Page 300 of 402 FirstFirst ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... LastLast
Results 7,476 to 7,500 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    pozdrav... imam oko 95 kg na 186-7 visine... prilicno sam ravnomjerno gradjen, nemam drobcinu, imam bas jake noge (fudbal cuda cini), tako da ta kilaza i ne mora da ide dolje, samo bih da se malo zategnem... da skinem jedno 3/4 kila cistog sala i nabijem isto toliko misicne mase, to bi bilo sasvim ok...
    zanima me sledece- ako odradim trening ujutro na prazan stomak, oce li biti kakvog efekta... procitao sam na hiljadu mjesta kako se vjezbanjem na prazan stomak najbolje skidaju masti, medjutim gube li se misici...? jedino ujutro mogu da treniram jer trenutno radim drugi smjenu... solidno sam utreniran tako da cu tesko sokirati organizam, mozda jedino na gore da se tako izrazim...
    i jos ovo- valja li da nakon treninga popijem vej sa vodom-mlijekom (pola pola stavljam) i bananom... ispane vrhunski a i rekao bih da me dugo drzi sitom... svakako jedem nekih sat-sat ipo nakon toga...
    i koja je neka niskokaloricna uzina a da nije kostunjavo voce...
    Ako ces kardio ujutro na prazan stomak, rokni 10g bcaa prije i posle treninga i ne $ekiraj se. Ili ako imas i glutamin, posrces prije treninga bcaa posle 10g glutamina...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Imam klijenta Rusa koji dolazi na masažu a ima oko 40 i neku.U životu live ne vidjeh a boga mi ni ne pipnuh tako lijepu gradju...zategnut bez ikakvih budzaštih mišića i čuda. Sve tako lijepo rasporedjeno,PRIRODNO na oko.Lik skroz prirodan,normalan, prijatan.I da mu i žena ne dolazi i nema 2 djece, 3 na putu(divna porodica) zaključala bih vrata i bacila ključ pa neka se brani.
    Ne razumijem zašto mladi momci uhvate da piju sve i svašta i pretjeraju sa nekakvim treninzima, jednom riječi NAGRDE sebe..I nekako misle da im je to prelijepo.To nekako isto dodje kad muškarac ne razumije zašto je žena stavila 5 kubika u usta i onako ćurasto misli da je to privlačno.
    Izvinjavam se ako sam poremetila polemisanje ovuda ali ne mogu brate, neki neizdrž...

Послато са GT-I9070

"Tiha voda brijeg roni..."

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Imam klijenta Rusa koji dolazi na masažu a ima oko 40 i neku.U životu live ne vidjeh a boga mi ni ne pipnuh tako lijepu gradju...zategnut bez ikakvih budzaštih mišića i čuda. Sve tako lijepo rasporedjeno,PRIRODNO na oko.Lik skroz prirodan,normalan, prijatan.I da mu i žena ne dolazi i nema 2 djece, 3 na putu(divna porodica) zaključala bih vrata i bacila ključ pa neka se brani.
    Ne razumijem zašto mladi momci uhvate da piju sve i svašta i pretjeraju sa nekakvim treninzima, jednom riječi NAGRDE sebe..I nekako misle da im je to prelijepo.To nekako isto dodje kad muškarac ne razumije zašto je žena stavila 5 kubika u usta i onako ćurasto misli da je to privlačno.
    Izvinjavam se ako sam poremetila polemisanje ovuda ali ne mogu brate, neki neizdrž...
    Природно на око, а депо на грам
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

King Kong, ol'me podić' na vr' zgrade, muka mi je liftom?

Послато са GT-I9070

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

Mozda neki momci ne treniraju zbog zena no drugih razloga, ko zna
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jes, bravo.Tako nešto je rekla i Soraja kad su je pitali za dojke.

Послато са GT-I9070

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Quote Originally Posted by Artemis View Post

Послато са GT-I9070
    Tebi je to prirodno,sto ne znaci da stvarno jeste tako.Mislim totalno nebitno,mozda i jeste..ali onda se to zove genetika.E vidis 90% nemaju takvu genetiku i onda se krece sa mucenjem da se dodje do toga necega.
    Daaalje..ovo sto kazes momci se nagrde,vjerovatno mislis na momke koji izgledaju kao maskota mishelina,jer su progutali 200metana.
    Svi smo razliciti,volimo razlicito..moze da tebi to ne izgleda lijepo,ali ne mozes generelizovat.
    A pogotovo zene ne prave razliku izmedju suplemenata i hemije..prema tome ne znam ni cemu pametovanje oko necega u sta se ne razumijes

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Moram da se zahvalim na savjetima koje ste mi dali ovdje, jer funkcionisu . Odradila sam prva dva treninga, juce i prekjuce, po sat vremena intezivno, i danas pauziram. Ono sto sam zapazila kod jutarnjeg treninga jeste da sam izuzetno skoncentrisana dok radim vjezbe (inace sam jutarnji tip) i, iako treniram vremenski manje, osjecam da bolje radim jer vjezbe izvodim polako. Rezultat je taj da sam za ova dva treninga dobila nehumanu upalu misica, nozni i gluteusi, te sada hodam kao rastimana verzija robota kineske proizvodnje (rijec je o niskobudžetnoj proizovdnji ). Imam jos par pitanja:

1) Da li je bolje raditi vjezbe istezanja prije ili poslije treninga?
    2) Neko mi je napisao da cak ni bademe ne jedem ujutru? Zasto? Koji je razlog i sta cu dobiti sa time?
    3) Da li imate da mi preporucite neke vjezbe za ruke, za zensku osobu, koje ce imati efekta? Imam snagu u rukama kao vrabac!
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AltaMarea88 View Post
    3) Da li imate da mi preporucite neke vjezbe za ruke, za zensku osobu, koje ce imati efekta? Imam snagu u rukama kao vrabac!
    imas "zenske sklekove", isto kao obicni sklekovi samo na koljenima, i ispravis kicmu.

a sto se tice istezanja, trebas se istegnut prije treninga, a istezanje posle treninga je opciono.
    Last edited by 1ucid; 03-03-16 at 13:30.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Lucid, znam, al da budem iskrena ni kada sam bila super utrenirana (bavila sam se sportom do 18-e) nisam uspjevala da radim sklekove kako treba i uvijek sam zabusavala sa njima. Recimo, mogu da odradim bilo koju vjezbu za noge, gluteuse i trbusnjake ali ruke, no no! Treba da ih jacam, al ne znam odakle da pocnem sa njima Lakse mi padnu vjezbe sa bucicama ili na spravama, ali i kada ih radim ne dobijam upale. Nesto pogresno radim.
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Jes' da se ne razumijem u hemiju(žensko pa malo priglupo) ali imaš sjajne efekte za ruke kad uzmes one tegiće od po kg pa kasnije možeš po 2,dok radiš vježbe.Sad da si mi live pokazala bih ti nekoliko načina,al mogu na pm da pokušam da objasnim.Nekad sam mijenjala moju tadašnju instruktorku kad nije bila u mogućnosti da nas vodi.Bjese to lijepo vrijeme a ti samo naprijed.

Послато са GT-I9070

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@altamarea88

ovaj kanal ti je bas dobar, ima masu klipova sa treninzima, sto za noge, ruke, kondiciju itd. pa vidji, naces nesto korisno sigurno,

https://www.youtube.com/user/FitnessBlender
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

Alta, ako te ne mrzi evo pogledaj na linku vjezbe sa snimcima pa iskombinuj nesto kako koji dan

http://www.fitness.com.hr/vjezbe/sav...eo-vjezbe.aspx

ili ja licno volim ovog lika fino izvodi vjezbe, pravi spartanac i ima dobre programe npr expendable ili befit indesity, poneses mob ujutro ukljucus youtube i pratis ga :topsy_turvy:

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

1) Da li je bolje raditi vjezbe istezanja prije ili poslije treninga?
    2) Neko mi je napisao da cak ni bademe ne jedem ujutru? Zasto? Koji je razlog i sta cu dobiti sa time?
    Samo ti slusaj nas i bravo ti see

1)Prije treninga radi zagrijavanje.Poslije treninga istezanje.Znaci nije opciono,bitnije je poslije treninga.
    2)Ja sam ti to napisao.Rekao sam da ih ne jedes prije treninga ujutro,ako nemas trening mozes uz obrok..ako imas trening,sa tih par badema prije njega neces imati ama bas nikakvih benefita,dok ako ih ostavis za kasnije u toku dana,mnogo bolja opcija.
    3)Opet jedan od mitova...ne postoje vjezbe za zenske ruke,vjezbe za zene itsl.
    Misic je misic,kako kod nas(muskaraca) tako i kod zena.Znaci nikakve razlike nema gledajuci fizioloski,biomehanicki,biohemijski itditd
    To sto ne dobijes upalu ne znaci da nije korisno to sto radis.I ako imavu tu teretanu neko strucno lice nek ti objasni pravilno izvodjenje vjezbi.
    Eto toliko od mene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niko nije rekao da su to vjezbe za zenske ruke i misice.., ta vjezba se zove "zenski sklekovi" jer su laksi od obicnih sklekova, a zene su slabija bica od nas muskaraca i zbog toga im je lakse da rade ove sklekove, pogotovo altamarea koja je rekla da ima slabe ruke.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

Pa zato sto ima slabe ruke ti bi joj preporucio vjezbu koja: a)primarno ne pogadja ruke
    b)stavlja preveliki teret na ruke/zglobove
    c)broj ponavljanja max 5-6
    I sta je postigla sa tim?Nista.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Uglavnom su ti odgovorili, a ja ću samo da se nadovežem vezano za snagu ruku... Snagu ćeš dobiti jedino ako konstantno radiš vježbe za gornji dio tijela, dakle ne samo nužno ruku (biceps, triceps) već i leđa i trbišljake (core)... Dakle, da ih radiš u kontinuitetu i da pojačaš malo težine, mora ti biti teško, nema probijanja svojih genetskih granica a da ti baš teško ne bude... Takođe, poslije ovakvih treninga dobar i kvalitetan obrok, pun proteina...
    Izaberi upravo one vježbe koje su ti teške, znači da su ti to "slabe tačke", i radi ih stalno, nemoj da zabušavaš, iznenadićeš se koliko možeš da napreduješ...
    Moja preporuka su ti sklekovi, sklekovi i samo sklekovi...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

To sto neko dobije upalu nije uvijek znak dobro odradjenog treninga. Ne treba se time voditi.

Zene TREBA da rade sa tegovima!!!(naglasavam, ne vicem ) Svaka zena koja je fit i koja je zadovoljna kilogramima treba da radi u teretani primarno sa tegovima. One koje imaju visak kilograma treba da i na to obrate paznju, malo kardija da ubace. Ali prije svega na ishranu mora da se pazi.
    Sve vjezbe koje rade muskarci mogu da rade i zene, apsolutno sve. Nema podjele na muske i zenske vjezbe. Ali je bitno da znate sta zelite da pogodite tim vjezbama, koju grupu misica.

Velika je zabluda da zene mogu da uvecaju ne znam koliko misicnu masu. To je apsolutno nemoguce da se desi. Tijelo zene proizvodi izmedju 5% i 10% testosterona od onog sto proizvede tijelo muskarca. A taj testosteron je glavni razlog za uvecanje misicne mase. I to je MUSKI POLNI HORMON, ne zenski. I on je zasluzan za sintezu proteina u misicima. Zene ce svoje tijelo lijepo oblikovati, utegnuti i sto je najbitnije osjecacete se svjeze i zdravo. Da ne govorim o stresu koji ostane tamo u teretani.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ih kako živne topik, čim se žene jave

Inače potpis na sve što je rekao DonTigar, i za upale i vježbe i sve...

Muškarci su jači u gornji dio tijela, žene su dosta jake u donji... Mada to sve zavisi i šta je čojek radio prethodnih 15-20-30 godina u životu, ne može se za po godine očekivat isto kao kod nekog ko je dugo igrao fudbal, košarku, rukomet, džudo i sl.
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ili folklor...

Послато са GT-I9070

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

jel neko poceo sa nagovaranjem da kaci slike? vas je sve impotencija od manjka testa odradila
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Pošto ja malo mučim muku oko kilaže (imam viška) danas dobih savjet od "stručnjaka" a ide ovako:

"Brate, nemoj da jedeš poslije 17 i onda oko 22 uveče uzmeš jednu jabuku ali ne onu slatku nego onu kiselu i to samo jednu ne više, doručkuješ jedan jogurt i kiflu a za ručak to što se spremi doma ali uzmeš samo malo. Tako sam ja skinuo 17 kila za mjesec dana."

A ja taman krenuh da mu pričam kako jedem 6 puta dnevno i da se trudim sve da ispoštujem ali kad mi reče ovo onda viđeh da ću izgubit vrijeme što god da kažem :-)
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    939
    Thanks Thanks Received 
    94
    Thanked in
    74 Posts

I sto je najgore,on je sigurno skinuo tih 17kg i nemas trika da ga sad ti mozes ubijedit da je potpuno pogresan pristup imao..jer jbg,vaga pokazuje -17kg,to sto ima jos minimum toliko da skine i sto mu je posle takve ishrane to mišn imposibl..to ga koci nesto drugo,aa vazi 😀

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    jel neko poceo sa nagovaranjem da kaci slike? vas je sve impotencija od manjka testa odradila
    Može brate,evo ja ću prva.Čista priroda...(oprostite ako se vidi da su malo dlake porasle)

Послато са GT-I9070

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Quote Originally Posted by dontigar View Post
    I sto je najgore,on je sigurno skinuo tih 17kg i nemas trika da ga sad ti mozes ubijedit da je potpuno pogresan pristup imao..jer jbg,vaga pokazuje -17kg,to sto ima jos minimum toliko da skine i sto mu je posle takve ishrane to mišn imposibl..to ga koci nesto drugo,aa vazi 
    Ja sam prvo mislio da je on nešto bolestan jer ga znam od prije a on poče priču kako je na dobru dijetu.
    This time next year we'll be millionaires

Page 300 of 402 FirstFirst ... 200250290296297298299300301302303304310350400 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)