pazi zadnji prozor... jos malo pa ce doci ko na supersport auta im - ne iz istih razloga
na mog scenica je manje zadnje staklo no na klija sto je bilo
sve je dobro dok ne pocnes gas davat i kocit istom nogom jer su pedale bas razmakli
ko ima obucu 44+ bas mora da se potrudi kocnicu da promasi kad gas daje![]()
Grdan, pogotovo unutra.
TAKUMI
Radza. Jesi ovo isao sa predsjedavajucim?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nou , dobio slike samo
Vjerovatno ce se radi zamjene sijalica u faru morati skidati branik, blatobrani, far, hauba i vaditi motor :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nece, poslije Modusa (koji je bio kap koja je prepunila casu) je donesen propis u EU da svaki automobil cija je konstrukcija radjena od 2014 godine mora imati takve farove da je sijalicu moguce zamjeniti u roku od 15 minuta (vrijeme po normama)
Uzmeš pajser i za 5min zamijeniš sijalicu u far. Boli te briga, renol, ne zaslužuje bolji tretman![]()
Ja sam na mom scenicu desni far zamjenio odozgo sijalicu...lijevi ne bi mogao tako sanse nema... A jesu ga zakomplikovali..
Kod mene ista situacija, za zamjenu prednjih zmiga treba da se skine plastika izmedju tocka i fara velicine 10X10cm koja se, vjerovali ili ne drzi na 3 sarafa, 10mm.
TAKUMI
Last edited by radza-madza; 13-03-16 at 13:50.
Kupuje li se ili se samo proba? :-)
Samo opipavanje terena
Stvarno prelijep. Ali evo prije nego sto fabia uleti ( i to samo sa slike prve) pogledajte kako se ekran zamastio sav i pogledajte luft oko dugmeta za paljenje
f6
Ekran ne vjerujem da se zamastio vec je full glosi i onda odsjaj neki.
A ovo za dugme vjerujem da je svijetlo okolo. Ali eto cekamo bolje slike
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kako je loš..
Ali pazi taj dio iznad čepa za rezervoar
Oblik vrata..to malo staklo..
Ovo na gepek vrata..
ipak su prsti po ekranu. Mat je sve al nekako se vide bas bzv...oko dugmeta masno isto nije luft..ekran bi mogao bit brzi. Volan i menjac ok. Ovaj je bio bose na 17ice 110 konja, fali mu snage definitivno, zvuk pri navlacenju isto nekako pecak jeftin. Moja starleta od 13 ljeta bi mu show napravila
rucica prekidaca za brisace,instrument tabla,savovi po sicevima i naslonu za ruke su ocajni
Realno pricajuci, meni ne izgleda lose. Ne mozete ocekivati sad preciznost idealnu, ovo auto ce se za par dogina prodavati za 5-8 h eura i prolazice kao alva...
Dobro izgleda ovako napucan ali i kosta preko 20k
Reno kao i uvijek- za nekog ko nije meraklija, ne zanimaju ga kola pravo auto. Ali da se razumijemo neka osnovna oprema. Fulirat megana i uci u neke ozbiljne pare je ludost.
A da je lijep jeste. Bi li ga kupio- ne
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks