apsolutno svaki put planiram da izadjem u lokalne pabove ili na nekog DJ-a ako nabasam ali do sad ni jednom nijesam izasaoa okle posle 12-15 sati pjesacenja nema se zivota za to... imaju ljudi kompleks od toga jer kad se vrate neko ce ih pitati dje si bio i bruka puče ako ne kazu da se nijesu vadili iz restorana

Reply With Quote
a okle posle 12-15 sati pjesacenja nema se zivota za to... imaju ljudi kompleks od toga jer kad se vrate neko ce ih pitati dje si bio i bruka puče ako ne kazu da se nijesu vadili iz restorana

, ali ako covjek nema neka velika primanja uvijek sam za to da se na jedno putovanje potrosi manje para (u smislu da se glupi troskovi svedu na minimum) pa da se od ostatka opet planira neko novo putovanje .
. Inace svakodnevno gledam ljude oko mene kako placaju agencije, kako placaju nenormalno skupe avionske karte , podju u inostranstvo pa sopinguju po trznih centara i chuda i onda kad nekom kazem da sam bio npr. u Portugal za 500e kao nemoguce, sta si jeo , jesi bio gladan, dje si spavao ...

Bookmarks