Ima na android. Instalira se starija verzija aplikacije.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Koja verzija?
Evo ova, pa skidajte
https://drive.google.com/file/d/0Bxu...p=docslist_api
Poslato sa Huawei P8 lite
Jaki su mi ovi što nose Putinovu sliku na ANTINATO proteste
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Navijaci Buducnosti su napadnuti od strane navijaca iz Tetova koji se zovu "balisti".Cetvoro nasih je povrijedjeno,dvoje lakse i dvoje teze,pa su prebaceni u bolnicu u Skoplje.
http://www.pink.rs/najnovije/navijac...ze-povredjeno/
Glasnogovornica ruskog Ministarstva vanjskih poslova o Srbiji i NATO-u:lolblue: http://newsru.com/russia/22feb2016/zakharova.html... Zapad planira uvuci Srbiju u NATO. Oni kazu "Trebate biti u NATO-u, posebito Crna Gora ... "
Last edited by A+A; 22-02-16 at 09:05.
I otkud spijanje po Balkanu... u temeljima...La moglie offende Erdogan, lui la denuncia
Un 40.enne registra la consorte mentre inveisce contro il presidente turco e la porta in tribunale - Lei chiede il divorzio
© Keyston22febbraio2016 16:45
ISTANBUL - Un uomo ha denunciato la moglie per aver offeso il presidente turco Recep Tayyip Erdogan. Č accaduto a Torbali, distretto della provincia egea di Smirne.
L'uomo, 40 anni, ha registrato in casa la voce della consorte di 38, che imprecava contro il capo dello Stato durante una sua apparizione televisiva. A raccontarlo č il quotidiano filo-governativo Yeni Safak, secondo cui poco tempo prima il marito l'aveva avvisata di essere pronto ad accusarla pubblicamente se avesse continuato con le offese.
"Denuncerei anche mio padre se insultasse il presidente", ha raccontato l'uomo, dopo aver portato la registrazione in tribunale. A seguito della denuncia, la donna ha chiesto il divorzio dopo 3 anni di matrimonio.
Secondo un rapporto presentato a dicembre dal maggiore partito di opposizione, il socialdemocratico Chp, oltre 1.500 persone sono state denunciate dai legali di Erdogan per diffamazione. Tra queste figurano giornalisti, studenti anche minorenni e una ex miss Turchia.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 22-02-16 at 16:02.
Majo, nismo u Italiji, niti ovaj forum ima podforum za italijanski jezik.
Ako nešta hoćeš da uradiš, onda nam prevedi. Najbolje da moramo znati još i žabarski.
E bleso blesava, pa stariji sam od tebe. Ne lupaj svašta.
Dobro je rakune stara urbanizacijo.
Nego mi nije jasno sto nas zanima oko tamo nekih turskih sela i jos na italijanskom jeziku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Човек је тужио своју супругу за увреде председника туркисх Реџеп Тајип Ердоган. То се десило у ТОРБАЛИ, округу Егејског провинције Измир.
Човек, 40, забележен код куће глас 38 жене, који је псовао шефа државе током појављивања на телевизији. Да ти кажем провладин дневник Иени Сафак, који непосредно пред њен муж је упозорио да буде спреман да је оптужи јавно уколико настави са кривичним дјелима.
"Такође, да откаже мој отац вређали председника", рекао је човек, после чиме је снимање на суду. Након извештаја, жена поднела захтев за развод после три године брака.
Према извештају објављеном у децембру највеће опозиционе странке, Социјалдемократског ТЕ, преко 1.500 људи су пријавили Ердоган је правни због клевете. Они укључују новинаре, студенте, укључујући малолетника и бивши Мисс Турске
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
http://www.cdm.me/zabava/zanimljivos...vestava-ajfone
Da dobri Bog podrži, pa Mihailo da počne s Windows telefonima, a Risto Sotona s androidima.
Sell the Vatican, Feed the World!
Optužbe za diskriminaciju i korupciju: Saslušano oko 60 čelnika i službenika kolašinske Opštine
Saslušanje je naloženo iz Specijalnog tužilaštva, a nakon što su nekadašnji radnici lokalne uprave i čelnici sindikata zaposlenih u Opštini i Službi zaštite, poslali pismo na adresu glavnog specijalnog tužioca, premijera i predsjednika države
1018PREGLEDA
5KOMENTARA
Saslušanja opštinara juče u kolašinskoj policiji
Više od 60 funkcionera kolašinske vladajuće koalicije i službenika lokalne uprave saslušani su juče u policiji, zbog optužbi bivših radnika i sindikalaca da su uključeni u koruptivne i diskriminatorske radnje.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Nacionalizmi su izmisljotina:
Uzimajući u obzir genetsku sliku na razini haplogrupa (baziranih na Y-DNA) za Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju, dolazimo do zaključka kako većih razlika i nema (kao što je slučaj i kod, na primjer, Norvežana i Šveđana).
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nacionalizmi-su-izmisljotina-geneticki-gledano-nema-velike-razlike-izmedju-hrvata-srba-i-bosnjaka/876729.aspx
Још кад би национализам имао било какве везе са ДНК...
Nacionalizam je najunosniji biznis.
Aha. Posebno ovi nasi nacionalizmi koje gajimo. Ja sam srbin jer nisam hrvat, ja sam hrvat jer nisam srbin ili slovenac, ja sam crnogorac jer nisam srbin. Najbolji vid koji moze da se nadje. Dokazivanje nacionalnog identiteta nipodostavanjem drugog. Daleko nas je sve doveo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks