Sve je to ko koliko ima novca i koliko moze, vj. i ja isti da imam dosta novca nebih gledao jel noc 100e ili 20e, jer jelte svi mi volimo luksuz i udobnost, ali ako covjek nema neka velika primanja uvijek sam za to da se na jedno putovanje potrosi manje para (u smislu da se glupi troskovi svedu na minimum) pa da se od ostatka opet planira neko novo putovanje .
Prosle godine sam isao na 4 putovanja od po ~nedelju dana , vj. sam mogao poc na jedno i bahatit se a onda ostatak godine sjedjet kuci i josh uvijek vracat pare za taj jedan put, ali ja kao i vecina koja provodi vrijeme na ovoj temi voli da putuje pa sto bi rekli " bolje dvije ribe po jednom nego jednu dva puta ". Inace svakodnevno gledam ljude oko mene kako placaju agencije, kako placaju nenormalno skupe avionske karte , podju u inostranstvo pa sopinguju po trznih centara i chuda i onda kad nekom kazem da sam bio npr. u Portugal za 500e kao nemoguce, sta si jeo , jesi bio gladan, dje si spavao ...
sto se tice smjestaja sad cu postaviti slike, hostrel dje sam bio sa drustvom prosle nedelje. Krakow , 500m od glavnog trga , cijena nocenja 6e (mjesec ipo ranije bukirano), cetvorokrevetna soba sa kupatilom u sobi, kuhinja na koristenje (mogucnost doplate za dorucak, ali kako ne ustajemo rano i ne volim pritisak da moram bit u 9h na dorucak dorucak otpada)
vj. cu opet posjetiti krakow sa curom i gledao sam na sajt imaju sobu sa bracnim krevetom ili dvokrevetnu 15e po osobi sto je presmijesna cijena
i onda ne vidim logiku zasto bi neko placao 100e dan, za hotel a u njemu ce da provede toliko vremena koliko ce samo da spava, a ostatak vremena vani
![]()

, ali ako covjek nema neka velika primanja uvijek sam za to da se na jedno putovanje potrosi manje para (u smislu da se glupi troskovi svedu na minimum) pa da se od ostatka opet planira neko novo putovanje .
. Inace svakodnevno gledam ljude oko mene kako placaju agencije, kako placaju nenormalno skupe avionske karte , podju u inostranstvo pa sopinguju po trznih centara i chuda i onda kad nekom kazem da sam bio npr. u Portugal za 500e kao nemoguce, sta si jeo , jesi bio gladan, dje si spavao ...

Reply With Quote
Bookmarks