+60 i pisu sve tekstove koje mladjani c/p "novinari" pripravnici prepisuju ili samo prevode, jer ne znaju ni o cemu se prica ni sta bi sami napisali.
Cast izuzecima 40+ i to tek poneki/a ratni reporter sa debelim iskustvom i opste istorijskko-politickim obrazovanjem.
Rusija - Turska <--- Problem je njihov, ja samo pitah misle li nasi na moguci "nas" cg problem zbog njih tamo.. A sta ce Rusi i Turci... boh.. nek o tome misli USA.
Hvala Lepo
.
Ne znam sto se mucite.
Ja mu dadoh i anketu
http://www.vesti-online.com/Vesti/Sr...jom-nego-za-EU
nije se ni obrnuo na nju.
Cush Srbi 80% pronato raspolozeni.
Lik ili troluje ili je ......, bolje za njega da troluje.
Tema je svakako interesantna.
Vucic nesto pokusava ali mislim da ce posledica ovoga biti povratak otpisanih na politicku scenu Srbije.
Usudjujem se da prognoziram da ce makar 2 od sljedece 3 vanparlamentarne grupacije uci u parlament: DSS, SRS, Dveri.
Izbori su kod njih brzo.
Pa Britancima odgovara g. Vucic, sto bi ga mijenjali u Srbiji?
Hvala Lepo
Strasnu su mi anketu dao,komentarise je analiticar Vukadinovic,DSS-ov bivsi poslanik.Trebao si zakaciti Kostunicin intervju.Ali i po toj njihovoj mega-naduvanoj anketi Rusiju podrzava svega 33%.Za koga je preostalih 67% gradjana?Za savez sa Rusijom ocigledno nije.
Uzdas se da ce SRS,DSS i Dveri preci cenzus i sprijeciti ulazak Srbije u NATO pakt hahaha.Izgleda kao da ti je krivo sto je Srbija za NATO,Zasto ti je krivo? Bas me zanima.
Kralj poistovjećuje one četnike koji su u ratu sarađivali sa zapadom zato što su Rusi bili komunisti sa ovima sad koji idu kao dobrovoljci u Ukrajnu.
Argumenti mu se baziraju na činjenicama tipa one da je britanija Draži uručila orden (ista britanija koja je Čaušeskuu takođe dala orden). Taj zapad koji je priznao Tita za najvećeg državnika svih vremena
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Obrazovani Srbi znaju ko im je izvrsio reformu vojske, zakone u vezi sa odbranom, ko im vrsi reformu policije, zakone u vezi sa destvima i svim ostalim... Obrazovani Srbi su svjesni realnosti i rezultata izgubljenog rata... Oni koji nisu obrazovani ne znaju nista o tome, ili ne zele da znaju...
Toliko.... Ostalo je trla vrla % tamo amo.. Sjecaju se forumasi (onii sa zdravom memorijom) ko je najvise pisao o procentima i statistici, puta puta o svojoj partiji, pa sad trotj... a dobronamjerno sam govorila da ce se 'ugasiti' sa takvim glupostima... zalud...
Politika je multidisciplinarna i treba citati, pratiti, vidjeti, shvatiti... nije sve u matematici...
Hvala Lepo
Nije mu Britanija dala orden nego Amerika i Francuska,Truman i De Gol.
U Britaniji je polu-chatnicka vlada bila u egzilu,utekla od boljsevika.Zapad je u trgovini sa Staljinom uzeo Grcku,a Jugoslaviju predao SSSR-u.Nije moglo obadvoje jednima ili drugma.
I ne poistovjecujem ja chatnike,nego chatnici sami sebe poistovjecuju sa Zapadom.Taj Pocuca koji se borio u Ukrajini je komunisticki kolonista iz Like,nije on Srbijanac.
Zapad proglasio Tita za najveceg drzavnika,a drzavu mu i partiju unistili do temelja.Ostali samo dugmici.
Last edited by Alley-oop; 20-02-16 at 00:59.
Last edited by Rakun; 20-02-16 at 01:16.
Alley-oop je jos zaglavljen u posleratnoj Evropi, druze, SSSR se raspao davno. Danasnji chetnici nemaju veze sa onim iz 2 sr. Rusija vise nije komunisticka drzava vec nacionalisticki isprdak kojem srpski nacionalisti teze
Don't feed the troll...
Sent from tapatalk
#fakenews
Cek zar autu sa diplomatskim tablicama mogu ovo da urade ?
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Zar opet sine Vojislave
Ne moramo posjećivati ludnicu da bi pronašli poremećene umove, naša planeta je umobolnica svemira.
Po nekom pravilu (pisanom, a vezanom za imunitet) ne, ne bi smijeli.
Svojevremeno (ima desetak godina) je saobraćajno Njujorka tražilo da se ovo pitanje bolje uredi jer imaju gomilu neplaćenih kazni za parkiranje zbog vozila sa diplomatskim tablicama, naročito izraženo u kraju gdje je sjedište UN. Međutim to je ostalo tako. Nije pravedno, ali tako je to još odavnina (diplomatski imunitet).
Pa o tome i pricam.
Bas juce dok su komunalci pisali kazne, preskocili su samo auto sa diplomatskim tablicama.
Ja sam pitao sto preskacete ovo on mi je odgovorio po Zenevskoj konvenciji oni su izuzeti.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne daj boze da je obrnuta situacija, lokalni srbi bi do ludila dosli, in4s portal odma objavio kako cg plijeni imovinu srbije, a kurir da rusija planira napad na crnu goru zbog cina agresije prema vozilu srb.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Само Слобо није хтио који виц.
Od kada su to četnici prozapadno orjentisani ?
Вук Драшковић један од првих декларисаних Четника после рата потпуно за НАТО, такође странка и људи који су покренули рехабилатцију генерала Недића сви за НАТО и прозападно орјентисани.Originally Posted by Rakun
СРС,Двери, ДСС су антиглобалистичке и антизападне, а четништва имају само иконографију и то углавном СРС, ове друге двије то су модерније упаковале.
СНС западно орјентисана и ту људи свих идеологија. СПС иста идеологија као ДПС овдје, ДС и остеле странке бивше власти само у коалицији могу прећи цензус.
Last edited by GrobarPodgorica; 20-02-16 at 14:54.
Malo podsjecanja kako su se zaradjivale pare
Jednu od osobenosti ove privatizacije za Monitor je svojevremeno opisao nekadašnji predsjednik Skupštine Saveza sindikata Crne Gore (SSCG) i član Savjeta za privatizaciju Danilo Popović. U intervjuu datom u maju 2005. godine on opisuje kako je privatizovan Jadranski sajam: ,,Kupila ga je Atlas banka. Sajam je inače držao svoja sredstva kod ove banke i u momentu kada je prodat, imao je na svom računu oko 2,5 miliona maraka, a prodat je za tri miliona maraka. Onog momenta kada je kupljen, te pare su pripale Atlas banci i ona je njihovim parama kupila Sajam u Budvi", kazao je tada Popović.
Tako se plaćala tržišna cijena crnogorske privatizacije. Sad se dijele bonusi. Odnosno, naplaćuju hipoteke.
http://monitor.co.me/index.php?optio...21&Itemid=5903
Last edited by Rakun; 20-02-16 at 20:53.
Evo vam jedna inside informacija prije nego što je mediji objave.
Danas je ispred skupštine u Beogradu bili (možda još traju) po broju demonstranata solidan antinato protest, blokirali centar da se kolima ne može proći
Evo ga današnji snimak
Last edited by Rakun; 20-02-16 at 23:20.
Ima li neka druga fora da se čitaju ovi premium članci na Vijesti osim onoga na "cache", pošto su to izgleda regulisali?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks