Page 297 of 402 FirstFirst ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... LastLast
Results 7,401 to 7,425 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Nekate, sad vec pricate svasta. Ja sam vam rekao tu sam ako cete pare da stavite uz to sto pricate Dje ste nasli odje da pricate to, dje pisu momci koji treniraju. Neki kao ja citav zivot trce, prvo za loptom..pa posle na suvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    10 km nisam ali prije jedno 7-8 god dok sam trčao po Gorici oko spomenika trčao sam 10 onih krugova za malo jače od pola sata ne mogu se sjetit tačno sad ali otprilike toliko je bilo e sad ne znam kolko može bit metara onaj krug

ako ti traku držiš na 2, 3 stepena uspona i trčiš 48 minuta 10 km siguran budi da ćeš maći tih 10ak minuta ako makneš uspon...jak je to uspon za trčanje
    Probaj nedje pa javi kako si prosao, da vidimo dje si...

Sto se mene tice, nikad 10 km nisam tracao ispod 48, ni vanka ni na traci. Kad se bas isforsiram, sto rijetko radim, najcesce to bude oko 50 i koji minut (trcao sam ga i 49). U prosjeku trcim 55 min i, iskreno, prezadovoljan sam. Uspon zavisi od trake, najcesce na dvojku. Nije to neki uspon, ali otpirlike simulira otpor vazduha... U svakom slucaju, nedovoljan uspon da bi napravio razliku od deset minuta.

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Pitanje...

Recite mi koji suplimenti su osnovni i koje vi najviše koristite?

Ja koristim:

Whey
    Kazein
    BCAA
    Glutamin
    Multivitamin

Treba li što dodati ili oduzeti?

P.S. Možda sam ovo već pitao ali me ubiše ovi stručnjaci u teretani, tačno ću ovo počet fino slušalice na uši i to one velike od DJ-ja i da ne slušam nikoga :-)
    Priče, ne valja to, to ti je puno ili treba ti ovo treba ti ono...
    Last edited by sparky; 28-02-16 at 19:57.
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kreatin ti je prvi, pa whey, kazein bas i ne moras, mada neko ne moze mlijeko da pije...
    vitamini i minerali su uvijek plus...pogotovo ZMA
    Bcaa i glutamin je neki extra, bez spektakularnih rezultata, al ono ako je sve pod konac, zna da pomogne...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Eto, zaboravio ZMA da napišem i to imam i pijem ga uveče prije spavanja.

Nije baš sve pod konac :-)
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje kupujete suplemente?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po mom iskustvu se prvo trebaju zaobići pekare, srediti kućna ishrana, pa tek sve ovo. A ne obrnutim redosledom.

P.S. Da se ko ne nađe uvrijeđen, ovo kažem iz najbolje namjere.
    Last edited by MCMLXXXIV; 28-02-16 at 21:02.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Opklada neka? Da ne mozes setati na 8, ti izaberi u sta zelis da se kladimo. Dodjes kod mene u teretani i probas 5min da isetas na 8, dobijes opkladu i ides kuci..
    evo video 5 minuta brzog hoda na 8 km/h kad si već navalio, da ne bačaš pare

https://www.sendspace.com/file/bp5q0a

snimiću i trčanje nego zaradih upalu pokosnice od ovoliko brzog hoda (samsone jbm li ti pleme a i ja pogledaj što činim ) tako da ću sačekat malo da prođe a valjalo bi i bateriju u telefon novu da stavim jer je ova pred umiranje teško da bi izdržala preko 10-15 min. snimanja + moram viđet kako da namjestim telefon jer nema teorije da trčim i da snimam ovako iz ruke (još usput moram i vode popit)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Skidoh video, pogledah i reci cu ti da ovdje nema 8km.. Ali pun respekt za trud, ali ozbiljno! Citav ovaj nesporazum je krenuo od vrste trake. Ako mi ne bude bilo muka da smimi pokazacu ti kako 8km/h izgleda kod mene Brza je traka kod mene.
    Ali opet da ponovim, pun respekt za ovo ! Dobrodosao si da odradimo trening kad god hoces, pa da vidis o cemu ti govorim Ovo ti je nekih 6 kod mene..6.5 max..gledajuci tvoje noge.

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Quote Originally Posted by sparky View Post
    Pitanje...

Recite mi koji suplimenti su osnovni i koje vi najviše koristite?

Ja koristim:

Whey
    Kazein
    BCAA
    Glutamin
    Multivitamin

Treba li što dodati ili oduzeti?

P.S. Možda sam ovo već pitao ali me ubiše ovi stručnjaci u teretani, tačno ću ovo počet fino slušalice na uši i to one velike od DJ-ja i da ne slušam nikoga :-)
    Ovo je top kombinacija sto ti koristis.
    Osnova je vej pa onda sve ostalo. Umjesto kazeina bih jeo posni sir, jer ipak treba gledat da se sto vise proteina iz hrane unese.
    Bcaa+glutamin idealna kombinacija za ocuvanje misicne mase i oporavak.
    Multivitamin vazda.
    Ja bih ubacio jos dextrozu.
    Kreatin ako ti treba ubaci i to je to nema sto vise.
    Sad neke pumpace i cuda, jedino ako pijes suplementaciju u toku treninga, mada ako nemas najmeru da se profi bavis sa tim nema potrebe
    Last edited by Olosh; 29-02-16 at 00:45.
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Skidoh video, pogledah i reci cu ti da ovdje nema 8km.. Ali pun respekt za trud, ali ozbiljno! Citav ovaj nesporazum je krenuo od vrste trake. Ako mi ne bude bilo muka da smimi pokazacu ti kako 8km/h izgleda kod mene Brza je traka kod mene.
    Ali opet da ponovim, pun respekt za ovo ! Dobrodosao si da odradimo trening kad god hoces, pa da vidis o cemu ti govorim Ovo ti je nekih 6 kod mene..6.5 max..gledajuci tvoje noge.

e to ne znam, ovaj Kettler je prilicno star tako da je moguce da je malo rastelovan ili ta tvoja traka nije baš dobro izbaždarena

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@samson kolki bi onda meni respekt dao kad bi znao da svaki dan prepjesacim oko 15 km i to masu brzi tempo od ovog sa klipa 😃
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

Quote Originally Posted by sparky View Post
    Mislim da ti ovo uveliko zavisi od teretane. Kad sam bio u jednu u PG ljudi nijesu znali sto je mrtvo dizanje, a sto ce ti to a vidji ovo vidji ono, pa price nemoj velike kilaze (a ja vjezbam za snagu), nemoj te vjezbe, radi ovo radi ovako, pa likovi sto rade sat vremena 1 vjezbu i to pogresno, pa u krug vrte 1000 masina bez ikakvog smisla oo. Pocinuo sam bio u jednu na NBG pravu, sad sam u opet neku dje vidim ima penala raznih al dolazim kad ih najmanje ima
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by 1ucid View Post
    @samson kolki bi onda meni respekt dao kad bi znao da svaki dan prepjesacim oko 15 km i to masu brzi tempo od ovog sa klipa 😃
    Rrespekt je za ovo snimanje da bi dokazao haha ne za to sto je malo noge protegao.

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Pozdrav svima,

Imam dva pitanja u vezi vjezbanja i ishrane i nadam se da sam na pravom mjestu. Ukratko moja situacija je sledeca. Brinem o ishrani i jedem tri puta dnevno, pri cemu mi je dorucak uvijek jaci (jedem jaja, slaninu itd., ne volim pahuljice, zitarice i muslije jer ja sam posle toga gladna!!!) i ne jedem hleb, peciva i industrijske gricalice i slatkise. Zadovoljna sam kilazom i zelim dodatno da poradim na miscnoj masi. Do sada sam trenirala tri puta sedmicno u teretani, u prosjeku 1.15 - 1.30h.

Poslednjih dva mjeseca sam napravila pauzu jer sam promijenila radno vrijeme i posto sam ukapirala da vise ne mogu da budem redovna u popodnevnim treninzima, odlucila sam da treniram ujutru, prije posla, od 7h. Nastavljam od sjutra i zanima me sledece:

1) Ako trening pocnem u 7h, da li da doruckujem i sta da doruckujem? Ja sam jutarnji tip i ne znam da funkcionisem bez dorucka, tako da pretpostavljam da ne bih imala energije da treniram ako ne pojedem nesto prije treninga. Sta je to nesto sto treba da pojedem? Svi mi kazu da jedem nekakve banane, sejkove itd prije treninga, pa tek onda kad zavrsim da predjem na moj jaki dorucak, ali ja opet nisam sigurna da ce mene te banane zasititi i, uz to, odgovara mi da jedem tri puta dnevno (pokusavala sam sa onim obrocima 5 puta dnevno, al ja ne mogu svaki cas da mislim o hrani). Druga opcija, da doruckujem moj standardni dorucak u 6.30 i u 7 da podjem na trening, al to mi nekako djeluje kao napad na organizam. Sta treba da radim?

2) Posto pocinjem da radim u 9 ujutru, trening mi ne moze biti duzi od sat vremena jer mi treba vrijeme i da se spremim za posao. Ako sam prije trenirala 1.15-1.30 h tri puta sedmicno, da li je bolje da skratim treninge i treniram 4 puta po sat vremena?

Unaprijed hvala.
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

moz ti i za pola sata napraviti trening jak dovoljno da padas u nesvijest , vrijeme u teretani je nebitna stvar ako ne umijes da radis, a stvar dorucka je stvar navike ja sam bio okoreli dorucak fanatik, sad po 3 sata izjutra rintam treninge bez hrane i mnogo bolje radim pa posle jedem ka konj al boostovanom proteinima pa probaj
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Spakuj trning u 40ak minuta (5min gore-dolje)

Sa kratkim pauzama i to je to.

Savjetujem ti da jedes posle treninga. A prije mozes tu bananu jer ima uh pa te moze drzati malo. A da se najedes dobro prije treninga bilo bi ti muka posle ako je trening intezivan. Jedino da ustanes u 5 da doruckijes pa na trening u 7.

Sent from my LG_G3 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne opterecuj se previse tim stvarima. Najvaznije je da odrzis kontinuitet u jakom treningu i dobroj ishrani. Ja recimo, ne bih mogao bez dorucka da treniram, probaj prvo bez dorucka, ako ne ide, jedi. Nemoj jesti banane ili nekakve home made sejkove, jer ti ne treba dizanje insulina ujutru i to pred trening. Trening svejedno dobar mozes da upakujes bez problema u sat vremena. Ako se odlucis za dorucak a za tvoj standardni bude prerano (ipak je pola sata do treninga) probaj da popijes protein sa ovsenim pahuljicama, ili malo badema ako ne volis zitarice, jos bolje.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Ne mogu da se sjetim, a nisam za kompom da bih googlao, ali nas su u Buducnosti(dok se jos radilo kvalitetno sa mladim igracima) tjerali da vjezbe snage radimo na prazan stomak ujutro. Ali mi mozak bas ne radi da bih se mogao sjetiti zasto/kako.

Trening treba da se smanji, tj vrijeme trajanja treninga. Ono sto mogu da garantujem je to da ko se najede pola sata, sat prije treninga taj je u velikom problemu da odradi kvalitetan trening. Krv se spusti u zeludac..krene varenje..itd bla bla..
    Banana, ovsene, protein neki...valaaaaa ces izdrzat dok trening ne zavrsis i kuci dodjes.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E vala su strucnjaci iz Buducnosti reper dobar.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Quote Originally Posted by Karbon View Post
    E vala su strucnjaci iz Buducnosti reper dobar.
    5 nas je bilo u kadetskoj reprezentaciji tad, jedino je Partizan imao sestoricu, Zvezda trojicu, OFKB 3... Tako da se tada, prije 15tak godina radilo odlicno u klubu.

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Hvala svima na savjetima. Koliko vidim, vecina kaze da je bolje da nesto laganije jedem ujutru prije treninga u odnosu na moj "radnicki" dorucak :oops:. Probacu za pocetak sa malo badema ujutru jer meni banane bas ne odgovaraju. E sad, pitanje je hocu li moci da jedem posle treninga...al otkricu vec sjutra . Hvala.
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne razmisljaj puno o tome, nego jedi sto ti u tom trenutku najbise prija (nemoj samo slatkise), a bitnije ti je da se dobro istreniras, neko trcanje, pocnes prvo lagano pa kad se zagrijes i upanes u ritam onda rokas tako kolko god mozes.

I nemoj da slusas ove savjete da trening treba da ti bude kratak, to tek posle dolazo sa kondicijom, u pocetku prije nego stobse priviknes moras polako i cim osjetis recimo da ne mozes vise da trcis nastavisbrzi hod, i kad tr prođe kriza onda nastavis da trcis, samo gledas kako ti najvise prija da radis. Ja recimo trcim brz krug pa onda setam krug pa trcim brz krug pa setam i sve tako dok ne lipsam... 😃, i posle radim vratilo, razboj, trbusne, i posle toga ponovo trcanje, to kalorije gore kao kerozin jer si non stop u toj aktivnoj zoni, bilo to trcanje, hodanje, istezanje, vjezbe snage itd.. Sve najbolje u treninzima..
    Last edited by 1ucid; 29-02-16 at 18:26.
    istrajan budi.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by AmFi View Post
    Spakuj trning u 40ak minuta (5min gore-dolje)
    zašto?!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Posle treninga je većina ljudi gladna kao životinja Inače gore što napisa, zavisi koliko muslija pojedeš, oni drže minimum 3h...Jedino masna hrana i dosta mesa drži po 6-8h ljude. Ono, jesu kao karton, al baš ih ljudi jedu jer za razliku od slatkog i voća, dosta duže drže, energija se sporije oslobađa..
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Page 297 of 402 FirstFirst ... 197247287293294295296297298299300301307347397 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)