Dje da nadjem,i koliko kosta Euro Kuka za Chev Cruze ??
U pg garage je 240 € + 70 € struJa + 50€ ugradnja. Imala me kap ubit i to mi je nerealno mnogo. I ne treba mi struja.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Ni u HN...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Voznja do juga Srbije... Tacnije relacija Bar - Lebane (kod Leskovca)... Najbolja ruta? Najkraca? Najbrza? Sa najmanje problema?
Google daje po 'default'-u samo kroz Srbiju a svakako moze da se ide preko Albanije i Kosova. Trebalo bi da je put znatno bolji, brzi i kraci. Kakvo je stanje sad tamo? Nase table generalno nemaju problema? (cujem neke frke tamo pa da vidim jel' ko prolazio skoro ovuda).
Poz.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ide se za paprike a?Ako oces put sa sto manje problema, svakako treba da zaobidjes kosovo i albaniju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nema ovih mojih paprika tamo
Salu na stranu, i mene su poeli da tripuju da je bolje zaobilazit' Kosovo. U Albaniji izgleda kao ne prave toliko problema (a znaju i oni) a na Kosovo je cak rizicko trenutno.
Pa reko' da vidim jel' ko prolazio skoro da kaze kakva je situacija...
Do Not Disturb.
Nema paprike koje nema u Lebane![]()
Ovi koje znam da su bili preko kosova, rekli su mi da im ne pada na pamet vise. E sad preko albanije...cini mi se da ti isto dodje kilometraza kao kroz srbiju. Ja licno radi 20 eura goriva i jedno ili dva odmaranja vise ne bi rizikovao, a ti vidji.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Skoro sam bio na Kosovo i auto kod njih u garažu parkirao i vozili njihovo na RKS tablice za svaki slučaj. Možeš proć neće te niko dirat, al ako noćiš na Kosovo OBAVEZNO auto u garažu da bude kod nekog inače se pozdravi s njim.
Sve je ravno do kosova, a kad dodjes do kosova, stvar se mijenja iz osnova![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ja sam jos sredinom decembra. Samo tranzit. Nikakav problem, ali su mi rekli da dobro pazim gdje ga uveče parkiram. Znaju da skidaju sa auta čim su strane tablice. Ako je tranzit opičiš i boli te uvo. Policija ne zaustavlja strance u ALB ili Kosovo osim ako ne napraviš grešku. ALB ne znaju srpski i engleski pa ih mrzi da mlataraju rukama i nogama, a Kosovari mrze da pričaju srpski pa se ne maltretiraju.
Poslato sa pisaće mašine G3 dual sim
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
idi glavnom dzadom Pazar raska kraljevo krusevac izadjes na pojate i smotoris to autodzadom
Ja ne znam zasto bih isao preko Srbije.
TAKUMI
Ti vozis na diplomatske table, ne racunas se.
Znaci i preko Srbije ima vise opcija...
Do Not Disturb.
sto kutarises idi na rozaje raska i dje oces dalje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
https://postimg.cc/image/q7cwae9pv/
dje mogu naci/kupiti ovaj dzek a da mi je sa druge strane onaj zuti ulaz za kameru???
Golf Mk3 1.9 TDI Maf(actual) je 518 mg/str a trebao bi da bude od 240 do 340. Mjerena na 1300 obrtaja. Sta moze biti? Maf specified je dobar. Auto ponekad izgubi snagu, to jest kao da turbina ne radi. Ostavim auto da prenoci i normalno radi poslije toga.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 21-02-16 at 19:00.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Postoji mogucnost da je MAF crkao, ako ti actual daje stalno cca 518 dok dodajes gas i dok ga vozis onda je ecu uzeo konstantu vrijednost MAF-a. Ili Maf cas radi i cas ne radi tj ECU dobija ili gubi konekciju ili je MAF zaprljan. Moze da bude i EGR da je zacepljen, pa umjesto da uzima izduvne gasove motor vuce vise svjez zrak umjesto izduvne gasove i tako dolazi do povecanja vrijednosti MAF-a.
Sva ocitavanja moras da uzimas kad je motor zagrijan.
Okle golfu 3 sve to
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lolcina
TAKUMI
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Daj parametre u leru snimljene i tokom rada na 3000rpm...
Mogu tek sjutra ako majstor bude imao vremena. Inace ona ocitvanja su bila na 1300 obrtaja.
Last edited by Mr_G_rUzNi; 21-02-16 at 19:02.
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks