? A ne, evo cuh 169 Diaz.
Last edited by samson; 05-03-16 at 14:59.
Dana izjavio da ukoliko McGregor nocas pobijedi se vise nece spustat na 145,sto bi znacilo da ce pojas ostaviti drugima..
Ako ko moze, moze Diaz nocas da iznenadi..Solidan je u svakom segmentu mma i, najbitnije, nije pustio da mu Conor udje pod kozu, barem meni tako izgleda..Potpuno rastereceno nocas ulazi u oktagon..
Nije bilo ni mnogo vremena da ga Conor sjebe psihicki, ako se ovaj moze ikako sjebati jer mu tesko sta ulazi u glavu.
Ma Diaz je kulov. Jednom facu nije promijenio na one prozivke. Dok se za Konora to ne moze reci.
Dobar je Mcgregor kada je u pitanju ta psihicka priprema meca, ali mislim da nocas moze da pogine. Odigrah i na kladionici to. Mene Konor nije imresionirao uopste u oktagonu. U odnosu na sve je imao prednost, nocas cemo vidjeti kako ce se nositi sa tim kad mora distancu da skrati. I sto je najbitnije..kad nema tu psiholosku prevagu.
Sto se tice boxa, Diazu nece moc nista, onaj ce ga izotvarat. Jedino lowkickovima moze da izvuce ovo, a to nijesam vidio da koristi. I naravno, svaki kick daje sansu za takedown. Zajeban matchup za njega, ovako teoretski.
E sad, sta ja ocekujem. Ocekujem da ce Conor biti fizicki mnogo dominantniji i da cemo se iznenadit njegovom eksplozivnoscu nocas. Djeluje mi presnazno.
Kao sto rekoh ako krene da boksuje, izotvarace ga Diaz.
I meni djeluje mnogooo, mnogo spreman, i ocekujem pobjedu, iako realno ne bi trebao biti favorizovan u ovolikoj mjeri od strane kladionica.
Nije mu mogao uci u glavu tolko,jer onaj nema sto u glavu.
Ali se vidi da je uplasen Diaz,barem sa intervjua posle weigh in,na fox.
Je li tacno u 5 mec?
Podgorica Podgoricanima!
a to je dobra stvar, jer vecina njih su podcijenili conora i zbog toga su zavrsili kako su zavrsili, nate ga respectuje, a to mu samo dobro moze donijet.
istrajan budi.
Jedino se chad mendes nije prepao od njega. Vidjelo se na vaganju.
Mene samo brine da nije namjesten mec...
Sta ce Dana da radi sa svojom zlatnom kokom ako izgubi,je li realno da tek tako ulijecu u ovaj rizik?
Poleceli su i Konor i Dana, mislim da nisu oni svjestni opasnosti koja im prijeti veceras. Sto kaze Diaz, pobio je neke patuljke pa se napumpao samopouzdanja. Nisu oni toliko dobri glumci da bi one konflikte odradili onako.
Sto rece neko gore,ja jedinu sansu Conoru vidim u lowkickovima koje on nesto i ne koristi,sve ostale prednosti ima Diaz
ima li stream-a za dogadjaj i u koliko pocinje od prilike glavna borba?
istrajan budi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks