Apsolutno nemam potrebe da skidam ista sa njega jer sve radi kako treba. Kilaza me ne optercuje, ne idem na trke sa njim.
Vili,nesto se razmisljam da ti posaljem,no nzm kako ces podnijeti...(u pitanju je moj Audi)
Apsolutno nemam potrebe da skidam ista sa njega jer sve radi kako treba. Kilaza me ne optercuje, ne idem na trke sa njim.
Da mi posaljes, sta? Sliku neku?
TAKUMI
Bolje video,a?
Sibni mi na fejs.
TAKUMI
Poslao
Ne vjerujem ti!!!!!!!!!
U isto vrijeme ili registarsko?
TAKUMI
Audi radi na razvoju novog V8 TDI motora koji će zamjeniti trenutni 4.2-litreni V8 TDI motor.
Novi Audi V8 TDI motor trebao bi debitovati u narednoj generaciji A8 modela, a prema prvim informacijama raspolagat će sa više od 400 KS. Podsjećanja radi, motor kojeg će zamjeniti raspolaže sa 385 KS i 850 Nm okrtnog momenta.
Bez obzira na konačne brojke, motor će navodno omogućiti novom A8 modelu da ubrza od 0 do 100 km/h za malo više od 4 sekunde. Nakon debija u novom Audi A8 model, može se očekivati da će ovaj motor biti ponuđen u Audi Q7, Porsche Panamera, pa čak i Bentley Continental GT.
Osim novog V8 motora, Audi prirpema i novi 3.0-litreni Bi-TDI V6 sa električnim kompresorom. Motor je najavljen u konceptu RS5 TDI, gdje razvija 380 KS i 553 Nm okrtnog momenta
Last edited by Randy Orton; 27-02-16 at 18:16.
To če biti 4.0 v8 valjda..400ks 920nm
Ali onaj w12 tdi sa 500ks 1000nm je show..q7 je sa njim brži od dosta malih rs autašteta pa ima problema, nije pouzdan ..
I trosi masu.
TAKUMI
Ebeš potrošnju kad on pumpa kao lud, ipak je dizel..a želudac ti se prevrće zbog 1000nm
Drug ga ima, njemu nije jaka potrošnja u eurima jer sipa preko firme naftu. Boli ga tuki troši li mu 20 ili 30l
A cija je firma?
TAKUMI
Pa njegova![]()
Pa što ako sipa preko svoje firme?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa izadje mu dosta jeftinije gorivo. I ispada da isto auto troši isto para npr. i meni i njemu. Pritom da ga ja vozim najsporije moguće zbog potrošnje, a on da ga ne štedi. Toeto
Огреби се онда
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Naspem za 50e, on potpiše, dam mu 40. Ćao
Vazda mi je bilo ovo najjace kad mi recu "boli te ***** preko firme sipas to gorivo" Ka' da placam kiki bombonima![]()
Stvarno je najgoretaj njihov povraćaj kasni..ali nije u pitanju mala cifra tako da se isplati strpiti
![]()
Valjda preko firme kad sipas imas povracaj PDV-a, to umanjuje dosta cijenu na kraju . . .
Da kada sipas u "komercijalna" vozila (kombi, kamion, pick up). Za luksuzna auta ne priznaju povrat.
Povracaj PDV-a imas samo za sluzbena TRANSPORTNA vozila, tipa pikap, kombi i slicno. Sad ce neko odma pomenut mufte sa tablicama i da sipas na tablice tog transportnog vozila. Moze dok te ne ufate, a znam slucaj dje je coek najeba ka zuti zbog toga
edit: preduhitrise me cetri tackice![]()
Last edited by BiTrAtE; 27-02-16 at 20:33.
može ga vazda nasut u pickup pa ga presut u Q7tj. ne bi me ni čudilo da neki tako rade sa luksuznim autima
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks