Ima li Gorcila dje na net?
nisam gledala, al ne mogu danas.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ima li Gorcila dje na net?
Trumbo dobar. Krenston nosi film.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
In The Heart Of The Sea
Mozda sam ocekivao malo vise ali svakako kvalitetan film![]()
Dobar je.
Kakav je danish girl?
Neki dobar film, noviji?
Sent from my iPhone using Tapatalk
fail...čisto da se zna, pošto ja ne gledam baš sve filmove koji ikad izađu tj snime se, kao što ni ne slušam svu muziku koja se ikad snimila, imam jednu osobinu, kad nekoga volim, onda sve što taj neko snimi volim da gledam, ili slušam, tako da sam 6.čulo vrlo rado odgledala iako nije moj žanr, tj nijesam ti nešto oduševljena sa takvom SF tematikom...meni je to ipak too much....ali volim, obožavam, Brusa Vilisa...
je li to ovaj nov film sa Leom? Ako Karlitov put nije bio na svim televizijama 6 miliona puta nije nijedan...ali nije ti više fora, jednom ti je prošla, sad pretjeruješ....jesam gledala sam Karlitov put....Paćino i De Niro su mi omiljeni glumci....pročitaj onaj post gore....isto važi
I ja sam gledala Once upon a time in Amerika milion puta a ti to nijesi gledao, znam![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
http://www.imdb.com/title/tt3569230/ Legend
Ne znam je li ko postavlja prije, nisam provjeravao. Bas dobar, Tom Hardy izdominirao
http://www.imdb.com/title/tt0080344/
Ima li prevod za ovo dje? Je li gledao neko?
Kao dijete se sjecam da sam gledao i konacno naidjoh na film, ali ne mogu da nadjem prevod nigdje(cak ni engleski)
Od srca preporučujem film Relatos Salvajes (2014). Remek djelo!
http://www.imdb.com/title/tt3011894/
Aaaaaaaaaaa ako neko naidje na ovo, bioskop, dl. Neka javi
Kakva glumcina, kakva ljepota![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Pojavih se na ovom topicu drugi put za četiri godine i prelistavam komentare u vezi sa "The Revenant" i zaista je bilo mučno sve to čitati. Samo kratko - Film je remek-djelo, a Ińárritu je toliko dobar režiser da je teško pronaći prave riječi. Mislio sam nešto više napisati, ali se postavlja logično pitanje: čemu sve to?
On topic:
Argentinski film iz 2004. koji potpisuje Juan José Campanella:
Luna de Avellaneda aka Moon of Avellaneda
Da, to je isti onaj režiser koji je radio El secreto de sus ojos. I Ricardo Darín takođe u glavnoj ulozi.
Dick Laurent is dead!
Odgledah Deadpool. Stvarno dobra parodija na Marvel i njihove heroje, ismijah se baš dobro, masu dobrih fora a i krvi i golotinje. Napravise i oni nesto sto drugacije. Ali sad ce napravit jedno 6 sequel-a naravno tu ce neka fora kao avengers bit X-men naravno da smlate jos para, i sve ce zajebati i poceti da prodaju opet istu stvar, ka i sto je sa Guardians of the Galaxy i Avengers.
Upravo čitam Deadpool Suicide Kings (Spajdi, Dardevil i Panišer), aoooo. Koliko god nastavaka da snime sa Deadpool-om, baš teško mogu da omanu. Toliko ima dobrog materijala.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pročitaj Deadpool Killogy (Deadpool kill Marvel universe, Deadpool killusrated i Deadpool kill Deadpool).
Jackass 3D
Povracao sam i davio se od smijeha u isto vrijeme
One Ring to Rule them all...
The Green Inferno
Solidan film. Eli Roth je kreator i režiser, znači nije tipičan horo nego ono "gory". Moram da kažem da sam se razočarao, uopšte nešto nije gadan, čak je i lagan bio (za nekoga ko često gleda ovaj žanr). Gluma je katastrofalna inače osim njih par, ali nije loša priča, pa zato solidan.
Savremeno društvo je dovelo do otudjenja medju ljudima. New York je pun usamljenika koja tragaju za srodnom dušom koja će im ulepšati dane i noći . Kako biti solo - glumci , sadržaj i sve o filmu se bavi temom usamljenosti ,kako iz ženske tako i muške persrektive. Romantična komedija koju treba pogledati, jer verujem da se iz nje mnogo toga može i naučiti.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks