Aj pricaj, zato smo tu.

Ne, Silva nije bio losiji, dvije zadnje runde su bile njegove, to stoji. Ali prve tri Bispingove, uprkos onom stopalu sto je ostalo kod Bispinda u grlo.

Da, prve tri je Bisping kontrolisao oktagon, Silva se povlacio, sve do onog nesportskog koljena u prekidu, to ga je malo unazadilo, ali se stoicki drzao cijelo vrijeme.
Gledao sam ja njega prije nocas, nepotrebna su ti takva pitanja. Da ti kazem zasto ga ne volim? Ne volim ga isto kao sto Jonesa ne volim, zbog ponasanja, zbog podcjenjivanja protivnika, zbog ponasanja kako van tako i u oktagonu, ali NIKAD nisam osporio ni njegovo ni Jonesovo umijece. Da ne pominjem nesportsko ponasanje Silve nocas kad je Bispingu ispala guma za zube i kad se obracao Herbu Dinu, kad cak nije ni gledao u Silvu i ovaj mu uleti s koljenom. Onda, po portalima se sugerise prst u oko, ali to se ne pominje toliko.
Kazes facu mu izmijenio? Bila je jedna posjekotina na nosu i jedna ispod oka, iz neke od njih je lila krv i ljudi sad misle toliko krvi, unakazio ga.
Silva da se nije glupirao onako i mlatarao rukama, dobio bi mec. Da sebe nije precijenio.
E sad o korupciji sudija, i namijestanju meceva, necu, ne znam, ne razumijem se u to.

Bookmarks