I ovi što ja znam što su izgubili 10+ za mjesec dana su se poslije toga razboljeli.
Znam dvije žene 38 i 46 koje su imale problema sa hormonima zbog ovakvih dijeta...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Vjerovatno mu je dijeta da ne pije vodu preko dana, samo malo da povuce dok zube pere. Kakvi su to pacijenti od ljudi.
edit: Vecina danas ljudi koji imaju pricu da su izgubili 10+ kg za mjesec dana, ne piju vodu, a to znaci da su oni max 1kg masti izgubili za mjesec dana, ostalo je voda.
Last edited by BIGa; 03-03-16 at 17:43.
I ovi što ja znam što su izgubili 10+ za mjesec dana su se poslije toga razboljeli.
Znam dvije žene 38 i 46 koje su imale problema sa hormonima zbog ovakvih dijeta...
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
hahahaha artemis bolje listove ima od lavrklokera
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Aa to joj je tesko vala..hahah,lavru nemoj zamjerit stoo :*
Morao sam obrisat, imam osjećaj da me uhodi
ps: ali džaba kad me sandor kvotovao
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 04-03-16 at 13:20.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Depiliraš se i lakiraš nokte...? :mrgreen:
#fakenews
po čemu je ovo bolje? Možda po čokoladi jedino
P.S. jel realno da si okačio sliku BIVŠE đevojke...
She is only here to annoy herself!
Ok, imao si djevojku, nijesi gej.
By Vlado.
Last edited by Sandor Kolar; 04-03-16 at 14:33.
Ima li ko kakav video kad vec kacite bivse..?
Eee u sta se tema pretvori![]()
Sto me snaslo od gejeva, mirisanja gacica i ostalih gadosti. Sjasite makar odje
A i to sto veliš NSX, nego rekoh da podstaknem koleginice da okace svoje. I nisam okačio sliku face nego noga pa i nije toliko strašno
Last edited by Tripleta; 03-03-16 at 19:38.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
[HTML][/HTML]
aj popij casu jaja
Sto ce meni sve ovo. Evo ga i Prijeki stari LGBTQ
Prastajte momci sto izpadobranisasmo
Haahahhahahahah LGBT detected.
aj popij casu jaja
Kacis sliku noga bivse, kakav si ti to muakarac... 😊
istrajan budi.
neka što kači no što drži na komp..imaš li posebno folder "Bivše"![]()
She is only here to annoy herself!
folderi po ekstremitetima
nothing comes from violence and nothing ever could
Ništa strašno,pustite momka.Moj bivši noću pored uzglavlja još uvjek drži fotografiju mog gluteusa.I plače...
Послато са GT-I9070
Last edited by Artemis; 03-03-16 at 22:15.
"Tiha voda brijeg roni..."
Rika se cinji
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Zali Boze..
Da se tema preimenuje i prebaci u sex i erotiku.
A sto ste pojahali? To mi je poslala na viber a one se same skladište u foto album, 5000 slika tu ima, svega i svačega, ovo je nista. Ne daj boze da mi provale šifru kao Dari Bubamari
Како га неко ломи на бившу :applause::surprise:![]()
![]()
![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
Ej, ne budite klinci sa tim fotografijama
Ja sam jutros odradila trening za ruke, isto je sve stalo u sat vremena. Radila sam sledece vjezbe: 1) overhead press; 2) bicep curls, 3) triceps extension right/left, 4) bent over row, 5) front raises. Sve vjezbe sam radila sa bucicama od po 2 kg (znam, nejaka sam :oops, u tri serije po 15 ponavljanja. Na kraju sam odradila zenske sklekove, tri serije, al samo 7 mogu u seriji, i njih bas kilavo radim!
E sad, ponovo mi se rodilo jedno pitanje (znam da sam dosadna). Kada radim ruke, da li je bolje pojacati tezinu i raditi manje ponavljanja ili da nastavim da radim sa po 2 kg, po 15 ponavljanja? Da li je za ruke dovoljno da radim jedan trening sedmicno, ako imam 4 treninga ukupno u toku sedmice? Sta ima vise efekta, da radim npr istu ovu vrstu treninga za ruke svake sedmice i povecavam tezine, ili da mijenjam vjezbe a da drzim istu tezinu?
Last edited by AltaMarea88; 04-03-16 at 09:19.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks