Andrijana kostic kodra
Dr Bulatovic ne znam dje radi privatno
Kojeg kardiologa bi mi preporucili u PG a da radi privatno jer mi se malo zuri, a koliko znam vecina njih iz KBC-a ordinise negdje privatno. Molim vas da mi preporucite nekog sa kim ste imali iskustva ili neko vas bliznji i znate da je strucan.
Moze i na pm, samo mi recite gdje ordinira i zasto bas taj..ako ne trazim previse.
Hvala.
Andrijana kostic kodra
Dr Bulatovic ne znam dje radi privatno
Bulatovic je radio u onoj ordinaciji pored picerije Venom u ulici Svetozara Markovica e sad da li je jos tamo pojma nemam.
Je li Bulatovic bolji od ove Andrijane ? I zna li ko gdje on sad ordinira ?
Nisam jos bio ali cini mi se da je malo stalozeniji i da bolje objasnjava
Vukmirovic mada ne znam radi li privatno, trebalo bi.
Sve je to na psihichkoj bazi ®
Vukmirovic radi privatno u onoj novoj zgradi preko puta kafica Frka u Marksa i Engelsa preko morace.
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Koliko ja znam Vukmirovic je najbolji kardiolog u CG.
Ostala goveda nisu vrijedna pomena
Medical centar ti se zove. Sve zavisi sta ti treba kod kardiologa... Svi su manje vise podjednako na losem i na dobrom glasu a pogotovu su ti svi OK ako odes kod njih privatno a ne u KBC. Sve u svemu, tesko nama kad i ako zavrsimo kod njih. Mom ocu su ljetos prilikom kateterizacije probili krvni sud i nisu primijetili dok nije izgubio puls posle 2 sata i skoro pao u komu. Spasili su ga Dr Pavicevic, Dr Radovic i Dr Knezevic. Inace, kateterizaciju je radio neki klinac koji nije imao ni 30 godina... Moja licna preporuka je da ovjde vadis nalaze, odes na konsultaciju a sve ostalo u BG.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Evo ovo je zgrada u kojoj se nalazi ordinacija
https://www.google.com/maps/dir//Mos...93!2d42.443631
Malo sam zbunjen ovdje, radi li ovaj Vukmirovic u Medical Centar ili u drugu ordinaciju jer na njihovom sajtu ne vidim da on radi tu ? A i adrese su mi razlicite.
Samo treba da se prati stanje, nikakvi zahvat nije potreban za sad, ali mi treba neko ko zna da to sve objasni fino i ima znanje pa zbog toga gledam privatno da to zavrsim.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Hvala puno od srca.![]()
Evo nasao sam stari nalaz, i ja sam vec bio kod Vukmirovica.![]()
Hvala jos jednom.
Nadam se da nece imati puno posla oko tebe
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ne radi vise u Codru jer zvah da zakazem. Samo u Medicus i Medical.
Kurogane, nadam se i ja da nece biti potrebno sto vise sem kontrole svake godine, hvala![]()
Mada koko cuh nece bit u CG neko vrijeme.
Dolazi prije ili 10og ovog mjeseca.
Vaze li i dalje preporuke za ovog vukmirovica i znate li gdje je sad? I ima li jos neki dobar privatno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja idem kod Andrijane Kostic u onu zgradu dje je glorija picerija..
Koliko imate to godina ljudi, i kakvoga ste zdravlja, te svi morate kardiologe obilazit?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad dođem na forum utješim se da nisam jedino ja trop, nego imam ođe dosta društva![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks