E baš momka nece sa ovim autom, prvo ga je plin hebo do skoro, taman kad se toga riješito napisao je da mu je auto kod lakirera , gadjao ga neko, sad se zapali... Pfffff
US car manufacturer General Motors has recalled almost half a million cars to reduce the risk of fire.
It plans to modify Chevrolet Cruze sedans, a popular model, so that flammable liquids are not caught in the engine, GM said.
The recall affects 475,418 cars sold in the US, Canada and Israel that were assembled in Lordstown, Ohio, between September 2010 and May 2012.
GM said no crashes or injuries have been reported over the issue.
Recall notices are due to be sent out to Cruze owners in mid-July and the company estimates it will take about half-an-hour at a Chevrolet dealership to fix the problem, which has to do with the car's engine shield.
Cars of the same model built at other GM plants are not thought to have the same problem, the spokesman added, although its unit in Australia is investigating whether 10,000 cars sold there could be affected.
E baš momka nece sa ovim autom, prvo ga je plin hebo do skoro, taman kad se toga riješito napisao je da mu je auto kod lakirera , gadjao ga neko, sad se zapali... Pfffff
Nighty, bro, dobro je sto tebi nikaj nije bilo, jebes kola. Sledeci put parkiraj nedje drugo a ne na trotoar :*
I am so post-rock I shit sad birds.
Dobro je da momku nije nista, bice kola...
A ako je to slucaj stra' me da policija to nece bas naj naj istrazit kod nas... mozda kod osiguranja ima neku sansu ako je fabricka greska...
Mada, pitanje je i ko je ugradjivao plin? Tu se treba s Osmanagicima gonit i onim te ga je ugradio ako je islo preko njih... moze se tu naci osnov da se coek naplati, samo ce potrajat...
naravno da moze, pitanje je samo sta ce reci strucnjak za pozare, koji je uzrok...
...
Ako je u pitanju fabricka greska, onda je ovlasceni diler kriv (barem tako ja mislim) sto ga nije na vrijeme opozvao, ili ako ga je opozvao i napravili korekciju a nisu kako treba onda je njihova krivica opet. Jedino ako se ne peru na to da nije redovno isao na servis kod njih vec kod svog majstora. Ne bi me to cudilo jer i vani traze dlaku u jajetu da bi izbjegli odgovornost.
Kako buknu ovo ovako i naprijed i nazad? Ili je na jedno mjesto pa se vatra širila ispod?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Vjerovatno se sirila.
TAKUMI
Nedje sam gledo emisliju o tome kako su kupci bas chevyja imali problem sa garancijom zbog plina koji je ugradjivao diler... valjda fabricki ne ide plin u njih no ti diler po zelji ugradi to... e posle kad crkne motor (sto je bio problem kod tih ljudi) Chevrolet ne priznaje garanciju i onda je bilo sekanja...
Ovo su situacije iz RS (njihova je emisija bila)
TAKUMI
Crash nije Crash ako u njemu ne ucestvuje taksista
![]()
S obzirom da je retrovizor citav, ovo mi vise lici da ga je ovaj Scenic tošnuo u A stub ćoškom.
Senik htio da uparkira taksi da ugrabi, nije ceoni samo seniku nema pola blatobrana desnog a ovaj taxi nikad u centar vratit.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Samo da mi je znat kako na odvojene trake bulevarake ostrvom. Neko se ukjucivao sig
f6
Kroz zetu ti je glava u torbu.
Ja nzm je li mi pametnije ljeti da sto brze prodjem kroz nju ili 10 na sat.....Zeta divlji zapad.
Koliko ja odje vidim, ovo je pug 306 ali dobro, manje bitno.
gle psa![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Tek sad vidim, e kukavca, mogu mislit kako se istraumira'.
Nema ne dana, nego sata da kroz grad ne sretnem ili cujem po bulevarima po nekog "trkaca" ili napaljenog Ken Blocka.
Nevezano za ovu gore katastrofu, totalni haos je na ulicama. Nije ni cudo da se ovako vraca....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks